Am inteles. N-am vazut in realitate skimmerfiltrul de la Dennerle, dar daca simti ca face fata, de ce nu ? E ceva mmm fain in a avea totul de la acelasi producator.
viulian wrote:Am inteles. N-am vazut in realitate skimmerfiltrul de la Dennerle, dar daca simti ca face fata, de ce nu ? E ceva mmm fain in a avea totul de la acelasi producator.
Ca sa intelegi, cel intern de colt pare o jucarie pe langa skimmer
LE: O sa fac o poza data viitoare cu el atasat ca sa iti dai seama de dimensiuni. Cred ca intra aprox 1 l de apa in el.
This message was edited 1 time. Last update was at 24/02/2012 23:33:56
Intra 1 litru de material filtrant, burete plus mediu biologic de la Dennerle. Deci volumul e mai mare de 1 litru de apa.
Eu il am la nanoul de 60 litri si sint multumit de el, isi face treaba, inclusiv skimmerul.
Nu imi vine sa cred ca au trecut 4 ani de cand functioneaza acest acvariu... E adevarat ca s-a schimbat mult intre timp, si numai D-zeu stie cate generatii de endleri si red cherry s-or fi nascut si murit de atunci...
Cam asa arata acum, iar daca stiti pe cineva care mai are linie curata de endler black bar m-ar ajuta niste masculi sa mai improspatez sangele
Daca-mi permiti o sugestie....eu as mere pe o specie de pesti: neoni sau microrasbora galaxy(cel mult 10 bucati)...in combinatie cu ceva creveti...red cherry ca-s mai spartani...poate gresesc...dar pare cam suprapopulat acvariul tau...Cheers!
Knowledge is a deadly friend when no one sets the rules
Evident ca ma ocup de mentenanta lui saptamanala: tund plantele, le fertilizez - doar micro, schimb aprox. 10l de apa, sterg peretii de alge, masor parametrii etc.
Apropo de suprapopulare, aici eu am alta teorie...acvariul este la capacitatea lui biologica, nu am scos sau adaugat nici un peste in 4 ani de zile (la inceput au fost vreo 5 perechi daca bine imi aduc aminte, probabil oale si ulcele acum), endlerii s-au inmultit de bunavoie, la fel si red cherry, iar populatiile se autolimiteaza singure.