| Message |
|
|
|
ciao,te rog sa ne dai si detali aparate,e cam suprapopulat acvariu[si eu am cam multi]ai grija,trebuie sa ai un filtru bun sa faca fata,bafta si ape lipezi.
|
 |
|
|
|
sal,frumos acvariu,plante sunt destule acum si bravo pt mascarea aparatelor,asa am facut si eu,si eu am rasbora arlechin,mai poti sa iti iei ceva pesti eventual cory,sa iti manence resturile,eu mai am neoni se inteleg super cu rasbora,daca mai vrei mai colaboram,ape lipezi.
|
 |
|
|
|
sal si eu ma gandeam la ce ziceti voi cu mossul pe buturuga,numai ca,poate cred ca e greu de gasit,cel putin pe la mine in zona.
|
 |
|
|
|
sal si bine ai venit,si eu sunt din timisoara daca vrei sfaturi am sa te ajut eu,iti spun eu unde gasesti ce ai nevoie,in legatura cu betta daca vrei iti poti lua doar barbat,pt pereche e ceva mai complicat,are nevoie de cel putin 3-4 femele,betta e foarte impulsiv si bataios cand vine vorba de imperechere si teritoriu,plus ca le trebuie la femele spatiu sa se ascunda,iar in legatura cu neoni iti trebuie cel putin 8,sunt pesti de banc,si eu am neoni si betta,daca mai vrei sfaturi te rog sa imi spui si te voi ajuta cu cea mai mare placere,ape lipezi.
|
 |
|
|
|
ciao,frumos acvariu si aranjament,iar incepatoare eu zic ca nu esti mai ales dupa 2 ani,se vede imediat dupa aranjamentul plantelor,bravo si ape limpezi.
|
 |
|
|
|
sal,parere mea ca ar fi trebuit sa ai acel gol din partea dreapta in mijlocul acvariului,si in lateral sa fie plantele,dar e alegerea ta,a fost doar o parere,totusi frumos acavriu imi place.
|
 |
|
|
|
sal,imi place acvariu,bravo,simplu si cu gust,ape lipezi incontinuare.
|
 |
|
|
|
sal,bine ai venit,ape lipezi.
|
 |
|
|
|
da acvariu e ciclat,nu ajungeam mebru,daca nu stiu ce inseamna ciclarea acvariului.........
|
 |
|
|
|
sal,nu sunt multumit de filtru meu,am un filtru resun sp-900l,as vrea sa il schimb,ce sfaturi imi dati,cel pe care il am nu prea filtreaza bine apa,sunt nevoit sa scimb foarte des[la 3-4 zile]as vrea sa iau unul care are abs mai mare si refulare mai mica,voi ce ziceti?ceva sfaturi?acvariu are 56 litri[40l brut].
|
 |
|
|
|
sal,bine ai venit,acvaristica e greu la inceput,dar daca incepi sa te informezi despre pesti si apa etc o sa ti se parea mai usoara,asa ca trebuie sa te informezi cat de cat despre pesti compatibilitate etc,plus apa si caracteristicile ei pt acvariu,apoi o sa vezi si tu singur ce pesti ti se potrivesc in acvariu si cati,numai cu putina rabdare,asa ca u te grabi acum sa mai cumperi,citest un pic,bafta.
|
 |
|
|
|
sal,mie imi place tot bravo.
|
 |
|
|
|
sal,bine ai venit,eu zic ca sunt cam multi pesti intr-un acvariu de 30 l,daca erau doar guppy era ok,dar ai o gramda de ancistrus,eu zic sa ai donezi sau sa iei un acvariu mult mai mare,trebuie sa citesti despre pesti si cati incap intr-un acvariu,trebuie sa ne spui si ce dotari ai.ape limpezi.
|
 |
|
|
|
stiu ca te gandesti ca ancistrusi iti vor rezolva problema cu algele,dar sa nu te culci pe o ureche ca nu e chiar asa,nu iti lua totusi multi.
|
 |
|
|
|
eu zic sa nu schimbi asa des,chiar in fiecare zi,dar parerile sunt inpartite.
|
 |
|
|
|
sal,bravo acum se vede ca e curata apa,nu stiu cum stai si cu parameri apei,dar pare ok.
|
 |
|
|
|
si eu am tot de la petshop si sunt ok,doar sa le speli bine si sa fi atent sa nu aiba cumva melci ascusi
|
 |
|
|
|
eu zic sa le dai doar 1 data pe zi sa manance e suficient,mai ales ca esti la inceputul ciclari,nu iti face probleme ca de mancare putina nu o sa moara niciodata,iar de betta te sfatuiesc sa iei sunt foarte frumosi,am si eu unul o sa ai placa la cel mic,numai sa nu va grabiti sa il luati,doar dupa ce sunteti siguri de ciclare.si sa nu va grabiti cand il alegeti.bafta incontinuare
|
 |
|
|
|
sal,sunt interesat de java moss,nu vreau totusi mult,docamdata 2,3 tufe,dpinde si de prtet.
|
 |
|
|
|
sal,plantele nu sunt asa scumpe iei si tu vro cateva pt inceput,de ex:cabomba aquatica[cred ca vro10 roni 4-5 fire]nu e asa pretentioasa poti sa iei si echinodorus ozelot e la fel ca pret,niste iarba,vezi ce iti place tie.
|
 |
|
|