| Message |
|
|
|
ca sa nu mai sara stropi de la bulele de aer pe capac micsorezi bulele, daca iti permite piatra sau ce ai tu acolo.
daca nu, pune o bucata de sticla deasupra zonei.
filtrul UV l-as lasa intre 30 si 60 minute pe zi si asta cand lumina e stinsa.
|
 |
|
|
|
la ce iti mai trebuie test co2 daca ai de ph ?
trebuie sa ajungi la un echilibru intre valuirea aia si cantitatea de co2 in apa. Cantitatea de co2 pierduta prin valuire trebuie sa fie minima posibila.
Nu-ti fa griji in privinta o2, caci mai ai si plante in acvariu care ofera.
|
 |
|
|
o sa iasa super !
|
 |
|
|
|
imi place rotala !
|
 |
|
|
|
hai sa te invat un secret !
prima fierbere fa'o cu multa sare, astfel porii se deschid si scoti toata porcaria din lemn si sigur se va scufunda si cioata.
dupa aceasta etapa (elimini sarea), faci alte 2 fierberi cu schimburi de apa intre ele. Daca vezi ca al 3-lea schimb de apa apa e tot e murdara la final.. lasi pe maine si mai faci de siguranta inca o fierbere.
|
 |
|
|
|
imi place hard scape-ul, dar daca poti baga si o piatra mai inalta in una din acele parti, ca sa nu aibe acea continuitate.
poate fi si mai in fata, unde ai doar pietris.
|
 |
|
|
Porcu wrote:Fierbe-o cit de mult poti, adica pina nu mai pluteste ....... ar putea dura ore (zile, saptamini  .......).
asa'mi aduc aminte ce tampenii am facut eu acu vr'o 2, 3 ani in urma. tot pe vremea asta era si tot cu buturugi.... asa ca:
mare atentie cat o frierbi si cum aerisesti camera unde fierbe  ca sa nu ti'o iei de la nevasta
(la mine mergeau cei drept 3 ochiuri deodata -> multe cioate)
|
 |
|
|
Ce sa mai....
Meserie 
|
 |
|
|
|
Sincere Felicitari !!
|
 |
|
|
|
si unde 'i filmu ?
|
 |
|
|
|
dragut
|
 |
|
|
|
noroc ca n ai pus apa.
baga o poza cu lipiturile
|
 |
|
|
ahahah cat am ras  ) ma uitam la film si pana la secunda 27 am zis ca:
Gata acusi isi scot astia scutele si sabiile si sa vezi tu ce macel incepe, dar cand colo ......  )
|
 |
|
|
|
se vede ca plantele au suferit un transport...
|
 |
|
|
deja parca arata mai bine 
|
 |
|
|
|
frumoase poze.
in ultima poza ce planta e R walichi ?
|
 |
|
|
|
iti trebuie 2/3 mm. nu 3/5. Pietris de rau nu poti face rost, e mai sanatos
|
 |
|
|
|
doar munca de chinez nu e greu si se poate si in 3 cm. Succes
|
 |
|
|
|
stai ca usor usor..... ma enervez mai tare.
Ti-a dat si pesti ca sa aibe grija ca ti-a dat tot nu ?
Ca sa ajunga pestii maltratati sau eventual sa moara ? Ceea ce beneficiara nu -si doreste.
Ti-a zis ceva de ciclare ?
In loc sa-ti dea castelul ala , mai bine iti dadea mai multe plante cu crestere rapida, eventual niste bacterii si ceva decloflor , daca tot bagi pestii in clor direct !
|
 |
|
|
|
da stai ca acuma vad o chestie. in poza 3 vad ca vanzatorul a avut grija sa te indrume sa cumperi si o valva antiretur ? imi vine sa rad daca e asa.....
pai ce s-a gandit el ? (vanzatorul) ca pe langa faptul ca ti-a luat bani aiurea pe acea pompa de aer care nici nu e estetic in acvariu sa ai o piatra verde simetrica (e si inutila). ce-a zis hai sa-i iau si vreo 15 ron pe o valva antiretur ca doar se opreste curentul si doamne fereste la presiunea care o are un acvariu de 60 l la acea adancime , i-o inunda doamnei sarmane casa.... Sa nu mai zic de puterea necesara de a impinge oxigenul.... daramite apa..
Bineinteles ca ti-a luat bani si pentru un fundal ca doar, unul albastru cat mai natural nu era mai frumos....
Ce alte tampenii te-a mai obligat sa cumperi ?
Scoate o piatra si dai cu otet si pune'o la ureche, apoi vino aici si zi ce se intampla .
Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, parerea mea e una si nu se schimba. In privinta magazinelor de specialitate vina apartine : Patronului, si neintentionat a angajatilor care risca sa fie dati afara daca nu respecta regulile
|
 |
|
|