[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Da, mai am 2 stelute, dar cu portocaliu, iar asta e mult mai mare (cat o moneda de 10 bani)
Un musafir nepoftit, dar binevenit

image
Pune-l in traista, eu deja te-am trecut in testament, ca de datorii nu mai vorbesc
Stai calm, ca sunt si multe povesti si legende. Am fost la cineva care are un mic bazin superb, iar singura filtrarea era reprezentata de un filtru jbl extern.
Andrei, nu stiu cum sa-ti spun, dar cadourile pentru copii mei m-au costat cam 2 salarii, asa ca nu mai e buget pentru altceva. Daca aveam bani, imi luam un Dennerle Flow si incheiam povestea. Si pe mine ma deranjeaza aparatura din acvariu, dar momentan nu ie bani de altceva.

Sebi, m-ai omorat cu Bluwave ala, ti-am zis ca l-am cautat si nu l-am gasit decat pe Amazon, dar carnatul ala nu trimite nici in Romania nici in Austria, asa ca n-am ce face.
Cu 700 de euro faceai nava spatiala.. nu poti sa dai mai multe detalii, de la cine ai cumparat si cat ai dat pe fiecare chestie in parte?
Le-am rearanjat, le-am pus mai aerisite - nu se vede bine in poze, dar intre pietre e un spatiu destul de mare.

image image

image image

Mentionez ca lumina sta stinsa, am aprins-o doar cat sa trag 2-3 poze. Azi i-am dat in cap cu neste fiole de biodigest, bioptim si reefbooster + 25 de picaturi de reef elements. Ori fac ciorba, ori ce mama ma-sii
qwerty wrote:In functie de cat vrei sa cheltui

Asta e cheia, trebuie sa specifici ce buget esti dispus sa aloci.
Andrei, omul a specificat ca a ales latimea aia din anumite motive. Cum sa-l pui sa renunte la ditamai hardughia, daca era un cub de cinspe' litri mai ziceam

Alin, in bazinul ala as baga 200 de neoni si ceva corydoras, cred ca s-ar preta de minune
stefanp wrote:poze n-am facut

Dar ai tupeu sa te iei de altii, a?
Nu stiu ce sa fac, le-as aseza altfel, dar nu ma ajuta forma pietrelor - si parca nici nu ma lasa inima sa le sparg.
Oricum, asezarea nu e chiar intamplatoare, am cautat exemple (dennerle marinus, nano reef, etc) si mai toate astea de tip cub au cacareaza mare pe mijloc. Dupa ce apar corali, anemone si sirene, se vede altfel
Eu n-as mai baga deloc plante, l-as considera aranjament final. Dupa ce se indesesc plantele existente, se schimba kalimera
Vad ca ai aceeasi problema ca si mine, cu alternanthera reineckii mini, alge pe frunzele de la baza.
Nu stiu de ce, dar intotdeauna am avut problema asta.
Inca mai zic, se vede tare aiurea prin rotunjimile vietii.
Momentan il las asa, pietrele nu-s chiar lipite, e loc suficient cat sa circule apa printre ele. O sa vad eu cum le asez, dar nu acum.

Deocamdata am preocupari mai interesante, gen Wolfenstein - The New Order
M-ai dezumflat bre, nu stiu eu sa fac d'astea
Dar nu stiu bre cum sa le asez, dati-mi exemple

S-a mai limpezit apa:

image

image image
image image
image image
Andrei1234 wrote:Opa, daca produc zgomot ceva intern, pana la urma il fac acasa, ca sa ma bucur mai non stop de el, asa daca il fac la cabinet nu am timp de el, acum am un nano de apa dulce si nu prea am chef sa il curat de alge, e mai comod acasa, da nu vreau zgomot acasa!

Maestre, fa ceva cu exprimarea ca n-am inteles nimic din fraza aia
Astea nu-s bune?

http://echip.allshops.ro/produs/9834082/Manusi+antichimice+Finedex+PVC.html
De sezon, peisaj cu brazi (sau globulete, sau turturi)

image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: