[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariul cu lumina uv?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

zilele trecute am achizitionat o lampa uv(neon) gandindu-ma (nu prea mult) ca o sa vad tot felul de chestii la lumina aceea.Astazi am pus lampa pe in suportii acvariului am asteptat pana s-a facut intuneric... i-am dat drumul si?..apa acvariului verde-albicios-opac ...
acum intrebarile
dece are apa acea culoare e de bine e de rau si ceinfuenta poate avea lumina uv asupra acvariului(pesti plante)

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ZOLA wrote:zilele trecute am achizitionat o lampa uv(neon) gandindu-ma (nu prea mult) ca o sa vad tot felul de chestii la lumina aceea.

Ca de exemplu????

ZOLA wrote:Astazi am pus lampa pe in suportii acvariului am asteptat pana s-a facut intuneric... i-am dat drumul si?..apa acvariului verde-albicios-opac ...
acum intrebarile
dece are apa acea culoare e de bine e de rau

Ai ciclat acvariul? Filtrul merge in permanenta?
Anubias
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca ai cumparat neon uv din ala care se folosesc in discoteci (asa numita black light care ne fac tricourile albe sa lumineze), degeaba l-ai luat. Nu ajuta la nimic. Lampile UV sunt utile, insa aceste lampi vin incastrate in containere astfel incat sa nu se vada lumina lor, pentru ca dauneaza foarte tare ochilor (atat noua cat si pestilor).

Din cate ai povestit, sunt sigur ca nu ai luat ce trebuie. Ce cred ca ce ai vrut sa achizitionezi este asa ceva.

Sa aveti apa cristal in acvariu!
Galeria mea
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

.. am inteles il pastrez pentru cand imi fac club :rulez: :music:

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: