[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
alinutz80 wrote:Totusi, ca sa creasca cum trebuie as zice sa folosesti si congelata.

Ideea e sa creasca singuri, intr-un acvariu mentinut de automatizari, la care am access o data la 4 luni. Hranirea automata cu hrana uscata e usor de realizat, cu hrana congelata sau vie, cam imposibil.
Mersi frumos.

Gelu, relax, nu le-am distrus habitatul natural, doar puneam o intrebare

E doar o denumire generica pentru pestii cu forma aia (eu le spun scalari si la banggai cardinalfish).

Nu sunt singurul:
Nemaifiind asa multe plante, o dai in alge sau altceva cu lumina mai multa.
In principiu, s-ar putea creste doar cu mancare uscata? - ma refer la din astia, pentru #saraki, de cinspe lei perechea.

ocean wrote:
dan.pavelescu wrote:Cu ce hranesti scalarii?
Care "scalari" ?! P. scalare egal masina la mana a doua adusa de la batraneii din Germania "care mergeu doar la cumparaturi cu ea"/ Pterophyllum Altum: Lamborghini, Ferrari etc., etc.

Dar tot scalari sunt, smecheri si de firma dar scalari.

Cu ce hranesti scalarii?
Roca vulcanica e roca vulcanica.
Se presupune ca cea vanduta in magazinele de acvaristica e garantat tinuta departe de contaminanti.

Pe de alta parte, ca mediu de filtrare e o solutie (destul de proasta) de moment, cand stai prost cu banii. Iti recomand sera siporax.

edit: m-am uitat pe link-uri, in primul e roca vulcanica, in al doilea piatra ponce.
Raman la parerea mea pentru ambele.

Stai ca sunt interesat de si nu numai, dezvolta
Intreb si eu asa, ca prostul. De ce nu le dai hrana special facuta pentru ei?
Nu arata prea bine.. poate ar fi timpul sa o iei de la zero?
Danila wrote:Gata am reusit transferul la 110 litrii

Bravos

Danila wrote:(ma dor toate celea)

De la CNP e problema, cunostem.

Danila wrote:Dupa ce-si revine un pic acvariu si mai ales proprietarul ,revin cu o poza .

Asteptam

Al meu nu arata asa nici dupa mentenanta
Daca vrei sa-l faci plantat/aquascape, iti recomand o inaltima mai mica si o latime mai mare.
Adica, daca-l faci ceva gen 60 cm latime si 40 cm inaltime, nu mai ai nevoie de intariri sus.
Pentru partea de jos, la sticla de 12 nu cred ca sunt necesare intariri.
Un an bun, sa fii sanatos.
Bazinul e ok asa cum e, nu trebuie nimic nou.
Sunt mai multe skimmere potrivite pentru nano acvarii.
Eheim skim 350, Oase CrystalSkim 350, mai era unul de la Blau, am avut ceva mic si de la SunSun.
Pe alese
Poti folosi orice lampa, conteaza sa aiba un spectru corect.
Orice intre 3500 si 8000 kelvini isi va face treaba.

Se cunoaste mana de artist, ce sa mai..
Stiu la ce te referi, eu am beneficiat de aceasta solidaritate si altii au beneficiat din partea mea.
Asa e normal si corect intre pasionati. Din pacate, astia mai suntem pe aici, 3 lulele 3 surcele.
aurecj wrote:cand am ajuns cu toate alea prin galeti la destinatie (toata miscarea facuta impreuna cu Levi si inca 2 prieteni intr-o singura zi), dracu a mai stiut in ce ordine fusesera lipite si montate pietrele alea, asa ca a iesit cu totul si cu totul alt rockscape decat cel initial.

Levi gustase ceva inainte?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: