Marfa buna. Regret ca nu am reusit sa ii dau pe brazda si pe ceilalti 2. Au murit dar nu de foame. E mai complicat.
lucian tata....sa- traiasca si sa infloreasca.
de berghia nu e nimeni interesat?
nu au venit tura asta dar tura urmatoare cine stie.
dragos il ia pe primul weekendul viitor, si daca v-a manca, dan il ia pe urmatorul cand voi fi sigur ca mananca bine undeva peste 3 saptamani. asta daca nu ii deranjeaza delay-ul. mai devreme nu ii dau eu.
@edyr incerc sa iti fac rost de la un prieten dar nu stiu pretul si in ce conditii ii da el.
unul rezervat pentru saptamana viitoare.
pestii se dau pe baza de rezervare, ca sa fiu sigur ca sunt mancaciosi si sanatosi.
deci da, vor manca in momentul in care pleaca de la mine si stiu ca pretul e bun.
am 2 chelmoni de maritat, si nu pot sa ii marit intre ei ca nu s-a dat legea.
asa ca cine este interesat...
220 ron fara ich sau alte probleme. daca vreti cu ich 270.
livreaza doar catre societati in continuare oricum este cam tras de par intr-un timp atat de scurt si cu asa putine detalii.
saptamana viitoare am sa comand cate ceva si vedem pe viitor ce si cum.
tare imi e ca ai doua femele, daca nu de data asta sigur peste o luna poate ai timp sa te pregatesti.
dintr-o singura inseminare fata de cateva ori, in jur de 3 fatari.
scapa de rapitori si baga plante si ai o maternitate
din ce am reusit eu sa imi dau seama, ei sustin ca acei corali ar fi putin mai sanatosi si mai rezistenti la bleaching decat cei din reciful natural.
in link-ul meu de youtube voiam sa subliniez ritmul de crestere fara curent si alte instalatii.
nu mai gasesc documentarul complet dar pun un link de facebook al programului respectiv.
https://www.facebook.com/biorock.indonesia (in josul paginii pe la 2009 gasiti cam ce a vazut @benu dar nu sub forma de documentar)
Din nou sustin, in 6 ani, oricine a avut sau are sps poate spune ca nu au nici o crestere suplimentara fata de ce se vede in acvarii, si aia stau cu picioarele in ocean la mama lor.
alt exemplu care imi sustine afirmatiile sunt cei cu ferma de corali (fara reclama ascunsa)
Deci cine vrea structuri cat de cat naturale poate sa se documenteze.
eu am vazut un documentar acum vre-un an despre asta, dar ajuta doar la refacerea structurilor care sa formeze viitoarele recifuri, suport pentru corali.
testele lor au fost in ocean, deci in acvariu nu cred ca poti face fata la aditii plus ca la corali nu ajuta, decat cu un suport interesant.
deci cine vrea sa faca structuri interesante cu forme interesante, chiar ar putea fi o solutie.
am sa caut documentarul.
incearca un bazin mai mare putin, hrana vie, si ceva mai multa rabdare. cory au obiceiul sa nu depuna sau sa depuna foarte greu daca au alte specii de pesti in bazin.
cu putina atentie si multa concentrare poti face un acvariu care sa iti umple tot spatiul respectiv, un bazin compus partea ingusta poate fi refugiu cu macroalge si lumina, cele 2 cuburi din ansamblu le umpli cu orice vrei tu sa folosesti ca filtrare, iar suspendat deasupra ansamblului poti creea un bazin pentru apa de completare (bazinul de apa de osmoza sa fie dintr-un capat in altul dar doar la latimea spatiului ingust.
cu o schita te pot ajuta zilele urmatoare.
sa-ti traiasca si la mai multe. daca nu ai corali ai putea incerca sa faci un tratament cu herbtana pentru ochiul domnisoarei.
daca esti interesat mai am ceva in sticla si ma simt darnic