Message |
|
frumosi scalarii daca mai ai rabdare ne putem vedea si te scap eu de ei .am neoni daca vrei si cateva zebre rosii(3-4)
mai vb noi dar dupa sarbatori.
ok?
|
 |
|
Maryan23m wrote:cumpar : Maylandia estherae ("red zebra")
Maylandia callainos ("blue cobalt zebra")
cu primii pot sa te ajut eu.
2.5 lei puiul pe alese ca am vreo 50.
|
 |
|
cum a ramas?
|
 |
|
puiul a ajuns la destinatie :-) arata bine si se dezvolta incet incet
felicitari pt un acvariu superb si multumesc din nou pt nufar.
|
 |
|
vreau eu 0746751118 :0730318212
|
 |
|
trimiti si la buc?
|
 |
|
chitron wrote:Domnu sef imi cer scuze dar nu am inteles, cu ce ai vrut sa zici ,
in primul rand nu sunt seful nimanui si nici expertul lui peste :-) sunt un simplu acvarist care are ceva experienta cat pt sufletul meu nu cat sa incep sa ma laud(nu fac referire la nimeni) . problema mea era ca am scris acel mesaj intr-un moment mai putzin oportun in care nu am avut mult timp la dispozitie sa calculez si sa detaliez nume si alte chestii. nu fac reclama acelui magazin (chiar imi displac intr-o mica masura) nu evidentiam pretul. cat despre riccia poate am eu prea multa cat sa consider ca nu merita acel pret. 
|
 |
|
mai e valabil?daca da ii iau eu pe toti  fara probleme  accept si vizite daca te linisteste.
|
 |
|
ai si u o poza cu ea poate cucereste vreun baietzel  ce varsta are ca poate te scap eu problema e ca am un baiat si 5 femele adulte si inca un baiat adolescent si o fata (sora lui)si inca cativa pui.
|
 |
|
Eleocharis Parvulus -ajunge la 8 cm:si Eleocharis acicularis care ajunge la 20 si de Lilaeopsis cred ca deja mentionasem si apropo de riccia chiar nu merita.
ps:ghiveciul era 10 lei(sau asa mi-a spus)
|
 |
|
la animax turda au niste plase metalice de 10x10cm dar este cu riccia si este 40 lei (nu se merita mai ales pt ca nu e complet formata ca si covor) si inca 3 tipuri de plante de gazon din care doar 2 erau de vanzare un acicularis pitic (aveau si acicularis inalt) si Lilaeopsis care nu stiu cat erau dar aratau urat rau. plus multi pesti bolnavi.  deci avetzi grija cum va ducetzi si ce luati 
|
 |
|
era normal sa nu ii mai vrea innapoi ca doar deaia ii are la vanzare si nu la inchiriere :-) oferta ramane valabila 
|
 |
|
as dorii si eu cateva plante de gazon de la tine daca ai putea sa ma ajuti/platesc nu e problema...macar cativa pui .multumesc anticipat 
|
 |
|
am eu dar tre sa vii sa iei ma gasesti la mad_k9_rottweiler_male pe mess.
|
 |
|
exact ca femela din prim plan am avut si eu o pereche dar acuma mai am doar 2 pui si un mascul adult restul de pui fiind corcituri de dinainte sa achizitionez eu femela la mine in bazin nu s-au imperecheat . doar femela a fatat de 2 ori si punct. a murit din cauze necunoscute.
|
 |
|
bine v-am gasit! mai e cineva pe forum cu varietati deosebite de platy?
sau killi? astept sa am si eu cu cine vb.
|
 |
|
sunt deacord cu tine in ceea ce priveste platy deaceea si eu am inceput o mica colectie. si nu sunt neaparat pt incepatori ca sunt destul de mofturoase. ce specii ai adunat in pelerinajul tau?
|
 |
|
du-te la domnul oprea ca are si albino so clasici pui nu stiu pretul.
|
 |
|
Ma numesc Adrian si am 22 de ani si sunt din buzau(no men's land) a avut acvarii de la 9 ani cu pauzele de rigoare , deci am cam 5 ani experienta Hands on sau Hands in cu acvarii . Momentan ma preocupa crevetzii :red cherry (100)si amano shrimp(4) si platy clovn sau simson sau in general platy si foarte mult ma intereseaza plantele.am multe plante dar vreau si altele (fac colectie) .
pt alte detalii omise in introducere vb pe PM.
|
 |
|
incearca la piatza muncii la domnu' oprea ca eu am vazut ieri pui la el .au cam 6-7 cm si sunt si albino si clasici....mult noroc
|
 |
|