Message |
|
Salut alex ,bine ai venit... 
|
 |
|
Super.......pana acum.
|
 |
|
Super arata,se vede ce pot face perseverenta si munca dintr-un acvarist.........UN SUPER ACVARIST....
|
 |
|
Bine ai venit.....printre noi....
|
 |
|
Bine ai venit.........din nou in randul acvaristilor.....
|
 |
|
Azi am pierdut un oscar si mai am 5 nu stiu ce a avut cel care a murit,pur si simplu de cand l-am adus de la ploiest, nu s-a acomodat in acvariu fata de fratele lui care e vioi si mananca cot la cot cu greii acvariului...... 
|
 |
|
Salut,JBL Cristal Profi 1500.....sa vad acum cum o sa se comporte....a trebuit sa schimb furtunele din dotare pentru ca erau foarte scurte...oare are ceva?in manualul lui de utilizare se insista la un moment dat sa se taie si din furtunele existente pentru o obtine rezultate mai buna,furtunele din dotare au 1,5m si eu aveam nevoie de 2-2.50....efecte secundare????
|
 |
|
Multumesc ,o sa vad o sa calculez o sa va anunt...
|
 |
|
Pareri?
|
 |
|
Bine ai venit si apa limpede sa ai....... 
|
 |
|
Bun pretul.......
|
 |
|
Bine ai venit,poze ai? 
|
 |
|
Salut,din cate stiu eu rama de care vorbesti tu in general se lasa pe acvariu,mai asteapta si alte sfaturi din partea celor mai in cunostinta de cauza...si apa limpede sa ai.... 
|
 |
|
Salut,multumesc pentru parerile voastre,solutia cu substantele la un acvariu de 450 l nu cred ca o voi folosi ,in cazul in care schimb de doua ori pe saptamana 50%din apa o sa ma coste ceva substantele acelea,deocamdata schimburile pe care le fac sunt undeva la 20%din apa la un schimb,dar si cei 6 oscari sunt mici...Cum se masoara cantitatea de clor din apa?Sau cu ce?Si pana la urma carbunele activ retine din clor?
Multumesc pentru rabdarea care mi-o acordati....
|
 |
|
Salut ceva poze .....http:// www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=13568 
|
 |
|
Salut, am un acvariu de 450 l in care momentan am 6 oscari,datorita faptului ca acesti pestii murdaresc destul de repede apa sunt nevoit sa fac schimburi destul de dese si de masive de apa,am vazut undeva pe forum o instalatie care avea doua filtre din care unul era cu,carbune activ.Intrebarea mea este daca pe furtunul cu care introduc apa in acvariu montez un filtru obisnuit de apa in care o sa introduc ca si material filtrant carbune o sa imi elimine clorul din apa ? O sa pot schimba 60-75% din apa fara sa am probleme?
|
 |
|
Salut,am si eu din nou o hotarare de luat,si vreau sa ma consult cu cineva care "stie"....trebui sa aleg un filtru extern,pentru acvariul meu de 450l in care momentan locuiesc 4 oscari si in care vor ramane doar 2 daca se va alege o pereche,asa ca astept ceva pareri de la voi.....Multumesc Anticipat 
|
 |
|
Salut,daca iti poti face un bazin mai mare pentru ei,si mai ai putina rabdare ,cred ca o sa pot eu sa iti dau 2 pesti prin primavara.....stiu ca e greu dar poate ai rabdare....... 
|
 |
|
Ce idee aveti de pluta?Prin exterior prin interior(ca si decor) rezista furiei oscarilor? 
|
 |
|
E o idee pe care am vazut-o pe forum cred ca apartine lui koala...da un search....
|
 |
|