Message |
|
Reducere .....................3000 ron neg.
|
 |
|
Pret 3500 ron neg.
|
 |
|
Salut,
Ai PM.
Multumesc
|
 |
|
Nu stiu exact cum se numes......dar mai am si pui multi din alte specii.....de la un bun prieten!!!
Multumesc.
|
 |
|
Foarte frumos .....scuza-ma ca imi permit ....cat a costat aproximativ toata investitia?
Multumesc.
|
 |
|
Din motive personale am ajuns la concluzia ca vreau sa fac pe altcineva fericit cu acvariul meu:
Acvariul 150x50x60 450litri geam de 1 cm silicon negru,ca si decor am doua gramezi pietre calcaroase(12 buc) din acelea cu gauri prin ele si o buturuga XXL ,background Juwel negru,nisip 1-3mm, alb/negru,doua incalzitoare Aquael 200 W,filtrare am un filtru extern JBL Cristal Profi 1500 si 2 Filtre interne Resun SP 2500,lumina 2 x 36W(capac Juwel) Philips Aquarelle,instalatie JBL UV 9w,Hranitor automat Sera,2 prize programabile,termometru.Mobilier pe comanda ramforsat negru de pal.
Populat cu pesti in jur de 30 de buc.,organizati in familii, de la 5 la 10 cm.
Labidochromis caeruleus
Pseudotropheus demasoni
Pseudotropheus Socolofi
Pseudotropheus Saulosis
Melanchromis Auratus Galben
Zebre Portocali(Nu stiu exact cum se numesc)
Maylandia Lombardoi
Melanchromis Auratus Albastru
+o multime de puii.
Pret negociabil cu livrare in Brasov.
Nu se vinde pe componente.
Astept PM !!!
Multumesc.
|
 |
|
Salut,eu cred ca exagerati putin,de unde poti lua un filtri second....decat de la un alt acvarist care nu il folosea sa creasca virusi boli si alte chestii,paza buna trece primejdia rea dar,o spalare foarte foarte buna cred ca te scapa de griji,tu deja te gandesti la solutii si chestii dubioase....eu am mai folosit filtre externe second si nu am avut probleme.......bafta....
|
 |
|
|
 |
|
Salut vecine,dupa ce ai montat decorul cu siguranta acvariul s-a deciclat intr-o oarecare masura,parametrii s-au schimbat si acum trece iar prin anumite faze ale ciclarii, parerea mea este in continuare ca neoanele tale au o importanta in faza cu algele...acum deloc alge mai greu....mai poti incerca si cu o instalatie de UV.
Ai facut treaba buna cu decorul.....bafta si ne mai vedem!!!
|
 |
|
Salut,
Mancare sa fie cat mai variata,s-a mai discutat pe aici......
|
 |
|
|
 |
|
Si eu am inteles ca polistirenul e tot sub parchet,dar nu se comprima aproape deloc,eu am chiar intre acvariu si masa dar sa fie de exterior adica extrudat....
|
 |
|
Meeki la brasov,dar cauta si pe la tine,trebui sa gasesti.....
|
 |
|
Salut eu am un volum 500 l si nu am nici o problema cu parchetul laminat,doar ca trebui sa ai grija la masa pe care o sa o folosesti...trebui facuta pe comanda sau confectionata de tine .....bafta 
|
 |
|
Multumesc ....pentru pareri....
....o sa ma gandesc,o sa cantaresc si o sa vad ce o sa fac....
|
 |
|
Salut,
O intrebare am si eu pentru cunoscatori....ma intereseaza in special ce specii de "catfish"(sanitari) merg intr-un acvariu cu ciclide africane?
Poate cineva imi poate da ceva sfaturi din experienta,Mentionez ca africanii mei au cam 8-10 cm in functie de specie,si sunt in numar de aprox.25-30(nu ii mai pot numara cu exactitate  ) intr-un acvariu de 500 l fara plante.
Multumesc.
|
 |
|
Nice...
|
 |
|
Sal...poze?

|
 |
|
Functioneaza fara repros pana acum........
|
 |
|
Garantie 30 de zile... 
|
 |
|