| Message |
|
|
|
pai daca este postat la cumparari...am spus specile..
mai este vreo nelamurire?
|
 |
|
|
si anume =>
aequidens latifrons (am vazut cand eram mic in acvariu la consntata..in rest nimic,,)
pe urma rase mai comune adica meeki si nigro(sa mai reiprospatam populatia acvarilor..  )
|
 |
|
|
rezolvat! 
|
 |
|
|
nu nu o folosesc am intrebat doar daca ar merge... cei drept am mai avut o tentativa de a lumina un acvariu pe timp de nopate cu tub uv( am sperat sa fac niste fotografii mai ciudate dataorita acestei lumini..  )..
deci am inteles darck ligth nu face bine la ochi..
ar mai fi o ideesa mai pun un vas la filtru in care sa bag tubul dar..nu stiu cat de bine o sa se etaseizeze... si pe urma orima curentez eu ori meki  ) in concluzie... mai bine cumpar unul gata facut..
multumesc de sfaturi!
stima,zola
|
 |
|
|
am ceva nedumeriri...
acest filtru uv ce tip de uv este?
nu de alta dar am cateva tuburi uv undele sunt no-name sau vito t8blb
iar unul este un model mai ciudat este subtire nu are acei pini ca un tub normal vine cu invertor care functioneaza la 12V si pe el scrie uv-c si cateva ''literere'' chinezsti
dupa cate stiu eu lampile uv-c se folosesc la tratarea unor boli de piele gen fitiligo psoriazis si alte alea..
din fercire nu am avut explozii de alge prin apa  deci, asa ochiometric nu imi pot da seama daca face ceva sau nu...
este aore bine sa il bag si pe el in capac alaturi de celeate tuburi(normale)?
|
 |
|
|
|
taiwan,green sock,peacock,java,wilow ... orice...
|
 |
|
|
|
probabil ca vara l-a tinut undeva... la soare... si ori a inceput sa se lipesca tubul inre el ori a inceput sa se intareasca si sa devina casant...asa ca l-a dat cu benizina :nutz: sa il mai ... inmoaie
|
 |
|
|
orice muschi... maacr o lingurita... 
|
 |
|
|
|
am rezolvat-o si p'asta
|
 |
|
|
Donez sau dau la schimb 3 scalari cu dimesiunea intre 5 si 7 cm hraniti cu tetramin fulgi si tertra... creveti'n plic...perfect sanatosi aripioare frumoase...
ca material ''de schimb'' as dorii... sa zic 2 crevetei.. poate ceva melcisori mai deosebiti.. niste vivipari mai necomuni etc...va ganditi voi :-)
PS prefer ca fericitul proaspat posesor sa stea prin zona berceni.. sa sa posede masina...nu de alta da' o sa ii aduca in casa gata congelati 
|
 |
|
|
da asa este.. dar au doar 300/200..... si era cam multisor... pentru buzunarele mele. 
|
 |
|
|
|
Salut caut si eu plexiglas mai exact o bucata de 53X43 grosimea este irelevanta fiind capacul de la un sertar, dar vreau sa fie trasparenta si nezgariata, daca are cineva sau stie unde pot gasii il rog sa imi zica
stima, Zola
|
 |
|
|
merci mult pana la urma mi-am laut un tetratec 66o.. e sh... da' merge bine.. cat despre ebay.. sinecr nu as da comanda pentru un filtru adica dece sa ma chinui sa il i-au ''din alte tari straine'' cand il casesc foarte bine si in romania, intradevar este posibil sa fie ceva mai ieftin.. asta daca castigi licitaia daca accepta platire prin paypal etc etc.. plus ca vine pachetul in '' ani de zile'' maine poimanie o sa dam comnezi pe ebay pentru nisip si geam?.. 
|
 |
|
|
Salut! caut si eu un filtru extern sau mai bine zis o pompa externa ceva micut si dragut,daca se poate si mai ieftin 
|
 |
|
|
incearca sa il facide cel putin de 30cm latime.. nu de alta dar o sa te plictisesti ne neoni si tetra si o savrei sa iti iei un scalar sau si mai''rau un discus'' si astia sarmanii nu o sa intoarca in veci in 10... plus ca a inaltimea aia iti trebuie un geam de9/10mm astadaca nu vrei sa iti faci tub cineoscopic din ''plasma'' ta. 
|
 |
|
|
|
acvariul pe care l-ai vazut tu sigur nu era incastrat in perete?
|
 |
|
|
 .. am inteles  il pastrez pentru cand imi fac club :rulez: :music:
|
 |
|
|
intre timp m-a luminat cine cum se numesc.. problema ca racleta mea este formata din doi magneti... unul interior si unul exterior.. e si ala interior are o mica perie...care nu este tocmai pana la margine ..
in concluzile vorbescu cu melcii sa mearca pe colturi? 
|
 |
|
|
|
doi mustaciosi dastia se poate?
|
 |
|
|
zilele trecute am achizitionat o lampa uv(neon) gandindu-ma (nu prea mult) ca o sa vad tot felul de chestii la lumina aceea.Astazi am pus lampa pe in suportii acvariului am asteptat pana s-a facut intuneric... i-am dat drumul si?..apa acvariului verde-albicios-opac  ...
acum intrebarile
dece are apa acea culoare e de bine e de rau si ceinfuenta poate avea lumina uv asupra acvariului(pesti plante)
|
 |
|
|