[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cingo171179
Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179
ocean --- cum se numeste planta care o ai legata pe "cioate"
voi rezolva si cu schimburile de apa
"deci" la treaba cu artemia sunt in "ofsaid", ma vad nevoit sa recunosc ca nu am scultat sfaturile primite de la colegii de forum,
si punctul 2 nr mese / zi la fel

deasemena stiu cat conteaza "gena", dar nu am vazut parintii nici o data, iar pestii sunt in posesia mea decand aveau 3-4 cm

multumesc pt sfaturi,
poze

http://acvariu.ro/forum/posts/list/34586.page
VARIAZA INTRE 7-8 CM FARA COADA,

diferenta este cam mare, si ma pune pe ganduri , ma asteptam sa fie o dif de cativa cm , dar dublu

initial am avut 9 buc, (la un schib de apa am reusit sa scap de 2), apoi pe cei 7 i-am timunt intrun steril de 75 l , iar de o luna I-am mutat intrun alt acvariu de aprox 180l ,105*35*50,iar in "vichend" am mai luat 2 ,colocatari un ramirez si un ancistrus mic, in acvariu am doar doua craci , nisip, (un stat de 2-3cm), am un filtru intern aqualel turbo 1000 pt un acvarul de 250l, filtrarea cu burete si ceramica http://pet365.ro/products/Filtru-intern-Aquael-Turbo.html , filtru e "setat' sa nu produca curenti puternic, schim de apa 40% la 3 zile, hrana 3-4 mese /zi , tetradiscus , artemia congelata si discus life(rosu intens)
Ce dimensiuni artebui sa aiba discusi red melon in varsta de 8 luni? (trecem peste aspecte privind hrana,conditii de crestere, si mostenirea genetica--stiu cat de importante sunt)
Red mellon gang
Gasca vesela
sefu ti-ai intrat in mana bine, felicitari

cum a ramas cu paludariu?
e obligatorie curatarea de scoarta a lemnelor? sau e suficienta firberea fara curatarea in prealabil a lemnelor?

BIG LIKE
poti incerca cu incredere si tipul asta de hrana jbl nobil fluid artemia

http://pet365.ro/products/JBL-NobilFluid-Artemia-50ml.html

tot fulgi poti incerca jbl malawi sau jbl tanganika, daca vrei sa adimistrezi puilor, pui fulgii in miciog si ii "framanti", se mai gasete si malawi hrana congelata pe care o toci marunt sau la fel data prin minciog.
prea tare videoclipul
Wow, iar eu m-am obosit sai scriu,

Asta are drept de vot?
vezi ce bine stau la capitolul " barfe" din targ

cu acvaristica sau mai prost
uite aici un "copy- paste" a unui pasaj dintr-un articol despre scalari ,scris acum 39 ani, cam fraier tipu asta

Coloana apei din acvariu va avea cel
pu?in 40 cm, de regul? 60—70 cm, deoarece pe?tele nu se simte
bine ?i nici forma iui frumoas? nu iese în relief într-un acvariu mai
pu?in adînc (pe?tele se sperie de apropierea fundului, nu întinde
aripioarele ?i devine lene? în mi?c?ri). Dup? observa?iile acvari?tiîor
mai experimenta?i, el se simte bine în acvarii cu în?l?imea
mai mare decît l??imea, în bazine cu o capacitate de 180—200 L
am vazut undeva , ceva , despre un paludariu

detali despre proiect sau e secret?
nu doar lateralele parca nu fac parte din peisaj(in mod special partea stanga a acvariului, cat si pe centru sus )
se vede evolutia (aici ma refer strict la munca facuta de tine, si nu la cum a fost amenajat acvariu)

nota 10

Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179
Go to: