[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
ai cumva o cioata bagata in acvariu? si cumva nu a mai fost ina cvariu pana acum? ceata asta am avut-o si eu, cand am bafat niste cioate noi, si se raspandise si pe plante.
Alte informatii poti sa dai:
cata lumina lasi pe zi ?
ce lumina ai?
cati w ?
cum ai inceput fertilizarea?
cred peste 80 % ca niste oto , sau sae ti-ar inlaturao
la 54 L isi face treaba 100 %, in schimb la peste 100 l , lasa de dorit, cel putin asta mi-a zis Fir3Splitter, eu unul nu l-am folosit ca sa confirm.
Eu dupa ce l-am probat, am tras concluzia ca isi face treaba cu brio
asta nu stiu. zi -mi te rog , cati litri are acvariul tau ?
iti pot da eu cateva detalii, stiu ca mai este un user pe acest forum care il foloseste, poate iti va zice si el cate ceva.
Eu iti zic, ca este foarte bine etansata garnitura pe piatra, Se infileteaza foarte bine, in rest ) nu face alte minunatii , decat sa dizolve co2-ul :-)
am si eu asa ceva, i-am facut doar o proba din curiozitate si era ok.In rest nu stiu cine stie ce
foarte ciudat, eu nu fertilizam deloc cu P (fosfor) acuma nu stiu daca mai are rost sa fac test de po4... deja am facut 2 schimburi masive de apa
asta il am eu, si isi face treaba cu brio
eu nu am facut un test de po4. dar macro nu fertilizez decat potasiu si Magneziu
ce zice porcul ma gandeam si eu sa fac, dar momentan, am curatat aparatura+reactorul+furtunul si continui cu schimburi de apa si fertlizare foarte putina..
si mie imi place foarte mult. Good Job nu te gandesti la un gazon ?
si mie mi-au aprut algele astea.
eu am observat o usoara crestere, controlabila cand am schimbat un tub, apoi, intr-o zi cand trebuia sa bag e15 de la denerle,vad ca aveam 1. apoi am zis sa bag o pastila in plus ca sa ajung undeva la 2.
Desi dupa 2 zile imi arata tot 1 la fier, algele au izbucnit in crestere.
Cred ca testul individual de fe de la JBL e degeaba, ori al meu e expirat, desi a fost tinut in conditii adegvate si are 1 luna vechime.
La mine nu se desprind asa de bine cu periuta, ba chiar ca le si mai imprastii.
Incerc cu easylife de 1 zi , sa dozez exact pe alga, dar momentan nimic.
Eu aveam lumina 1.2 e per litru, iar acuma 0.6 .
Incerc sa le aduc sub control cu schimburi dese de apa + filtrul curatat+ inlaturarea mecanica, altfel nu stiu...
val, eu am skimmer, dar nu inteleg. explica-mi te rog, de ce un skimmer ar afecta concentratia de co2 ?
al meu are 2 intrari , care stau tot timpul, cu 2 mm sub luciul apei...
verifica daca nu ai ceva mort prin acvariu, si mai diminueaza putin hrana.
Inlatur-o cu servetele de bucatarie , schimburi de apa, sau un filtru micut la suprafata sa traga pelicula, sau eventual skimmer
reticulatus wrote:radule radule de la tine am eu melci deci... hmmm
nici nu mi-am dat seama ca ti-am dat melcii, altfel te taxam
alber wrote: In acvariu melcii fac treaba ramelor in pamant. Adica aerisesc nitel substratu. Si stati linistiti ca nu va termina plantele
nu e o problema la mine, dar trebuie sa fac si pentru acvariu ceva, ce de altfel devine monoton, asa ca: nu ezitati sa-i killeriti
felicitari
zi-mi si mie te rog, de unde ai procurat substantele , ce proportie au fiecare si cat dozezi din fiecare...
este cineva pe forum care vinde, vezi la sectiunea vanzari. parca as vrea si eu , dar singur nu ma induram. si ca sa-ti raspund , da isi fac treaba
am eu un echinodorus de dat. daca il vrei contacteaza-ma
echinodorus aquartica
corydoras panda , cred ca erau pe 2x2 pe cuza voda, cat despre plante, in piata gasesti doar amaraciuni, In schimb posesorii de acvarii din iasi stau mai bine la capitolul asta
noul pret 35 totul sau nimic
o fi ale mele mai gustoase de la substratul dennerle
glumesc. nu are rost, decand am scos pomaceea si hemafroditi nu i-am lasat prea mari , nu mai am nici-un fel de problema.
Imi pare foarte rau ca nu am filmat cum rontia melcul.... era belea: era ceva asemanator ca-n desenele cu tom si jarry, daca va amintiti cum manca motanul tom o felie de pepene rosu

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: