Ultima achizitie de pesti - cu ajutorul colegului Andy/elven - a constat intr-un sixline wrasse si un pseudochrmis bicolor.
Ambii pesti au fost intr-o conditie exceptionala, foarte colorati, s-au acomodat si au mancat imediat.
Dupa o incercare destul de timida de a-l expedia pe fire shrimp din scorbura lui "pe persoana fizica care este" din turnul din fata
pseudochromisul s-a multumit cu turnul din spate.
Confort maxim dupa parerea mea doarece gaura shrimp-ului nu are mai multe vagaune si mai multe iesiri asa cum a gasit el in turnul din spate
Dupa care baiatul (sau fata - cine stie

) s-a pus pe delimitat teritoriul si mi-a muscat de o aripioara laterala mai intai sixline-ul. Am zis ca o fi fost vreo
frustrare de pe urma transportului cand sixline-ul a avut punga "de firma" de la Sera iar el doar o punga "no name"

.
De unde. Pe rand i-a muscat pe toti de coada in afara de cei doi clowni. Inclusiv pe chirurg. Cel mai sifonat a iesit blue chormisul caruia ii lipseste toata
jumatatea de jos a cozii

.
Vineri deja faceam planuri cum sa-l/s-o momesc si sa-l/s-o prind.
Sambata am plecat cu totii de acasa de dimineata pe la 9 si ne-am intors pe la 1945 dupa o zi lunga de plimbari. Din pacate (pentru el/ea) pseudochromisul zacea pe
parchet in fata acvariului si era deja complet uscat

. Pesemne ca intr-o ultima incercare de a mai stresa vre-un colocatar si-a luat un avant prea mare si a sarit peste
marginea acvariului. Abia apoi am observat si hora care o incinsesera astialalti