| Message |
|
|
Vand incalzitoarele urmatoare (vine iarna  )
NOI:
- 1x Rena Call 100W - 50 RON
- 2x Heto 50W - 35 RON/buc
- 1x Visitermo 50W - 35 RON
UTILIZATE:
- 1x Rena Call 300W - 40 RON
- 1x Heto 50W - 25 RON
- 1x Akoa Stabil 100W - 45 RON
- 1x Visitermo 25W - 30 RON
- 1x Juwel 200W - 55 RON
Toate acestea sunt in stare functionala.
Pesti:
ancistrus mascul (7cm aprox): 5 RON
pereche leeri: 30 RON (ii dau numai in pereche)
2 SAE (5 cm aprox): 7 RON/ buc
Toti pestii sunt sanatosi, renunt la ei pentru a preveni suprapopularea acvariului.
Contactul se face prin PM, dupa va voi lasa un nr. de telefon si fixam o data si o ora la care sa ne intalnim.
Livrarea se face in zona piata muncii - bul. decebal - piata alba iulia. Anuntul este valabil doar pentru Bucuresti.
|
 |
|
|
|
Schimb ancistrus mascul 7-8cm cu femela. Astept PM in caz ca este cineva interesat.
|
 |
|
|
|
Caut femela de ancistrus <7cm. Dau la schimb mascul de 7-8 cm. Rugamintea mea este sa existe o certitudine ca exemplarul in cauza este femela. Mersi!
|
 |
|
|
|
Cumpar femela ancistrus (8-9-10cm) in Bucuresti.
|
 |
|
|
|
Asa cum spune si titlul, vand 2 SAE. Ambii au 4-5 cm, sunt sanatosi, frumosi si e o placere sa-i vezi cum se zbenguie prin acvariu. Sunt nevoit sa-i dau deoarece acvariul pe care-l am nu le va fi prielnic dupa ce vor mai creste. As prefera sa-i dau impreuna, dar daca se vrea doar 1, e ok. Un SAE=9 lei. Anunutul e doar pentru Bucuresti, predarea se face in zona Muncii (la metrou) sau in zona pietei Alba Iulia. Lasati-mi PM daca sunteti interesati.
|
 |
|
|
|
Un mic update: Caut mascul ancistru *marimea nu prea conteaza, cat sa se vada ca este mascul, sa aiba "cornitele")
|
 |
|
|
|
Au ramas:
NOI:
UTILIZATE:
- 1x Heto 50W - 25 RON
- 1x Juwel 200W - 55 RON
|
 |
|
|
|
Iti multumesc inca o data pentru pachetul de plante vandut acum 2 zile. Plantele sunt sanatoase, proaspat plantate, si aduc multa culoare acvariului meu care inainte nu era atat de bogat in flora. Pentru cei care cumpara pe viitor, vi-l recomand pe baj, nu numai pentru plante, ci si pentru sfaturile privind intretinerea lor (CO2 si fertilizare).
|
 |
|
|
|
Cumpar mascul de betta (orice varietate). Daca are cineva o oferta, sa-mi trimita PM. Multumesc!
|
 |
|
|
|
Da, credeam ca era pus deja, nu mi-am dat seama. Mersi
|
 |
|
|
|
Astept PM daca cineva are asa ceva de vanzare. Mersi
|
 |
|
|
|
Sunt cazuri "cand prinde curaj" si vine samanance chiar la suprafata apei (asa era la adultii mei). Fiind peste de fund, il vei vedea mai activ noaptea. Daca nu iese cand le dai de mancare, nu e asa o problema. Ceva tot va ajunge pe fund si se va ocupa el de ce cade pe jos. Nu prea are cum sa moare de foame.
|
 |
|
|
|
Asa cum spune si titlul, doresc sa cumpar un ancistrus mascul (8-11cm). Mersi
|
 |
|
|
Hoplo e un peste grozav. E linistit si nu creeaza probleme in acvariu (cateodata poate sa mai socta plantele dar na.. cainele roade pantofii  ) Ii ia ceva sa creasca daca e mic, dar cred ca asta face parte din frumusetea de a-l avea de mic. Mananca aproape orice ii pica sub nas -desi daca arunci hrana vie/congelata e clar ca spre ea se va indrepta. Masculii la maturitate au aripioarele pectorale portocalii. Ce e scris mai sus referitor la neoni e gresit. Am crescut si inmultit acest peste si nici macar in timpul reproducerii nu au fost probleme. Cu cat are mai multe locuri unde sa se ascunda, cu atat mai bine.
|
 |
|
|
|
Cumpar ancistrusi (5-6 pui sau 1-2 exemplare mai mari).
|
 |
|
|
|
Vand incalzitoare cu termostat (noi si utilizate), BUCURESTI:
NOI:
UTILIZATE:
- 1x Heto 50W - 25 RON
- 1x Juwel 100W - 50 RON
- 1x Juwel 200W - 55 RON
Toate incalzitoarele sunt in stare de functionare. Se acorda 10% reducere de la 3 bucati achizitionate.
Contactarea se face prin PM.
Livrarea se face in zona blv. Decebal- piata Alba Iulia
|
 |
|
|
|
Da. Sunt mai greu de observat, partea frumoasa e ca te alegi cu niste pui oarecum speciali, parintii avand in acest timp grija de ei (masculul in special, care alunga femela).
|
 |
|
|
Sa-ti traiasca puii. E normal sa nu-i vezi. In general puii de ancistrus raman pentru un timp acolo unde au fost depuse icrele. Ai mei asa stateau, aveam noroc ca scorbura in care au depus era la vedere. Cu siguranta vor iesi la iveala mai multi, numai ca inca stau ascunsi 
|
 |
|
|
Salut! Sunt Andrei si, desi am contul de ceva timp, nu m-am incumetat decat acum sa ma prezint. Dupa o absenta de 1 an de acvaristica, incerc sa reinviu pasiunea ca sa zicem asa... Cresc pesti de mic (tatal meu invatandu-ma cele necesare atunci). Acum mi-am luat un acvariu relativ mic, de 60l, el urmand sa fie populat in cursul zilelor urmatoare. O mica dilema: am lipsit pentru studii afara si am observat ca pet shop urile familiare s-au mutat sau inchis (cum e cazul magazinului din zona Muncii, al domnului Oprea). Intrebarea mea e urmatoarea: s-au si deschis altele  ? Si daca da, unde. Cu problema asta.. alegerea speciilor e oarecum limitata (sau mi se pare mie  ).
|
 |
|
|
Mai sunt pui? 
|
 |
|
|