[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex
Forum Index » Profile for Alex » Messages posted by Alex
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Alex

CITESTE AICI ...si in general va rugam SEARCH

Avem o sectiune de articole destul de cuprinzatoare, nu cunosc sa mai existe ceva similar pe fru`n forum din .ro. Multi am pierdut ore ca se le concepem sau sa le traducem...dupa caz.

Altii pierd acum ore ca sa le "cosmetizeze" in experienta proprie si sa transpuna pe alte forumuri de acvaristica ce au invatat de la noi, pozand acuma in experti, jignind si dand peste nas, oferind sfaturi de parca ar fi experimentat ceva in domeniu...

Dar chiar nici membrii nostri sa nu stie despre aceste articole...e naspa smilie ...
Printzu wrote: Daca imi este permis sa pun datele de contact pe sit o sa le pun. Daca nu dati un pm.

Pune linistit, nu are cu ce sa deranjeze pe nimeni ca indici un magazin la care se gasesc neoane
Absolut SUPERB

Controller-ul este o bijuterie si dupa cum observi si poate ar trebui accentuat, ti-a dat un nivel de siguranta si constanta a parametrilor...lucru care se simte si se vede la plante. O sa detaliez intr-o continuare a articolului despre CO2 binefacerile sistemului automatizat versus neajunsurile folosirii empirice a CO2 din sticla de plastic cu drojdie.
Eu am setat la acvariu un pH mai acid, dar si KH-ul la mine este mai scazut. Pe mine unu` ma bucura treaba asta stiut fiind faptul ca pH-ul mai mic inlesneste absorbtia de fier.

Cu Neocardinia denticulata daca vrei iti dau cateva bucati sa iti acoperi pierderile. La mine s-au inmultit. Am senzatia din ce am citit pe alte forumuri din State ca prefera o apa mai alcalina decat avem noi setat pe controller . Totusi eu nu dau doi bani pe informatia culeasa din forumuri si pana nu-mi pica in mana ceva serios scris pe aceasta tema nu pot sa bag mana`n foc. Lucru cert (coincidenta sau nu ) scaderea pH-ului la mine a sistat pentru moment reproducerea lor.

Felicitari inca o data...rar mi-a fost dat sa vad pe forum un acvariu asa de reusit, daca ti-as reprosa ceva la acvariu cred ca ti-as reprosa dimensiunile... e prea mic la ce frumos a iesit, dar probabil ca ai si tu vesnica problema legata de spatiu pe care o avem cu totii smilie
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index