[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fanta
Forum Index » Profile for fanta » Messages posted by fanta
Sunt multe îmbunatatiri care pot fi aduse designului, in principiu acel "lemn" ascunde lampa. Dar trebuie neaparat sa culiseze sau sa fie ori detasabil, ori rabatabil.
In plus eu as fi facut usile mai inalte decat blatul cu cel putin grosimea fundului dublu si maxim sa acopere si substratul (in cazul in care vrei).
Este doar o idee.
Ce imi place ultima poza (e cu dedicatie). Am urmarit putin postarile, spor la treaba.
Ce sexe au?
daca sunt 2 femele si un mascul, sunt interesat.
incearca sa nu o mai hranesti 1 saptamana si vezi cum se prezinta, daca este stresata de ceva (orice) tu o stresezi suplimentar cu hrana.
am patit treaba asta si lipsirea de hrana a ajutat.
nehranita 1 luna, s-a divizat in 3 si creste de rupe.
imi este frica sa incep sa o hranesc la cat de bine creste.
Superglue cel au la 3g in mega image la 12 ron sau ceva de genul.
Perechea?
daca da, ma intereseaza.
Nu stiu de cand ai aflat sau ce consideri tu noutate, dar stiu pestii ?stia de 10 ani la Nucet, si aveau adulti.
Aveau reproducatori de pe atunci.
In 6 ani ating maturitate sexual? sturionii normali, ?stia o fac mult mai repede motiv pentru care sunt rentabili.
Nu vreau sa intru in polemici, doar ca stiu despre ce e vorba.

Le: Acum am citit si eu link-ul, scuze.
Daca nu ma insel, la petexpo, Wiemmer a avut expus un asemenea bazin, dedicat.
Era undeva la 5000 de euro, din plexi, facut in Germania.
Tin sa mentionez ca doar valva antiretur de la animal bean a costat 160 euro, deci nu mai asteptati discounturi ca nu vor veni.
Bonusurile sunt pe piatra si in nisipul viu.

In plus, pentru cine cumpara sau nu, se doneaz? un set de reagent pentru phosphate de la hanna, a fost cumparat in loc de fosfor.
Mai ofer cativa litri de matrix ciclat bonus plus cateva tipuri de macroalge, inclusiv rare.
Ai o poza pentru plate mov cu polipi verzi?
La mine la 27 de litri se evapor? vara cate 500 ml zilnic. Fara capac. Cand ajungi cu salinitatea la 1030 nu este amuzant.
Imi cer mii de scuze ca nu am raspuns pe privat, dar comenzile mari au întîietatea, deci stocul viu este consumat.
Ar mai fi doar un arlechin(crevete care m?nânc? stele de mare) 25 euro, purple lobster 20 euro.
In plus se vinde:
Acvariu+dulap+sump+tevaraie 1000 ron sau
Ce am scris mai sus + piatra+nisip viu 1500 ron sau
Ce am scris mai sus + chiller cu uv si incalzitor incorporat 2000 ron.
Piatra vine cu ceva xenia pulsatila si ciupercute si multe alte vietuitoare gen penati, preinstalate ca la windows.
Deoarece exista promisiunea unui nou camin, momentan stocul viu din bazinul [url]http://acvariu.ro/forum/posts/list/140/24700.page[/url] cauta noi casute sau o noua casa.
Pesti si Nevertebrate:
-Acreichthys tomentosus
-Cromis Viridis
-Amphiprion ocellaris 2 bucati
-Parachanthurus Hepatus
-Mandarin
-Zebrasoma Velifera
-Zebrasoma Flavescens
-Zebrasoma Xanthurum
-Chrysiptera Hemicyanea
-Valenciennea Strigata
-Valenciennea Sexgutata
--Lysmata Amboinensis 2
--Lysmata Debelius 2
Piatra vie si corali.
Detalii pe Pm sau Telefonic.
ma intereseaza cei 2 koi, acvariu de 500 litri cu 200 de neoni.
Eu nu am picior de aiptasia in nici unul din acvariile mele. Deci nu ma respect? :-D
Sa inteleg ca a fost cum am zis eu cu catalina goby?
Salut, am aproximativ 15-20 kg piatra vie plina de detoate.
Pret pentru kg 50 ron sau discutabil la toata cantitatea.
Deasemenea se schimba cu Pesti sau corali, chestii interesante.
Nu mai este de actualitate, multumesc pentru gazduire.
Daca mai exista interes, cu putina r?bdare se rezolva pe pm.
Pot rezerva si eu 6 si 7 pentru o zi?
@Maryo mai greu de contactat dar pus pe treaba, ricordea florida momentan toate rezervate.
Poti incerca fara anemona, in principiu vor cauta un loc cu vedere la valeni, le place sa stea motz. Si anemonele mele sînt carnivore dar sunt asa gentili ca nici nu se fac simtiti.

Forum Index » Profile for fanta » Messages posted by fanta
Go to: