[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ZOLA
Forum Index » Profile for ZOLA » Messages posted by ZOLA
salut daca mai misca pestele il racolez la mine in bazine
mai sunt creveti? pune te rog si un pret
cum ai mai zis si cloegii se pare ca ai o infectare ichthyophirius sau gris cum se spune ... acesta nu se datoreaza neaparat suprapopularii baziunului tau ... deobicei vine prin aducerea unor pesti de calitatea indoielinca ..
ai grija cu tripoflavinul caci nu prea face bine in exces la pestisorii tai... eu iti zic sa folosesti 1g/100l cu bai din 3 in 3 zile pana dispar punctele able + inca o baie ...
si bineinteles ori sa iti mai iei catvea bazine sa iti pui pestii... in ordine, sau sa ii donezi vinzi etc etc
melci galbeni=pomacea cum imi zicea si mie o data cineva)
documenteza-te si tu inainte sa iei sa dai ceva chiar daca este pe gratis
nu vreau sa te dezamagesc dar ala nu este Helostoma temmincki este un chichlasoma nigrofaciatum varianta albino ..;)
... a prins conditi bune... si vezi ca un arbore de cauciuc nu e mare la un metru... asa ca fapt divers acum cativa ani am fost la gratina botanica in paris si am vazut un ficus cat casa.. am ramas pur si simplu perplex, nu ma gandisem pana atunci ca un ficus poate creste atat de mare, singura mea grija era sa il ud sa il tund si sa ii sterg frunzele..
in concluzie copacelul este in plina dezvoltare... poate cu putin noroc o sa il lasi chiar mostenire
bulinele alea sunt radacini aeriene ( eu le cam tai pentru ca la dimensiune mai mare arata cam.. urat) iar celelate sut muguri de crestere.
in acvariu nu te-ai uitat nici o data sa vezi pe unde da muguri?
Salut, am cateva tuburi de 36w t8 poate il intereseaza pe cineva .. si anume=>sylvania cool white cod 0001416 2850lumeni
=>osram cool white 2850 lumeni
=>osram worm white 2950lumeni
schimburi diverse...mie imi prisosec
Schimb hemichromis lifalili hraniti cu filgi, granule,si creveti dimensiuni cca 3-4cm... cu cichlasome ( inafara de nigro) plante,electrice samd...
doar in bucuresti
salut, te intereseaza cumva http://www.jjphoto.dk/fish_archive/aquarium/hemichromis_lifalili.htm contra creveti?
astept rasuns. stima ,Zola
gata am rezolvat-o
Salut, caut sa schimb doua bucati yoyo cu dimensiune cca 5 6 cm, bine crescuti, sanatosi ,intregi , dar cu un apetit cam mare pentru melci si creveti... astept oferte..
ps.. schimbul se v-a face prin zona Cultural sau magistrala imgb-pipera
chiar nimeni?
Sunt mai multe tipuri de sticla obtinute prin augarea sau tratare cu anumite substante.. astfel se produce sticla cu restente diferite ...
image
ps...
pestii sunt zglobii manaca inoata corect aripioare intregi
dupa cate am citit eu sunt cam doua '' chestii'' de vina prima hidropizie abdominala sau ichthophonus
acu' cu ce sta tratez?
cum si de unde au aterizat paraziti..si mama lor de bacterii..
* acvariul este ciclat de vre' 6/7 luni schimb de apa la saptamana 15% nimic nou introdus in el si totusi....
acum cateva luni am gasit in cadrul magazinului hornbach cativa yoyo..pana acum cateva zile toate bune si frumoase
din pacate acum au abdomentul unflat doar 2 dintre eidin aceiasi acvariu( sunt 6 dar stau in acvarii diferite)
acvariu=> ph 7 gh9-10 T-25
plante=> valiserii sagitarii si cativa hygrophila de diverse genuri..
colocatari..=>cory albino si pleco albino
off topic.. in UK un pachet de kent e 3.2lire.. asta vara..
se mai incalzeste posibil prin martie sa dau o fuga pana in brasov poate i-au ceva crevetei?
man, tubi mai ai mai vinzi? pret? ambalarea sa inteleg ca e la pet ))

Forum Index » Profile for ZOLA » Messages posted by ZOLA
Go to: