paradoxx wrote:haha chiar ai primit astfel de intrebari? si daca tot sunt la capitolul intrebari,pun si eu una:"sanitarul raphael a fost pus cu ciclidele?"Caci stiu ca suporta mai toate tipurile de apa,si vreau sa stiu totusi daca suporta bine duritatea apei.
SI daca as fi fost din bucuresti i-as fi luat eu pe ambii
Am primit intrebari de genul, din pacate.. Altfel, ca sa raspund la intrebare, raphael-ul a dus-o foarte bine din cate am vazut. Nu a dat nici un semn in acest sens. Problema e ca el se arata mai greu prin acvariu. Altfel e un peste superb.
Chiar daca donez si..."scap de ei" intr-un anumit fel, vreau sa stiu ca ajung pe maini bune, asta e tot.
Salut! Donez acesti 2 pesti., raphael are vreo 10-11cm iar Cutteri vreo 9-10 cm. Mentionez ca cutteri este destul de violent si nu ar trebui sa stea decat cu alte ciclide americane de marime similara. Valabil doar pentru Bucuresti - se ridica din zona bld. Decebal seara sau Piata Romana (in timpul zilei). As dori sa stiu ca pestii ajung intr-un mediu ok, prin urmare as dori sa aflu detalii despre locul unde ar sta. Voi lua in considerare pm urile de la useri activi pe forum (sunt satul de intrebari gen.."merge cu Guppy?"..
De la acel post cu "astept mai multe raspunsuri" ti s-au dat multe raspunsuri, si cred ca toate vin de la mai buni cunoscatori ai domeniului decat tine.
A intreba de 5 l cand toti iti sugereaza minim 10 l e ilogic. Daca esti dispus sa ii faci/ cumperi un acvariu de minim 10l, ok, dar daca ramai la ideea de a-l tine in mai putin, mai bine nu mai lua nimic.
Am un scalar matur varianta koi caruia trebuie sa ii gasesc o noua casa. Mi s-a format o pereche si el a ramas pe langa. Nu stiu sigur sexul, e posibil sa fie mascul (a avut o tentativa si nu parea a fi femela).
Il dau cu 10 RON, sau schimb cu plante easy/ pot de java moss.
Anuntul e valabil pentru Bucuresti.
Nu are cum sa fie carnivor molly.. Molly e omnivor, accepta atat hrana vie gen larve/viermi, nu pesti. Se stie ca molly mananca si alge, deci dieta lui nu e cea pe care o crezi tu ca e.
Problema cozii al guppy e de la altceva.
Donez 2 scalari (unul negru marmorat si unul argintiu cu dungi verticale negre). Cel negru e mai micut (3cm corpul, fara aripioare) si cel argintiu e mai mare, spre 4cm.
Se ridica din zona piata muncii seara si in week end sau in piata romana in timpul zilei.
Buna seara. Donez 2 scalari mici (unul argintiu cu dungi negre si unul negru marmorat) - corpul lor e cam cat o moneda de 50 de bani.
Mai dau si 2 ancistrusi, pe care ii am de cand au iesit din icre. Au vreo 5 cm - sunt inca pui/tineret.