S-o stapanesti sanatos Daca ai nutrienti suficienti, o sa creasca mare. Eu am vazut-o la vanzare intr-un magazin local si ma intrebam de ce as da 5 euro ca sa bag alge in bazin
Mergi pe prodibio, sunt multe firme pe piata si naiba le stie pe toate. Prodibio ramane totusi o alegere foarte buna.
Atat doar, sa nu te grabesti ca fata mare cu pestii, lasa intai bazinul sa se aseze linistit (in timpul asta te duci la munca, sa produci bani pentru acvariu)
Cam toti de aici am folosit BM, cu succes chiar. Eu personal am avut vreo 4 modele.
Problema e cand imbatraneste si se strica pompa, sau rotorul cu "ace", ca nu gasesti sa cumperi separat. Ma rog, nu se gaseau "pe vremea mea".
Dar sculele sunt bune si cinstite.
Eu doar intreb din punct de vedere al habarnistului.
Din experienta cu bazinele plantate - varianta rapida si usoara - solutiile AIO. Comod, elegant, dar fara control total.
Solutia Estimative Index - munca multa, dar control total.
Cred ca se aplica si la marine, daca doresti performanta e necesara un pic de munca
Dupa ce termini cu aranjatul si toate cele te sfatuiesc sa ii dai pace, sa nu mai umbli la el o perioada de cateva luni - nici la lumina.
Ma rog, in afara de ce e strict necesar, un schimb de apa, mai ridici un coral cazut, dar fara interventii mari.
Asa ii sfatuiesc pe toti si din pacate o spun din proprie experienta (eram genul cu mainile in acvariu zilnic. dupa ce m-am potolit, s-au reglat si treburile in bazin)