[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fanta
Forum Index » Profile for fanta » Messages posted by fanta
Sunt in simbioza cu tot ce inseamna corali si tentacule, fara hrana aditionala incep sa streseze zoanthusii sau la mine mai mult ca sigur zoanthusii sunt stresati de amphipode, am milioane, ce zic eu, catralioane.
stau bine in minim 2 si o anemona, eu am 3 perechi si 3 anemone.
tu schimbi bazinul cu ceva mai decent (pico) sau vrei sa maresti dioptriile cautandu-i
Ai pm de cateva zile. Sexy au depus si as vrea sa incerc sa ii romanizez.
Offtopic: caut o pereche de mandarini sa mai nimiceasca din ceata de copepozi si amfipozi si droaia de mantisi micuti.
Scuze, am vrut sa cenzurer marimea :)
Au la cor...lis :-) 160 ron 4-5 cm.
Ps: lucian daca iti schimbi numarul, mai da-l si la altii.

I'm out.
http://www.dejongmarinelife.nl/fish/gobiidae/lythrypnus-dalli/5
ce scrie in dreptul lor la stock??????/
ti-am zis si pe pm ca nu au dar o tii pe a ta ca in 3 saptamani primesti.
spor la cumparat.
plus, documentatie, documentatie, documentatie.
donpisote a incercat si el un goby mai dificil care cred ca nu degeaba nu se aduce in tara, dar i-am facut hatarul.
anunt important (pentru unii) proprietarul bazinului vine in bucuresti miercuri, deci daca sunt interesati de diverse pot lua legatura cu el si sa spuna.
in proportie de 70% este rezervat.
Subscriu la cele spuse de cristi, mandarinul vâneaz? în mod acvtiv artemia in masa apei, nu sta sa pice:-D Sa ne tr?iasc? (asta e român)
am 2 Ricordea florida (red/orange per ear) de vanzare si 4 Thor amboinensis.
Ricordea 100 ron, Thor 70 ron
http://www.dejongmarinelife.nl/mushrooms/ricordea-florida-red-orange-per-ear/2
http://www.dejongmarinelife.nl/inverts/shrimp-crab-lobster/thor-amboinensis/6
pestisorii cu pricina nu mai sunt printre noi.
regret ca am avut un singur bazin pentru ei ca 1,5 zile au fost perfect fericiti si mancau vietati din bazin pana au inceput luptele pentru ierarhie.
din ceea ce zicea stefan, cica ar fi bune biopeletele de la tropic marin (dar e datoria lui sa isi laude marfa), problema ar fi ca trebuie un alt tip de reactor si anume trickle filter pentru ele.
mai am pe cineva care da varsat biopelete (zice ca sunt din germania) are la sac de 25 kg.
nu se va intampla, plus ca blenny tot al meu este chiar daca Sever l-a platit :-D , a cumparat dreptul de a-l tine la el in casa.
asa mai merge, si cui trebuie sa multumesc pentru pietrele pline de zoanthusi care mi-au umplut nisipul :wink:
Doare remarca asta Cristi. A trait bine mersi pân? a plecat spre acvariul lui Sever.
e valabil, luni sau marti rezolvam. da-mi pm cu nr de tel.
donez cateva.
la dejong pretul este destul de mare.
caut variante mai ieftine.
momentan ajunge in jur de 160 ron bucata(plus minus 10 ron)
Scuze dar tot nu m-am lamurit cu locatia ca sa pot intreba de o oferta de pret.
daca e bucuresti s-ar putea sa ai noroc.

Forum Index » Profile for fanta » Messages posted by fanta
Go to: