fishyman
Membru de baza
IP:
Intr-adevar sunt frumoase acvariile. Asiatici au un simt estetic aparte, care ma determina sa fac macar o gradina japoneza intr-o zi.
beez wrote:cand o sa avem buget pentru asa ceva.nimic nu e imposibil in acvaristica,mai exact aquascape cand ai $ ;)))
Majoritatea acvaristilor de pe acest forum (spre exemplu) dispun de toate dotarile tehnice necesare pentru un acvariu de mai sus. Restul nu depinde de bani jegosi, ci de ambitie, rabdare si cultura acvaristica. Unde cumperi tu cu verzisori asa ceva?
This message was edited 1 time. Last update was at 18/06/2010 16:26:52
Adevar graii omule. Am vazut un scape cu parvula , acicularis si wepping moss. Fertilizare jbl, co2 si macro diy, ceva pietre de pe garla, banal, dar infiorator de frumos. Conteaza mult, chiar peste 80% in aspect si "mana".
fishyman ala nu se poate numii quote..,te rog frumos sa reproduci moit-a-moit (cuvant cu cuvant),pentru ca se intelege total diferit ce ai pus tu in post .
ca a zis omu cand vedem asa ceva pe la noi se refera la majoritatea nu ?
nu cred ca in romania majoritatea acvaristilor au partea tehnica profi,si mai ales bani sa intretina un acvariu tip amano cat timp salariul minim pe economie este 500-550 ron in cazuri fericite(sa nu se intelgeaga ca fac lumea saraca )) ).
aparatura profi costa mult,la asta m-am referit,nu la ambitie,rabdare si cultura,carein orice caz degeaba le ai pe toate daca nu ai bani....corect nu ?
cine is permite sa bage sute de roni in acvarii isi permite,cine nu,nu improvizeaza ca asa e romanul
oricum am fost isteric putin...pentru ca multi au acvarii plantate superbe,chiar daca nu au aparatura profi cum au cele din clipurile de mai sus..sper ca data viitoare sa nu mai ataci un subiect banal ca acesta, pana la urma am tratat topicul cu o
gluma,sper ca vezi smiley-ul ala,chiar daca nu e animat
toate bune
Mie mi-a placut al doilea. M-a omorat cu radacina aia din drapta si cu pietrele de la baza ei. Pacat ca saitul prezentat la sfarsit e in chineza (cred ), dar tot imi arunc putin ochii prin el.
LE. Mi-am aruncat ochii. Are si buton de limba engleza
La al treilea, care stiti ce planta este aia din dreapta jos? Cumva Hottonia palustris? Daca da (sau daca nu) vreau si eu.
This message was edited 1 time. Last update was at 18/06/2010 22:07:36
"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
IP:
alber wrote:
La al treilea, care stiti ce planta este aia din dreapta jos? Cumva Hottonia palustris? Daca da (sau daca nu) vreau si eu.
Da alber. Hottonia este,in caz ca o prinzii sa ma anunti si pe mine,o caut de ceva vreme insa nimic...
Intradevar acvariu lui Cliff Hui este o capodopera ,insa parca nu ma prinde doar verdele in acvariu,eu sunt roman 100% ,nu pot tine 4-5 specii de plante ,la randul lor si ele verzi.
IP:
Wow...al3lea e PERFECT !!! M-am indragostit! Pana si pestii sunt dementiali ...
De acord cu Scificuss : banii nu pot cumpara imaginatia, altfel ar fi numai aquascape-uri reusite peste tot... Bani au destui, rezultate notabile mult prea putini
Until you find someone worth dying for, you never really live.