| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Mul?umesc baieti pentru sfaturi
|
 |
|
|
|
?i poze cu pe?tii
|
 |
|
|
|
Am cumparat 9 buc pui discus (red melon) 3-4 cm acum o luna si un pic (acum mai am 7 datorita prostiei mele), sunt locatarii unui acvariu 65*30*35 steril, bureti , pompa , incalzitor temp 28,schimb apa 30% la 2 zile, hrana artemia congelata si tetra discus (6 tablete de artenia/zi plus ceva tetra discus)
pesti au crescut bine , dar nu uniform , adica 2 dintre cei 7 ramasi sunt vizibil mai mici decat frati lor
eu cred ca ar fi hrana ar fi motivul
deci ce hrana imi recomandati (exceptand hikari, e ffff bun dar cam piperat)
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
super tare
sa ai spor
|
 |
|
|
super decor, felicitari
unde sunt epoletii?
|
 |
|
|
|
cateva poze
|
 |
|
|
|
salut
arata super
chiar ma gandeam cand mai postezi,
caruleusi depun destul de greu si la mine(asta in comparatie cu elongatus mpanga)
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
nu ai nevoie de pompa de aer
un spray bar pus out-ul filtrului extern sau intern va fi suficient, acesta va fi orientat spre suprafata apei asfel incat sa creeze o usoara "valurire" a luciului de apa
nu ne certam pe ramirezi,am avut o parere dif de a colegului 'ocean", atata tot, ultimul post al meu(linkul dat) chiar intaresc spusele lui "ocen"
eu nu as pune vivipari in plantat, se inmultesc prea repede, la o singura ponta o femela da nastere la 20-30pui, cum raportul pt xifo este de 1m+2-3f, de fapt cam toti vivipari se tin in trio-uri(1f+2f) ,
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
nu este o punza, ci plasa pt izolatie, fie o pui pe o rama in asa fel in cad sa fie perfect pe dimensiunile acvariului, si la o distanta de 2-3 cm de fundul acvariului,sau pui plasa pe margine acvariului sub forma de "buzunar" "mincioc " cum vrei tu sai spui
|
 |
|
|
legat de ramirezi temp ideala 24 c , pentru reproducere temp este 28c
sunt tinuti si la temp de 27-28 atunci cand impart bazinul cu discusi
din cauza temp ridicate ramirezi, devin sensibili la fluctuatii de chimism al apei,
http://www.seriouslyfish.com/species/mikrogeophagus-ramirezi/
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Dupa depunere, acvariul se acopera pt a ferii ouale de lumina, se tine acoperit pana incepe hranirea, infuzori,artemia nobil fluid,galbenus de ou fiert
|
 |
|
|
Nu conteaza masculu, pune-l si tu pe ala mai in forma
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Este posibil sa fie o fela, pregatita de depunere, modul lor de inmultire este asemanator barbus tetrazona
|
 |
|
|
|
Au dimensiuni diferite nu incap in capac t8 15w 438mm lungime iar t8 30w are 895 mm, iar pt t5 trebuie sa schimbi soclurile si balastul
Neon t5 24w , 549 mm lungime
|
 |
|
|