Multumesc de sugestie, dar din nefericire sunt putin limitat, din cauza amplasarii acvariului, care este pozitionat pe un blat incastrat in peretele dintre bucatarie si sufragerie..
-nu am spatiu prea mare deasupra (caut varianta unei lampi, dar nu stiu daca incape, si sa mai am acces in acvariu)
-nu pot utiliza filtru extern(nu il pot masca), din aceasta cauza am ales varianta cu 4 filtre interne
-am pierdut garantia la tot(mai putin ph controler)scurtand cablurile de alimentare la filtre incalzitor lampa capac(tot din punct de vedere estetic(al sotiei mele))
- din cauza filtrelor interne nu am putut gasi o alta varianta"mai desteapta" in aranjarea hardscape-lui(sigur exista ..doar ca nu am gasit-o eu)
- acvariul se vede din ambele camere-avantaj sau dezavantaj... depinde cum privesti lucrurile- din ce camera
Daca exista va rog sa imi sugerati o planta de gazon pentru acvariul meu cu toate minusurile lui( lumina slaba,inaltime mare (50 cm))
Maine o sa fac ceva teste de apa si revin cu info referitoare la valorile obtinute, plus o sa schimb 10l de apa (folosesc o intalatie de smoza JBL si vreau sa fac zilnic in prima saptamana schimb de 10l completand numai cu apa RO- dar asta o sa vad maine dupa testul de Kh)
si incep fertilizare cu feropol si Feropol 24
Vreau sa mai gasesc una sau mai multe plnte nepretentioase de culoare rosiatica (sa mai aduc si alta culoare in bazin)
Multumesc si astept in continuare parerile voastre...sper ca nu v-am plictisit...cu atat vorbarie...
Seara frumoasa
Dragos
Astept in continuare parerile voastre