Absolut SUPERB
Controller-ul este o bijuterie si dupa cum observi si poate ar trebui accentuat, ti-a dat un nivel de siguranta si constanta a parametrilor...lucru care se simte si se vede la plante. O sa detaliez intr-o continuare a articolului despre CO2 binefacerile sistemului automatizat versus neajunsurile folosirii empirice a CO2 din sticla de plastic cu drojdie.
Eu am setat la acvariu un pH mai acid, dar si KH-ul la mine este mai scazut. Pe mine unu` ma bucura treaba asta stiut fiind faptul ca pH-ul mai mic inlesneste absorbtia de fier.
Cu Neocardinia denticulata daca vrei iti dau cateva bucati sa iti acoperi pierderile. La mine s-au inmultit. Am senzatia din ce am citit pe alte forumuri din State ca prefera o apa mai alcalina decat avem noi setat pe controller

. Totusi eu nu dau doi bani pe informatia culeasa din forumuri si pana nu-mi pica in mana ceva serios scris pe aceasta tema nu pot sa bag mana`n foc. Lucru cert (coincidenta sau nu ) scaderea pH-ului la mine a sistat pentru moment reproducerea lor.
Felicitari inca o data...rar mi-a fost dat sa vad pe forum un acvariu asa de reusit, daca ti-as reprosa ceva la acvariu cred ca ti-as reprosa dimensiunile... e prea mic la ce frumos a iesit, dar probabil ca ai si tu vesnica problema legata de spatiu pe care o avem cu totii