| Message |
|
|
Pai plm  vreau si eu, dupa danezu'.
|
 |
|
|
|
Gaura poti s-o dai si in unghi, adica atunci cand vine apa sa se duca in jos de exemplu. De asemena o poti orienta inspre geamul din spate.
|
 |
|
|
|
Da o gaura mica de 3-4mm pe teava de pe retur, pozitionata astfel incat atunci cand pompa merge sa fie foarte putin sub apa. O sa-ti traga apa doar de la nivelul gaurii.
|
 |
|
|
Chiar ma ajuta  ))
|
 |
|
|
Chromisul ala s-a dus, l-am scos acu din bazin. Si tot acum mi-am dat seama ca aseara am vrut sa completez niste apa de osmoza si a mers osmozorul toata noaptea  )
|
 |
|
|
|
Pune te rog o poza mai indeaproape cu stelutele, sa li se vada textura.
|
 |
|
|
Am mai luat un pagur dungat albastru (n-am putut sa rezist ca era ieftin si la botul calului) mai maricel asa  In cazul in care moare chromies-ul ala sa aiba cine sa-l manance, asta daca nu raman iar cu un pagur
SI AS VREA SA MAI BAG UN HALLOWEEN HERMIT , sunt prea multi 3 in 150L display ?
Pe langa asta ce as putea sa suplimentez ca si mancare (inafara de algele nori cu care nu ma impac pentru ca plutesc prin tot acvariul si raman nemancate) ca sa pape si aia de vor si verdeturi, ca ma gandesc sa nu li se aplece de la atata mysis si artemie ?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
De ce au ales osb-ul ala inestetic ca si fundal ma depaseste 
|
 |
|
|
melcu wrote:Ceva de genul.
Dare este cam mare diferenta intre alge.
Pai le scoti si le bagi in apa oxigenata, asta daca nu trec se la sine in maxim o saptamana.
|
 |
|
|
Adica ai bagat 2 pietre si au devenit bulgarasi de alge amandoua? 
|
 |
|
|
georgemonda wrote:asa-i ciclul in acvariu:unii pleaca ,altii vin in locul lor.
Bine, dar ... am crezut ca ... adica plm. Sunt de principiu ca ar trebui sa se duca de batranete sau de vreo greseala a noastra. Nu m-am bucurat deloc de el, pe celalalt il mai pescuiesc din overflow, il mai deslipesc de pe vreun melc, d-astea... Asta a venit si a murit 
|
 |
|
|
|
Salut, cati pesti ai in total si ce pesti? Ce volum ai in display?
|
 |
|
|
Pai daca e chiar asa de ozn, cum o sa ti-o repari? 
|
 |
|
|
 tare
De mult, cred ca de mic, mi-am dorit sa fac si eu pe scafandrul 
|
 |
|
|
S-a dus ... cel vechi i-a luat deja cochilia. Ma gandesc sa mai iau unul ca o fi fost asta ghinionist plm ...
|
 |
|
|
Hai ca am ajuns la un calculator.
Vad ca sunt 8 surse, ai 8 canale de leduri ? O poza cu ledurile poti face ?
Poti lua surse de 350ma (cat sunt alea ale tale) de aici http://www.sursedetensiune.ro/spl/432376/350-mA insa nu sunt dimmabile.
Alternativ, daca ledurile sunt ok (desi ma indoiesc) poti inlocui toata partea electrica cu ceva mai de calitate.
In ultima instanta pastrezi doar carcasa.
|
 |
|
|
|
Se pot schimba acele chestii albastre cu alte surse pt leduri. Acum tine de tine cum alegi sa o faci.
Ori iti iei atatea surse cate sunt necwsare care se alimenteaza la 220 si dau un curent constant pt leduri.
Ori iti iei o sursa de curent continuu + cate un driver ldd pentru fiecare chstie albastra.
Mai bine nu pot sa ma exprim
|
 |
|
|
Aseara era cochilia de la hermitul blue cu gaura in sus si nu-mi dadadeam seama daca e ceva in ea. Azi dimineata era iesit trei sferturi din gaura, i se vedea corpul, cu mustatile pe nisip aproape, am bagat un betisor sa vad daca e viu, si cum era l-am intors cu gaura in jos, un ideea ca plm, o pleca de acolo. Initial s-a retras de tot in cochilie si dupa aceea a scos clestii.
L-am lasat asa - sta cu caoul in jos, sau pe spate cumva ...

|
 |
|
|
Scoate skimmerul si spala-l complet, e plin de nisip fin, aceeasi greseala am facut-o si eu 
|
 |
|
|