[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: popescu.cristian10
Forum Index » Profile for popescu.cristian10 » Messages posted by popescu.cristian10
cumpar otocinclus doar in tm,cine are detali pe pm.
foarte frumos momentul,imi place.
sal si bine ai venit,mai ai nevoie de sfaturi,te sfatuiesc sa intri la rubrica coltul incepatorului.ape lipezi.
salut,bine ai venit,toti colegi au dreptate,acum o sa ti se pare ca suntem rautaciosi,dar fa cat mai repede acel acvariu de 200 l pe care ai spus ca vrei sa treci.
sal,bine ai venit.
acvariu de 56 l,folostit doar 1 luna,iar cel de 10l la fel.
se poate inchide.
sal si bine ai venti,dacaai nevoie de sfaturi sa imi spui.ape lipezi.
cumpar filtru extern pt acvariu de 130 l,astept oferte pe pm.
vand pesete home made de inox ori ce marimi[la comanda] pret incepand de la 2o ron,depinde de marimi.doritori pe pm va rog.
schimb rodostomus 8 buc,cu noni 4 si razbora arlechin 4,daca se poate daca nu macar cu o specie din cele doua.
piratul wrote:Ce dimensiuni are????
l=54,l=37,i=34.
ms pt toate sfaturile,frumos din parte voastra.
sal,bine ai venit,sa intri si pe la rubrica despre noi,apoi sa ne spui daca vrei cam ce ai?
sal,bine ai venit,ape lipezi.
sal, bine ai venit,intra si pe la sectiunea despre noi,apoi da si tu mai multe detali,ape lipezi.
vand acvariu de 56 l in stare foarte buna,cu capac si locas pt neon,folosit doar 1 luna la 50 ron,doar pt cei din tm sau din apropiere,docamdata fara transport.vand pachet acvariu + filtru de la fluval u2[45-110l] si filtru de la resun sp900,toate la pachet la pretul de 130 ron,toate sunt la jumatate de pret[filtru resun e bonus].toate sunt in stare foarte buna.
sal si bine ai venit,te asteptam si cu poze daca ai si eu am multi pesti si stiu ca nu e bine,dar cu multa atentie poti tine o perioada sub control.ape lipezi.
vladxxl wrote:mando e foarte folosit shi nu am prea inteles cei 8rodostomus sunt cu sau fara ceilalti deocamdata?
sunt in acvariu
cumpar acvariu 140 l,din tm,nu imi trebuie profi,dar sa aiba capac si locas pt noane.

Forum Index » Profile for popescu.cristian10 » Messages posted by popescu.cristian10
Go to: