[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kinderu
Forum Index » Profile for kinderu » Messages posted by kinderu
Multumesc pentru sfaturi....o sa revin cu poze ale acvariului........
Acvariul a ramas acelasi 150x50x60 450litri ,ca si decor am doua gramezi pietre calcaroasa din acelea cu gauri prin ele albe(momentan)si o buturuga XXL ,background Juwel negru,nisip 1-3mm, alb/negru,doua incalzitoare Aquael 200 W,(temperatura 26),filtrare am un filtru extern JBL Cristal Profi 1500 si 2 Filtre interne Resun SP 2500,lumina 2 x 36W(capac Juwel) Philips Aquarelle(priza programabila 7:00-11:00--17:00-23:00).Schimb de apa zilnic 15%,(aspirat pietris)(spalat geam interior,curatat filtre interne odata pe saptamana)reumplerea o fac trecand apa printr-un filtru homemade cu carbune activ ca si specii de pestii:

5 buc Labidochromis caeruleus 2-3 cm
7 buc Pseudotropheus demasoni 1,5-2 cm
5 buc Pseudotropheus Socolofi 2- 4 cm
5 buc Pseudotropheus Saulosis 2-4 cm
5 buc Melanchromis Auratus 3-4 cm (Galben)
5 buc Zebre Portocali(Nu stiu exact cum se numesc)2-4 cm
5 buc Maylandia Lombardoi 3-4 cm
4 buc Melanchromis Auratus 3-4 cm(albastru)

Stiu ca sunt multi cand vor creste mari o sa pastrez doar 30 de bucati max 1 mascul la 2-3 femele.....acum sa vad cum decurg lucrurile.....

Acum nu stiu daca la Melanchromis Auratus am scris bine,eu am pesti care seamana perfect intre ei si unii sunt pe albastru si unii pe galbensunt aceasi specie?,corectati-ma daca gresesc......

Mancare Jbl Grana 10%Krill granule
Sera Flora fulgi
Tetra pro vegetable (Spirulina) fulgi
Tablete congelate (ceva unguresc luate de la vanzatorul
pestilor,el astea le dadea inainte)

Astept ceva pareri ........
Poate ne spui mai multe despre tine si despre acvariul tau la sectiunea "Despre noi" .......
Salut,pentru cei care ma stiu va anunt am renuntat la Oscari si ca am trecut pe Cichlidele africane si deja am si eu o intrebare,obisnuiesc sa fac schimburi frecvente de apa la acvariul meu de 450 l,acum mi-am montat o noua instalatie de filtrare bazata pe carbune activ pe coloana de apa,dar e montata pe coloana de apa rece asa ca la schimburile de apa imi scade temperatura cu 2 grade de la 26 la 24 de grade.....e o problema mare?

Multumesc si o sa va tin la curent cu evolutia acvariului.....
Eugen sa iti traiasca pestii....pe cand poze cu acvariul????
Te vom anunta cu siguranta......deocamndata ne straduim..........zona Transilvaniei conduce....detasat plutonul.........
Bine ai venit........
Bine ai venit....si apa limpede sa ai...
Nimeni nimik??
Subscriu....
Bine ai venit......bine ne-ai gasit...........
Salut ai mai reusit sa faci ceva...sau la primavara?
Salut,bine ai venit...frumos acvariul....si la"mai mare".....
Oare cum o fi rezolvat....problema....... ???
Salut....si craciun fericit......poze?
Bine ai venit.....si mai multe plante....
Salut,bine ai venit,in ceea ce priveste plantele in acvariu cu ciclidele...........si eu vad peste tot pe net acvarii cu oscari(pestii pe care ii am si eu)pline de plante si cu toate astea eu ma lupt sa ii fac sa accepte niste anubias care arata ca dupa razboi intre 5 oscari in 450 l .....asa ca mai gandeste-te in privinta plantelor..............
Salut vecine,referitor la intrebarea despre filtrele interne eu zic ca merita sa le lasi ,la mine cand am luat JBL-ul a mers singur o perioada si facea fata dar acum am bagat 2 resun interne SP 2500 si e mult mai bine.......acum merita sa faci un experiment sa vezi cum e la tine......
Salut,si ai mei cel putin cei red clasic,au ajuns la 12 cm dar acum sunt foarte mofturosi la mancare si ,poate ma insel,dar stau pe loc din punct de vedere al cresterii................o sa vedem..............iar cei albino i-am cumparat si mai tarziu (cam la o luna)dar au unul 10 cm si celalalt 8cm......si mai am un nastrusnic care a venit ultimul in gasca acum 2 luni si care are 10 cm un tiger.............deci oare ce ii face sa cresca atat de diferit...............?

Forum Index » Profile for kinderu » Messages posted by kinderu
Go to: