[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cazanradudaniel
Forum Index » Profile for cazanradudaniel » Messages posted by cazanradudaniel
As face si eu niste masuratori daca s-ar putea...
Eu nu am crezut nici o clipa ca vorbesti prostii. Pana acum intr-adevar veneau fara senzor de lumina (este si cazul meu). Se pare ca au schimbat strategia si bravo lor!
donpisote wrote:?i eu am fost uimit pt ca unii spuneau ca nu vine cu senzor. O sa pun poza cu senzorul dac? ai vreo îndoial?.

Nu am nici o indoiala... te cred. Numai ca ale mele au venit fara senzor...
Asta si spuneam, probabil ca mai nou pun si senzor la 4.1.
In orice caz, le-am comandat separat si astept sa vina. Am gasit articolul la ei pe site (http://www.aqua-medic.de/index.php?r=catalog/product&id=388&cid=3) unde apare ca este si pt 4.1
Eu am doua Ecodrift 4.1 dar nu am gasit senzori de lumina in cutie... Se poate sa fie incluse mai nou? La un moment dat am mai cautat si parca ziceau ca de la 8.1 in sus este inclus si senzorul... O sa le caut separat.
elven wrote:
cazanradudaniel wrote:Am aplicat tratamentul cu Salifert Flatworm Exit si a functionat! Nu mai este nici unul! Pana acum nici o victima... sper sa ramana asa!

ma bucur ca a functionat si la tine man ! ti-am zis eu !

Da! Merci inca o data Elven pentru sfaturi si solutii!
Am aplicat tratamentul cu Salifert Flatworm Exit si a functionat! Nu mai este nici unul! Pana acum nici o victima... sper sa ramana asa!
Momentan nu mi se pare de speriat invazia... mai ales ca ii mai sifonez o data pe saptamana odata cu schimbul de apa... dar nu stiu cat de mult se vor inmulti...

Cum pot pune carbune activ? se gaseste la saculeti sau trebuie sa iau un filtru separat? Am un saculet cu Chemi-Pure Blue care stiu ca are si carbon... se pune?
Merci! Ti-am raspuns si pe pm

Oare am nevoie dupa aplicarea tratamentului de filtrare suplimentara cu carbon activ?

Eu nu am decat skimmer si un reactor cu biopelleti all-in-one...
O sa sun sa intreb, merci! Dar oare ma ajuta? Stie cineva?
Intr-adevar, am mai citit si despre sixline wrasse dar la unii a facut treaba, la unii nu... In orice caz nu stiu de unde as putea lua unul pana in primavara pt ca banuiesc ca nu mai aduce nimeni vietuitoare in perioada asta...
Salut,

De ceva timp au inceput sa imi apara pe pietre si nu numai niste pete rosii. Initial am crezut ca e vreun fel de alga rosie dar se pare ca m-am inselat. Cautand pe net am ajuns la concluzia ca sunt flatworms... Am mai gasit si denumirea red planaria care seamana cam cu ce am eu...
Pareri am vazut ca sunt impartite... ba ca sunt rai de tot, ba ca ai putea sa ii lasi in pace ca nu fac rau... Am mai citit si despre Salifert Flatworm Exit, dar imi e frica sa bag chimicale in acvariu...

A mai trecut cineva prin acest episod?

Atasez si doua poze facute cu telefonul... sper sa se inteleaga ceva...

Cu multa placere dar nu imi mai multumiti atat!

Poze ceva cu acvariul cand mai vedem si noi?
Ce ma bucur sa il vad in viata! Eu il stiu din Ianuarie 2016 Este a treia cochilie in care se muta
Vandut.

Multumesc pentru gazduire!

Se poate inchide.
Se scoate la vanzare un frumos exemplar de Gramma Loreto (Royal Gramma) care nu se intelege deloc cu Nemo

Valabil doar pentru Bucuresti.

Pret 80 lei sau schimb cu un frag de coral.
Sincer nu mi se pare ca s-a strans mizerie in reactor... in afara de picioarele de crab care s-au mai maruntit...
Atasez o filmare:
https://youtu.be/rlfUiIFpw9c
Multumesc!
Acum vreo doua zile am sechestrat un hermit crab in sump...
Ideea este ca a naparlit si acum picioarele lui sunt in reactorul de biopeleti
Trebuie sa le scot de acolo sau pot sa le las?
Eu am un cleaner wrasse dar nu am vazut sa se atinga de ei... Oricum am inteles ca i-am vazut asa multi dintr-o data din cauza ca am stins lumina.
In alta ordine de idei... sper sa scap de "red slime algae" cum ar spune americanu. Parametrii apei sunt ok si mi-a mai ramas doar lumina... Cateva zile fara lumina nu afecteaza coralii nu? Nu am prea multi... un acan, blastomussa, gsp, milka, zoanthus si palythoa, kenya tree si un copacel maron care nu stiu cum se cheama...
Nu, nu am piatra de la Petre Florentin
Daca nu sunt daunatori atunci e bine

Forum Index » Profile for cazanradudaniel » Messages posted by cazanradudaniel
Go to: