[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
ca sa nu mai sara stropi de la bulele de aer pe capac micsorezi bulele, daca iti permite piatra sau ce ai tu acolo.
daca nu, pune o bucata de sticla deasupra zonei.
filtrul UV l-as lasa intre 30 si 60 minute pe zi si asta cand lumina e stinsa.
la ce iti mai trebuie test co2 daca ai de ph ?
trebuie sa ajungi la un echilibru intre valuirea aia si cantitatea de co2 in apa. Cantitatea de co2 pierduta prin valuire trebuie sa fie minima posibila.
Nu-ti fa griji in privinta o2, caci mai ai si plante in acvariu care ofera.

o sa iasa super !
imi place rotala !
hai sa te invat un secret !

prima fierbere fa'o cu multa sare, astfel porii se deschid si scoti toata porcaria din lemn si sigur se va scufunda si cioata.

dupa aceasta etapa (elimini sarea), faci alte 2 fierberi cu schimburi de apa intre ele. Daca vezi ca al 3-lea schimb de apa apa e tot e murdara la final.. lasi pe maine si mai faci de siguranta inca o fierbere.
imi place hard scape-ul, dar daca poti baga si o piatra mai inalta in una din acele parti, ca sa nu aibe acea continuitate.
poate fi si mai in fata, unde ai doar pietris.
Porcu wrote:Fierbe-o cit de mult poti, adica pina nu mai pluteste ....... ar putea dura ore (zile, saptamini .......).

asa'mi aduc aminte ce tampenii am facut eu acu vr'o 2, 3 ani in urma. tot pe vremea asta era si tot cu buturugi.... asa ca:

mare atentie cat o frierbi si cum aerisesti camera unde fierbe ca sa nu ti'o iei de la nevasta
(la mine mergeau cei drept 3 ochiuri deodata -> multe cioate)
Ce sa mai....

Meserie
Sincere Felicitari !!
si unde 'i filmu ?
dragut
noroc ca n ai pus apa.
baga o poza cu lipiturile
ahahah cat am ras ) ma uitam la film si pana la secunda 27 am zis ca:

Gata acusi isi scot astia scutele si sabiile si sa vezi tu ce macel incepe, dar cand colo ...... )
se vede ca plantele au suferit un transport...
deja parca arata mai bine
frumoase poze.
in ultima poza ce planta e R walichi ?
iti trebuie 2/3 mm. nu 3/5. Pietris de rau nu poti face rost, e mai sanatos
doar munca de chinez nu e greu si se poate si in 3 cm. Succes
stai ca usor usor..... ma enervez mai tare.
Ti-a dat si pesti ca sa aibe grija ca ti-a dat tot nu ?
Ca sa ajunga pestii maltratati sau eventual sa moara ? Ceea ce beneficiara nu -si doreste.

Ti-a zis ceva de ciclare ?
In loc sa-ti dea castelul ala , mai bine iti dadea mai multe plante cu crestere rapida, eventual niste bacterii si ceva decloflor , daca tot bagi pestii in clor direct !
da stai ca acuma vad o chestie. in poza 3 vad ca vanzatorul a avut grija sa te indrume sa cumperi si o valva antiretur ? imi vine sa rad daca e asa.....

pai ce s-a gandit el ? (vanzatorul) ca pe langa faptul ca ti-a luat bani aiurea pe acea pompa de aer care nici nu e estetic in acvariu sa ai o piatra verde simetrica (e si inutila). ce-a zis hai sa-i iau si vreo 15 ron pe o valva antiretur ca doar se opreste curentul si doamne fereste la presiunea care o are un acvariu de 60 l la acea adancime , i-o inunda doamnei sarmane casa.... Sa nu mai zic de puterea necesara de a impinge oxigenul.... daramite apa..

Bineinteles ca ti-a luat bani si pentru un fundal ca doar, unul albastru cat mai natural nu era mai frumos....

Ce alte tampenii te-a mai obligat sa cumperi ?

Scoate o piatra si dai cu otet si pune'o la ureche, apoi vino aici si zi ce se intampla .

Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, parerea mea e una si nu se schimba. In privinta magazinelor de specialitate vina apartine : Patronului, si neintentionat a angajatilor care risca sa fie dati afara daca nu respecta regulile

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: