Message |
|
am reusit sa fac calculul, 361 ron pt 2 anemone, sau am uitat sa scad 20%
somebody help me
|
 |
|
|
 |
|
eu sunt cantitate neglijabila?
vreau si eu 2 anemone.
|
 |
|
anemonele avem cum sa vedem ce ne trimit?
ca eu am deja una verde cu inel mov.
daca ar fi sa trimita cu alte culori vreau si eu 2.
|
 |
|
cu scuzele de rigoare ma simt nevoit sa ma abtin de data asta.
sunt foarte multe care imi fac cu ochiul dar am investit deja in ultimele 2 zile in corali si nu mai pot incurca pe nimeni momentan.
sper sa nu fie cu suparare si imi cer iertare inca o data.
|
 |
|
am deja
este superba, si rezistenta pe langa.
|
 |
|
transportul este 110 euro pentru o cutie?
as fi si eu interesat de 100-150 de euro de cumparaturi fara transport.
|
 |
|
geamul poate fi vopsit in camp electrostatic, garantie pe viata (viata sticlei) dezavantajul este ca trebuie securizat geamul.
|
 |
|
la casa de marcat de la mega image gasesti la 9,9 ron si la kaufland undeva la 4 ron.
|
 |
|
Vand
Matrix (20 litri) - 40 ron/kg
Denitrat (8 litri) - 40 ron/kg
Phosguard (400 ml) - 20 ron/100ml
sare Aquavitro (10 kg) - 16 ron/ kg
Accept si schimburi cu corali sau pesti de apa sarata. (discutabil, sa fie ceva de interes)
|
 |
|
ma intereseaza si pe mine Hydrocotyle sibthorpioides.
Stau pe giurgiului la piata progresului cum putem face?
|
 |
|
ii iau eu ca am 3 femele singure.0746751118 adi.
|
 |
|
am mai discutat asta cumva?
in fine.
nu prea ai ce sa le faci decat sa ii tii intr-un bazin cu ciclide africane si restul fac ei.
sunt un fel de cucii acvariilor, stau in preajma unor ciclide ce depun si le mananca icrele si le depun in acelasi timp pe ale lor, in disperarea de a mai salva cate ceva femela de ciclid ia ce icre poate adica cele ale synodontusilor, asta inseamna ca au nevoie de gazda, se mai poate si altfel dar natural cam asa functioneaza.
|
 |
|
pe langa varsta mai important cred ca ar fi dimensiunea pestilor ajunsi la maturitate sexuala , ai tai au ajuns la aceasta dimensiune?
mai intai afli exact specia pe care o ai dupa care cauti pe orice site. dimensiune lor de adulti si conditii pt reproducere.
o sa ramai surprins mai ales cand o sa afli ca au nevoie de un peste gazda ca sa se reproduca.
multa bafta.
|
 |
|
cu cea mai mare placere ma bucur ca v-am putut ajuta.
sper sa gasesc la fel ajutor la nevoile mele.
numai bine.
|
 |
|
|
 |
|
dar cum sa il pun la dispozitia voastra?
|
 |
|
fa si u o poza ca pe google nu iti dai seama care e.
|
 |
|
ai poze cu tenelus? sunt interesat de un schimb.
|
 |
|
 esti fericitul castigator al unui loz necastigator. curata oualele daca ai cum ca nu ai ce face cu ele . mult noroc si daca poti sa-mi zici si mie de unde pot lua acum vreo 5 neritine?
|
 |
|