Simtu' tau estetic mi se pare mult peste medie, ai reusit un acvariu care atrage privirea . Cel mai mult imi plac lemnele cu muschi.
Am senzatia c-ar arata mai bine daca baza lemnelor ar fi usor acoperita de niste tufe putin mai inalte. Cu siguranta trebuie sa nu se mai vada baza tufei din stinga (e Hedyotis?).
Planta(in forma de tufa) din stanga este Bacopa monnieri. Am incercat sa o ,,maschez,, cu cateva fire de Proserpinaca palustris ''Cuba'' si se pare ca nu ii ajunge lumina cat i-ar trebui(din cauza inaltimii neon-substrat de 60cm si a caldurii) . Ma gandesc sa plantez in fata ei Ammania sp. "bonsai".
Multumesc!
Azi prin amabilitatea unui prieten de pe forum ,m-am lipit dem cateva fire de Ammania bonsai si Pogostenom erectus. Saru-mana! Daca tot trece vara, sper sa-si dea drumu verdeturile.
Sa stii ca nu nu pierd mult timp umbland prin el , ci doar ii dau in fiecare zi, sau ma rog, aproape zilnic ce-i trebuie si ce imi permit . Acum imi stric ochii privind-ul, mai ales cand, de saptamana viitoare v-a avea un nou stapan.
Zilele acestea voi reveni cu ultimele continuturi media cu acest setup si acvariu.
This message was edited 1 time. Last update was at 30/08/2011 13:47:50
Felicitari! Este un acvariu care-mi spune ceva.
Fissidens fontanus-ul arata foarte sanatos si bine ancorat pe radacina.
Cred ca locul acvariului era la alta sectiune...mai exact la Aquascaping.
Este obtiunea ta...dar daca doresti sa fie mutat, vorbeste cu un Admin si se rezolva
Ce sa-i fac, daca stau greu cu exprimarea ? La serviciu, in timpul unei testari psihologice, mi-a fost tare greu sa raspund la intrebarea: ,,Cine sunt eu? ,,
La intrebarea aia e greu de raspuns oricum Niciodata nu vom sti daca raspunsul
se apropie cat de cat de realitate. Pe de alta parte prefer exprimarea ta, acvariul este
superb, la mai multe
Deoarece merge foarte greu postatul anunturilor la sectiunea vanzari (nu stiu de ce se intampla chestia asta) si plantele mele nu pot astepta scot la vanzare:
-Bacopa carolina - 1 ron/firul;
-Didiplis diadra - 1 ron/firul;
-Fissidens fontanus (Pheonix moss) - 15 ron/potul de 5x5 cm (la trei poturi, inca unul gratuit);
-Hedyotis salzmanii - 1 ron/firul;
-Pogosemon helferi - 2 ron/firul;
-Staurogyne repens - 8 ron/buchetul de 15 fire.
Plantele sunt productie proprie.
Comanda minima 30 ron. Trimit si in tara prin posta. Tel. 0740217673 Daniel Bitanu
PS: Rog un administrator sa verifice anunturile care stau in asteptare la sectiunea ,,vanzari,, .