| Message |
|
|
|
cumpar otocinclus doar in tm,cine are detali pe pm.
|
 |
|
|
|
foarte frumos momentul,imi place.
|
 |
|
|
|
sal si bine ai venit,mai ai nevoie de sfaturi,te sfatuiesc sa intri la rubrica coltul incepatorului.ape lipezi.
|
 |
|
|
|
salut,bine ai venit,toti colegi au dreptate,acum o sa ti se pare ca suntem rautaciosi,dar fa cat mai repede acel acvariu de 200 l pe care ai spus ca vrei sa treci.
|
 |
|
|
|
sal,bine ai venit.
|
 |
|
|
|
acvariu de 56 l,folostit doar 1 luna,iar cel de 10l la fel.
|
 |
|
|
|
se poate inchide.
|
 |
|
|
|
sal si bine ai venti,dacaai nevoie de sfaturi sa imi spui.ape lipezi.
|
 |
|
|
|
cumpar filtru extern pt acvariu de 130 l,astept oferte pe pm.
|
 |
|
|
|
vand pesete home made de inox ori ce marimi[la comanda] pret incepand de la 2o ron,depinde de marimi.doritori pe pm va rog.
|
 |
|
|
|
schimb rodostomus 8 buc,cu noni 4 si razbora arlechin 4,daca se poate daca nu macar cu o specie din cele doua.
|
 |
|
|
piratul wrote:Ce dimensiuni are????
l=54,l=37,i=34.
|
 |
|
|
|
ms pt toate sfaturile,frumos din parte voastra.
|
 |
|
|
|
sal,bine ai venit,sa intri si pe la rubrica despre noi,apoi sa ne spui daca vrei cam ce ai?
|
 |
|
|
|
sal,bine ai venit,ape lipezi.
|
 |
|
|
|
sal, bine ai venit,intra si pe la sectiunea despre noi,apoi da si tu mai multe detali,ape lipezi.
|
 |
|
|
|
vand acvariu de 56 l in stare foarte buna,cu capac si locas pt neon,folosit doar 1 luna la 50 ron,doar pt cei din tm sau din apropiere,docamdata fara transport.vand pachet acvariu + filtru de la fluval u2[45-110l] si filtru de la resun sp900,toate la pachet la pretul de 130 ron,toate sunt la jumatate de pret[filtru resun e bonus].toate sunt in stare foarte buna.
|
 |
|
|
|
sal si bine ai venit,te asteptam si cu poze daca ai si eu am multi pesti si stiu ca nu e bine,dar cu multa atentie poti tine o perioada sub control.ape lipezi.
|
 |
|
|
vladxxl wrote:mando e foarte folosit shi nu am prea inteles cei 8rodostomus sunt cu sau fara ceilalti deocamdata?
sunt in acvariu
|
 |
|
|
|
cumpar acvariu 140 l,din tm,nu imi trebuie profi,dar sa aiba capac si locas pt noane.
|
 |
|
|