Message |
|
Asa a fost gândit... eu l-am facut... :-D te ajut cu orice ai nevoie...
|
 |
|
Salutare, astept oferte pentru plantele din titlu. Mentionez ca sunt multe. Si mari si mici. Preferabil predare personala.
Va multumesc
|
 |
|
Prezent, astept noul proiect sa ma surprind singur... :lol:
|
 |
|
Pentru plante poti incepe de pe acum un sistem paralel cu plante crescute emers pentru a le înmul?i si atât. Recomand sump.....
|
 |
|
Inaltimea si latimea mai pot suporta modificari? Daca da , ar trebuii sa mai regandesti putin latimea. Inaltimea iti va da grosimea sticlei. Latimea iti va da profunzimea amenajarii, si la 30 nu ai multe optiuni. Este un proiect interesant daca ajungi macar la 50 cu latimea. Ma abonez.
|
 |
|
Zoasii a intereseaza pe mine....
|
 |
|
Nu cred c? e pompa original?, plus ca e montat? pe furtun. Ai loc de joaca daca te intereseaza.
|
 |
|
Poti incerca sa il convertesti cu pompa in interiorul skimmer-ului. Trebuie bricolat putin dar se poate.
|
 |
|
Sa nu cumva sa fie si pompa ars?, si are amprenta prea mare. Ocupa mult loc în sump. Silencerul nu e o problem?.
|
 |
|
https://www.olx.ro/oferta/lampa-led-maxspect-r420r-60w-16000k-ID9IzYz.html
Recomand cu c?ldur?. Poti controla tot ce tine de spectru si culori. Si nu e mult mai scumpa decat ce ai propus tu.
|
 |
|
https://img.plici.ro/image/6V5
Ma intereseaza. Detalii pe privat sau telefonic
|
 |
|
Nemo + autocorect = confuzie
|
 |
|
E cineva interesat de o ponta de nemontate? Icrele sunt pe o tridacna...
|
 |
|
mai este valabil?
|
 |
|
Cu placere si la mai mare....
|
 |
|
Multumesc, multumesc....data viitoare nu mai lucrez asa frumos fara aprecieri...
|
 |
|
Sa traiasca cine ti-a facut scape-ul, ca vad ca nu l-ai pomenit. Nici cu o lumanare...
|
 |
|
Deja au mancat prima masa de artemie proaspat eclozata. Noroc ca am un prieten care face pui de betta.
Erau destul de slabi si unul nu a supravietuit transportului. Acum sunt durdulii si 30 la numar.
|
 |
|
Vezi ca @donpisote avea de dat.
|
 |
|
Poze cu ce ai tu?
Ca eu le am pe cele pe care le vrei tu. :-D
|
 |
|