[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: beez
Forum Index » Profile for beez » Messages posted by beez
daca nu e blyxa japonica sigur e vallisneria...
dragut aquascape-ul....dar incearca sa pui pietrele altfel,sau sa le inlocuiesti cu unele mai mici si daca poti pune niste lemn cu moss pe acolo,
daca poti sa schimbi filtrul cu unu hang-on ,cum este acesta este ok pentru ce ai tu nevoie,e si ieftin si eficient http://pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/429-filtre-de-apa/2254-filtru-extern-hailea-sl-106.html .
ce probleme ai cu guppy ?
pune niste poze mai de aproape si mai clare daca poti
succes pe viitor
trimiti un mesaj unui administrator..
se obijnuesc ei cu usa )..nu e asta o problema..numai sa nu o tranesti
1.oriunde l-ai pozitiona trebuie sa ai grija sa nu il lovesti.10 cm e cam putin,poti sa vii mai fericit dupa cateva beri si sa faci ceva ...incearca sa ii gasesti un alt loc
2.pune si al doilea filtru,te ajuta mult
inspirate de aici http://www.google.ro/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=s&hl=ro&q=malawi%20cichlid%20tanks&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi
specifica si tu faptul ca schimbai apa.
ia in considerare sfaturile lui koala
mare noroc ai cu incalzitorul ala..
incearca 2 masculi si 3 femele..
poti sa tii doar sa fie pereche..sa nu pui doi masculi.
is calm alber...nu ipocrit,ipocrizie ,mai exact mascarada .
succes pe viitor ionut,si daca poti tine si acvariul asta si tragei o redecorare
yonutz lasa lumea sa vorbeasca...
cipriane tu crezi ca un bazin marin e ceva banal si se baga in el orice?daca omu nu are corali,anemone,pietre vii si alte minunatii nu inseamna ca nu e un inceput.numai aparatura costa enorm la un marin,sa nu mai zic de ce am enumerat mai sus
bilti,tara are nevoie de oameni cu bun simt si respect...nu de exemple de ipocrizie..
fierbe pana cand apa e mai clara..vreo 6 ore si e ok
succes la gasit ce cauti .ori altum,ori clasici tot scalari sunt ),si tot frumosi raman ,si bazinul tot super o-sa fie
pacat ar fii sa nu bagi altum ...
identifica boala din link-ul jbl si dai click pe poza ,iti spune ce tratament sa cumperi
daca te tii de treaba ,cu ce ai scris in proiect o sa fie super.lemnaraia arata ok
nu asculta persoanele rele care se cred mari si tari... fa ce vrei tu ;),nu te certa cu ele,eu m-am certat cu un admin de pe alt forum si am vacanta ceva timp din cauza cuiva de aici ....cred ca ai prins ideea
dar sa nu facem off topic si sa o dam in alte chestii.
pe al doilea lemn ar merge un fake bonsai cu flame moss
despre numarul de creveti cred ca e cam mare..
fishyman ala nu se poate numii quote..,te rog frumos sa reproduci moit-a-moit (cuvant cu cuvant),pentru ca se intelege total diferit ce ai pus tu in post .

ca a zis omu cand vedem asa ceva pe la noi se refera la majoritatea nu ?
nu cred ca in romania majoritatea acvaristilor au partea tehnica profi,si mai ales bani sa intretina un acvariu tip amano cat timp salariul minim pe economie este 500-550 ron in cazuri fericite(sa nu se intelgeaga ca fac lumea saraca )) ).
aparatura profi costa mult,la asta m-am referit,nu la ambitie,rabdare si cultura,carein orice caz degeaba le ai pe toate daca nu ai bani....corect nu ?
cine is permite sa bage sute de roni in acvarii isi permite,cine nu,nu improvizeaza ca asa e romanul
oricum am fost isteric putin...pentru ca multi au acvarii plantate superbe,chiar daca nu au aparatura profi cum au cele din clipurile de mai sus..sper ca data viitoare sa nu mai ataci un subiect banal ca acesta, pana la urma am tratat topicul cu o
gluma,sper ca vezi smiley-ul ala,chiar daca nu e animat
toate bune
cand o sa avem buget pentru asa ceva.nimic nu e imposibil in acvaristica,mai exact aquascape cand ai $ ;)))
cam ai dreptate
alber poti un sticky cu link-ul acela la boli/tratamente..e foarte ok.

Forum Index » Profile for beez » Messages posted by beez
Go to: