[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: popescu.cristian10
Forum Index » Profile for popescu.cristian10 » Messages posted by popescu.cristian10
scuze,acum am gasit,va multuesc pt intelegere,se poate inchide.
sal,bine ai venit,frumos acvariu,sunt curios de specia:ruby nose tetra,daca ai mai multe informati trimite-mi uin pm,in rest poate ceva plante daca mai pui,ape limpezi.
as dori informait despre ruby nose tetra,nu am gasit prea multe informati pe net despre acest peste,cine poate sa ma ajute?ms.
sal,frumoase totusi,dar parca eu as pune mai multe plante.
sal,pai mai adauga ceva detali,unde ai spalat de exemplu filtru?cu ce apa?
sal,bine ai venit,asteptam atunci pozele,ape limpezi.
sal,bine ai venit,eu zic ca ai cam putine plante si cam multe cioate si mari pt acvariu tau,in rest e ok,ape lipezi.
cumpara penseta acvariu minim 30 cm,si maxim pret de 20 ron,pt cei din tm.
Hdaniel wrote:Filtrul asta de la eheim e doar temporar, deja l-am scos, l-am pus pt a suplimenta filtrarea mecanica a jbl e701. Plantele oricum le aranjez saptamanal asa ca designul nu e final. Pana acum am luat de la hornbach dar vreau sa ajung in buc la reef si o sa iau de acolo si ceva plante gen covor, oricum deja incep sa ma gandesc la uin acvariu mai mare
aha am inteles cu filtur,foarte bine,atunci bafta iar daca mai ai nevoie de sfaturi chiar te rog.
sal,bine ai venit,eu zic sa pui filtru mai in spate sa nu se vada asa urat in fat,deobiceise si mascheaza cu plante,asa ca ai putea sa il ascuunzi putin.si plantele ai putea sa le aranjezi putin sa creezi un spatiu mai mare,eventual sa le pui mai in coltuir si in spate si sa iei si ceva plante mai mici sa le pui in fata,in rest e ok,bafta incontinuare si ape limpezi.
depinde ce pesti,sa nu fie mai mari ca el,de exemplu nu prea ai plac scalari,sa nu aiba inotatoare lungi,poti citi pe internet mai in detaliu daca te intereseaza,iar daca tot nu te lamuresti mai poti pune intrebari nu e nici o problema,bata incontinuare.
ms de sfat,am achizitonat deja filtru fluval u2,sunt foarte multumit de el,ceva sfaturi in legatura cu creveti........,si ce parere aveti despre easycarbo?a folosit cineva asa ceva?ce probleme pot aparea?
vreau sa achizitionez creveti,aveti cumva ideie cumva daca or sa reuseasca sa scape de betta?aveti cumva acesta combinatie?sau ceva asemanator?pe langa betta care e cam curios si nu stiu daca or sa supravietuiasca,mai am noni si rasbora arlechin,nu cred ca acestia sunt o problema,iar plante am destule zic eu pt creveti,inclusiv moss,deci ceva sfaturi?
sal si bine ai venit,poate cu mai multe detali si ceva poze o sa primesti si sfaturi de care ai nevoie,ape lipezi.
eu zic ca cory sau ancistrus dar si betta,favoritul meu,plus ca e si frumos.
si eu am avut acele pete acum 2 zile,dar am luat un filtru fluval u2 si dupa ce am curatat geamul cu acea perie speciala de curatat acvari,nu au mai aparut inca,mentonez ca la mine s-au facut pt ca am putin cam suprapopulat acvariu si nu a facut fata primul filtru care nu era asa performant,bafta si tie incontinuare.
aha,am inteles,ok,bafta incontinuare.
sal,eu iti recomand fluval u2,eu sunt foarte multumit de el.
ce poti sa faci in legatura cu suparapopularea e sa ai filtru performant,sa schimba apa mai des[20-30%]si sa faci teste
asa sunt parinti,ei ar cumpara toti pesti,[si al meu tata e la fel],norc intr-un fel ca nu sta cu mine,trebuie sa iti impui incet,incet punctul de vedere,de altfel cum ai si facut,altefel nu o sa o scoti la capat cu acvariu,bafta incontinuare.

Forum Index » Profile for popescu.cristian10 » Messages posted by popescu.cristian10
Go to: