[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georeo
Forum Index » Profile for georeo » Messages posted by georeo

De vanzare lampa home made 5X54w plus 2 moonlight + neoane - 4 T5 aquamedic plant grow, 1 T5 aquamedic reef white (neoanele au aprox 5 luni) pret pentru lampa si neoane 300 ron, poze si detalii pe pm,

de asemenea se vinde separat:

3 drosere electronice (brand germania vogel) 54w 30 lei
1 droser electronic 2X54w osram 40 lei
4 neoane t5 plantgrow aquamedic 25 lei / buc
1 neon t5 reefwhite aquamedic 25 lei
corp lampa plus moonlight 100 ron
Salut,

Nu pot sa-ti spun cat fertilizant sa bagi dar iti pot spune pe ce schema merge acvariul meu in conditiile in care am un acvariu asemanator - 320 l net ; merg ca si tine pe micro cu jbl ferro 20 ml zilnic si ferro 24 10 picaturi zilnic iar ca si valori am Fe 0.5 (ciudat ca ai nivelul Fe asa de mic in conditiile in care ai cam aceeasi linie de fertilizare), macro merg pe prafuri separat:

k2so4 - 25 ml zilnic
kno3 - 30 ml zilnic
po4 - 5 ml zilnic

co2 ph 6.3

Mg nu bag pentru ca am apa moale la robinet si deficienta de calciu, easy carbo nu.
Acvariul este full plantat cu multe tipuri de plante iar la dozajele astea am ajuns din "ochi" in functie de deficiente si carente. Schimb de apa de 2 x / saptamana cate 25%, lumina 270 w t5 10 ore / zi, momentan am neoane de 54 w pe care le voi modifica cu 4*80w tot t5. Am incercat si trace mixt in loc de ferro dar nu se compara calitativ colorit etc.

Si da, te papa de viu la intretinere
sunt curios daca gasesc la cineva hydrotrix gardnerii, as fi interesat de 10 fire, multumesc.
se poate inchide, va multumesc pentru gazduire.
Salut, spre vanzare urmatoarele plante:

1. pogostemon helferi - 3 lei planta
2. limnophila aromatica - 3 lei firul
3. hedyotis salzmanni - 2 lei firul
4. ericaulon cinereum - 25 ron planta matura
5. tonina fluviatilis - 5 lei firul
6. tonina rio negro - 3 lei firul
7. ammania sp. bonsai - 3 lei firul
8. proserpinaca palustris cuba - 5 lei firul
9. rotala vietnam - 2 lei firul
10. rotala macrandra - 2 lei firul
11. rotala macrandra sp mini type 2 - 2 lei firul
12. didplis diandra - 1 leu firul
13. microsorum pteropus - 8 lei tufa
14. microsorul pteropus var. narrow leaf - 8 lei tufa
15. ludwigia brevipes - 1 leu firul
16. eleocharis acicularis - 8 lei potul
17. anubias barteri var. nana - 8 lei planta - 3-4 frunze

Plantele provin din acvariul cu semnatura:
imageimage

Salut, po4 ce valori are?
Salut,

Scot spre vanzare urmatoarele plante:

1. anubias barteri var. nana 7 lei planta 5 buc
2. limnophila aromatica - 3 lei firul cantitate mare
3. cabomba furcata red - 2 lei firul cantitate mare
4. eleocharis accicularis - 7 lei/potul foarta multa cantitate
5. microsorum pteropus - 7 lei tufa
6. microsorum pteropus var. narrow - 7 lei tufa
7. staurogyne - 5 lei tufa foarte mare cantitate mare
8. alternathera reinecki var. rosaefolia - 4 lei - 4 fire
9. cryptocoryne willisi - 3 lei - 4 plante
10. blyxa auberti - 7 ron - 2 tufe adulte 25 cm inflorite

Pt intreg pachetul pretul este de 90 lei, comanda minima 30 lei.
Plantele prvin din acvariul cu semnatura : http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/13616.page
Multumesc!
salut,

Doresc sa cumpar solutii de calibrare ph 7 si ph 9,2. multumesc.
salut,

donez 4 neoane osram t5 54w 3 buc 865 1 buc 830 folosite aprox 1 an. Anuntul este valabil pt cei care vor veni personal sa le ridice din rm valcea. multumesc
Stima, bine ai venit!
imi place place place, o sa urmaresc cu interes acest setup, inceputul e foarte promitator.
Salut,

Filtrul in nici-un caz nu se va opri. In cazul in care vei opri filtrul noaptea vei risca deciclarea acvariului. ''Aerul'' - poti sa renunti la pompe in cazul in care reusesti sa creezi valuri la suprafata apei prin jetul de apa al filtrului, in acest fel apa se va oxigena. Numai bine!
se poate inchide multumesc
Da poze cu acvariul gasesti aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/13616.page, revin cu urmatoarele plante :

tonina belem 10 fire 3 ron/fir
eriocaulon setaceum 10 fire 3 ron/fir
4 tufe blyxa japonica 3 ron/tufa
1 blyxa auberti (f mare 30 cm) 10 ron planta
4 fire althernatera liliacina 4 ron /fir

Pret per pachet 75 ron plus taxele de transport
De acord dar din ce vad in poze are pe frunze urme de green spot asadar de nitrati nu duce lipsa, ma gandesc ca ar echilibra problema cu putin fosfat. Si eu am tinut anubiasii intr-un lido fara fertilizare si au mers ok. Off topic @alber daca ai de ani de zile sunt curios la ce dimensiune a ajuns eu am anubias de aproximativ 5 ani in acvariu, frumoasa planta, greu mai creste...
Salut,

Anubiasul este o planta care are nevoie de potasiu si mult fosfat iar din ce se vede la tine cred ca valorile lor tind catre 0; prin frunzele galbene e clar ca lipseste si fierul... Fertilizare lichida nu folosesti deloc? Anubiasul este una din cele mai nepretentioase plante, cu ceva fertilizant vei rezolva cu siguranta problema.
Salut,

De vanzare eriocaulon setaceum la 3 lei/fir Disponibil vreo 60 buc. Comanda minima 25 lei plus taxele de transport.
Salut,

Cu siguranta se inmultesc si da, trebuie sa te pregatesti de botez, esti fericitul posesor al unei perechi de helene
Salut,

Ce valori are po4?
Solutia este sa ridici nivelul ph-ului, majoritatea melcilor prefera un ph intre 7 si 8 de asemenea melcii prefera o apa dura. Aici gasesti toate raspunsurile http://www.acvariu.ro/nevertebrate-de-apa-dulce/-/asset_publisher/9jU9/content/15459?redirect=%2Fnevertebrate-de-apa-dulce

Forum Index » Profile for georeo » Messages posted by georeo
Go to: