[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

image

image
Intotdeauna se poate face o romaneasca, o improvizatie
S-a notat, am sa caut (nu mai devreme de 15, ca atunci ma manjeste angajatorul cu $$$)
Sunt magazine care trimit in siguranta, cu asigurarea supravietuirii.
Matale doar sa zici care-i pohta.
Eu astept inca un link sau o denumire pentru un coral, peste, echipament, orice altceva.
N-a conspirat nimeni nimic, Lucian a vazut mesajul si s-a oferit pentru donatie.
Sper sa apuc si eu ziua in care voi intra in clubul celor cu a doua copilarie
Sa fii sanatos
Mi-am facut si eu partea
Lasa ca stiu de la tata. In momentul in care n-a mai putut sa se ocupe de diverse chestii, s-a dus. Intai psihic, apoi fizic.
Ocupatia te mentine activ si in viata. Si chiar imi doresc sa ajut cumva, asa ca astept si eu o veste, un link catre ceva, etc.

P.S. Alzheimer e neamtul ala care imi ascunde mereu papucii si ochelarii?
Nea Danila, mi-a scris colegul de forum Lucian Jitaru, care s-a oferit sa va doneze o lampa buna, Mars Aqua. E exact ce trebuie pentru bazin.
Luati legatura cu dumnealui si stabiliti cu livrarea. Eu am sa va pot ajuta la salariu cu altceva, la alegere - un pestisor, un coral, o cafeluta, o biscuite - doar sa spuneti ce si cum.
Ai bifat la video ca fiind private. Pe youtube e asa:
- private - vezi doar tu
- unlisted - vede oricine are link-ul, dar nu e listat la cautare
- modul normal, unde il poate vedea oricine are link-ul sau poate fi gasit la cautare
Daca nu te superi si daca-mi permiti, cand iau salariul pe cinshpe luna care vine te pot cadorisi cu o lampa.
Chinezarie, nu e scula de firma, dar in lipsa de altceva.. Zici si matale bogdaproste, sa fie de sufletul lui tata.

https://nl.aliexpress.com/item/1005009981909668.html?levelOneExtF=%5Bobject%20Object%5D&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A12000050755409378%7D&spm=a2g0o.productlist.0.0.6d04c6edh97LFG

Sau daca ai timp si rabdare sa cauti ceva la pret decent pe aliexpress (eu am folosit ca filtru livrare dintr-un stat membrue ue, ca sa fie livrarea rapida si fara taxe vamale).
Poate daca s-ar mai oferi cineva sa contribuie, am putea lua ceva mai bun.
Ce lampa era? Lungime, W, etc
Pai de aia platesc an de an pentru plici.ro, ca sa puneti voi poze pe facebook
Altii si-ar da o mana sa aiba "invazie" de zoasi
Auzi nea Gelu, dar noi astia mai salbateci, care nu au facebook, instagram, tiktok, cum vedem pozele?
Nu stiu ce sa zic de mancarea scalarilor, ca nu ma pricep.
In schimb imi place cum arata acvariul, arata bine si foarte natural
O bacterie, Serratia marcescens.

Cauze: hrana descompusa, excremente, plante moarte, pesti morti, lipsa schimburi de apa si sifonare substrat, lipsa mentenanta filtre, substrat fin si lipsit de oxigen, plin cu bacterii anaerobice.

Cauzele le selectezi la alegere, rezolvarea e usor de dedus.

edit: vezi ca se transmite si la oameni
Alta viata! Sa-ti traiasca nepoteii
Arata impecabil

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: