[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Andrei1234 wrote:Pe dennerle il vinzi

Serios? Adica l-am luat acum o saptamana si ceva cu 1060 lei, ca sa il dau acum cu cat? 300, 400 lei daca am noroc?
Sarutmana mult. Pentru mine ar fi perfecta, sculele pentru puturosi ma incanta la maxim
As prefera ceva de-a gata, din motive de estetica

Multumesc oricum pentru interes!

Multumesc Andrei, in sfarsit ai facut un comentariu extrem de util Drept rasplata, o sa te invat un banc cu Jivkov si unul cu Brejnev

Asta cum vi se pare? Mie imi place, piesa care se monteaza in acvariu pare a fi destul de mica, ce spuneti?

http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/ato-completare-apa-evaporata/sistem-completare-apa-evaporata
Faye wrote:Multumesc!
In ceea ce priveste unghiul filmarii, am o scuza (eu intotdeauna imi gasesc scuze ). Am filmat cu telefonul, iar pe coltul respectiv am pe ce sa sprijin aparatul astfel incat sa nu iasa filmuletul batait de la tremurul mainii.

Sanchi, recunoaste vecino ca nu vrei sa-ti vedem reflexia din sticla acvariului

Foarte frumos bazinul, sarbatori fericite!
Ba s-ar putea sa-l tina. Eu la 240 litri am avut butelia de 2kg si tin minte ca m-a tinut din octombrie pana in aprilie. E drept, nu stiu cate bule/sec aveam, isi facea controllerul treaba.
Da, nici nu m-am uitat daca livreaza la noi sau nu, doar cautam orientativ un sistem ato ieftin.

Habar n-am cine e Pety, imi poti da detalii? Danke!

edit: lamurit, multumesc!
Eu n-am mare incredere in parghia aia, care e conceputa pentru one time use.

Iar cu golirea si umplerea.. Ai idee cat costa 3 kg de CO2? Asta ar fi cea mai mica problema, nici n-ar trebui sa-ti pese

edit: nu gasesc factura, dar la o butelie de 3kg nu cred ca platesti mai mult de 4-5 lei pentru o umplere.
Bossilor, aveti idee daca mizeria asta chinezeasca e buna de ceva?

http://www.ebay.co.uk/itm/AutoAqua-Mini-ATO-Aquarium-Auto-Water-Top-Off-Up-System-Float-Switch-MATO-100P-/221623767838?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item3399ce531e
Il stiu, dar ce fac cu dennerle marinus complete pe care doar ce l-am luat?
Nu pomenim de preturi, ca ies scantei
Merge la schimb cu un mic echipaj CUC.
Am doar doua sefule, unul de 400+ plantat si unul de 60 sarat

Cel sarat e de tranzitie :p

Se poate inchide, am luat piatra de la colegul @elven din Constanta, caruia ii multumesc inca o data!

Buna,

multi folosesc buteliile de tip G in acvaristica.

Se poate folosi asa cum e, dar nu e recomandat (parghia aia merge sigur o data, a doua oara nu se stie daca mai inchide/deschide, pentru ca n-a fost conceputa la utilizarea in acest scop). In plus, e mai bine sa pui un robinet, pentru ca are si valva de siguranta.
Costa 100 si ceva de lei schimbarea si dormi linistit.

Filetul este ok pentru reductoarele din comert, cele pentru acvaristica. Exista si alte tipuri, dar pentru alte aplicatii. Am probat eu la un G2, s-a potrivit de minune reductorul JBL.

edit: pentru schimbarea robinetului incearca la centrul Coca Cola din b-dul Preciziei sau la Buse Gaz, unde ti-e mai aproape.
Ma deranjeaza vizual marginea de sus a acvariului. Cand mai treci pe la mine, sa-mi aduci aminte sa-ti dau o rama cum am eu, din komatex colantat

Saptamana viitoare, ca iar trebuie sa bag foarfeca in buruieni, tu-le natia lor
Andrei, orice filtru curge daca nu-l exploatezi cum trebuie

Dupa cate imi dau seama, tu esti mai tinerel asa, as zice 14-16 ani, dupa cum te exprimi. Asculta o vorba aici de la mine, ca am vazut mai multe si am prins bancurile cu Jivkov:
Sun-Sun nu o sa fie nici de acum in 1000 de ani mai bun ca Tetra. Intr-adevar, stii tu ceva de filtrele Tetratek, au avut o problema de proiectare si fabricatie, la garniturile de la hose adapter, dar asta s-a rezolvat de acum 2-3 ani.
Stiu ca esti entuziast si asta e motivul pentru care te repezi sa dai sfaturi, dar cand o faci fa-o din experienta personala, nu din ce ai auzit pe la altii, ca induci lumea in eroare.
Eu am avut un 304B sau asa ceva.

Sunt copii fidele dupa Tetratek, functioneaza bine, au consumul mai mare iar singura problema pe care am avut-o cu filtrul meu a fost una de "constructie". Mai precis sertarul de jos intra si iesea mai greu.
In rest, n-am avut nimic de reprosat.
Tonelson wrote:Multumesc Andrei pt sfat, dar de ce?

Nici el nu stie de ce. Intre patronul de la Tucradio si elderii forum-ului exista niste neintelegeri, care nu ne privesc nici pe noi, nici pe Andrei.
La fel imi ies si mie pozele, desi lumina e mai mult alba decat albastra. Asta daca uit ISO pe 100/200. De la 400 in sus incepe sa semene mai mult cu realitatea.
Ar mai fi si reglajul lui white balance, daca nu e setat bine denatureaza culorile.
koala wrote:sunt seful incontestabil al lenesilor de pe forum.

E hai, sa avem pardon. Eu am scris cartile despre lene!

La multi ani!
Un Eheim 2078 ar fi excelent, daca iti permite bugetul.
Daca nu, un Tetratek ex 1200.

Material filtrant - siporax, ieftin si bun. Axeaza-te doar pe filtrarea biologica, eu personal nu dau 2 bani pe cea mecanica.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: