Blue14 wrote:Intra autocorrectul asta nenorocit!, de vreo doua luni nu mai fac greseli (decand am schimbat profa de meditatie!!!).
nu stiam ca autocorectarea pune cratime dar daca si pentru ortografie faci meditatii ... ce sa zic, ar trebui sa-ti iubesti si sa-ti pui toata viata la loc de cinste parintii
Blue14 wrote:Intra autocorrectul asta nenorocit!, de vreo doua luni nu mai fac greseli (decand am schimbat profa de meditatie!!!).
nu stiam ca autocorectarea pune cratime dar daca si pentru ortografie faci meditatii ... ce sa zic, ar trebui sa-ti iubesti si sa-ti pui toata viata la loc de cinste parintii
Asta era gresala mea: http://ortograme.ro/explicatii-pentru-ortograma-ia-si-i-a/ Ma enerveaza rau i-a, ia, v-a, va si mi-e lene sa ma gandesc in timp ce scriu daca nu sunt la un examen sau la meditatii ca ma da afara.....
Fac meditatii la Romana, daca gresesc la ortografie ma corecteaza, daca as persevera m-ar da afara.
Nu ai observat ca eu editez aproape toate postariile mele, le editez deoarece ma grabesc sa trimit mesajul si mai am de adaugat cate ceva.
Si tu srii cu litere mici la inceput de propozitie, asta inseamana ca si tu scri in graba!
This message was edited 1 time. Last update was at 16/04/2015 10:22:56
danezule daca te mai iei de blu te calc cu masina al dracu bucurestean se ia de marinari !
This message was edited 1 time. Last update was at 16/04/2015 10:59:26
danezule daca te mai iei de blu te calc cu masina al dracu bucurestean se ia de marinari !
du-te bre la scara ta
nu m-am luat deloc, sper doar sa isi aduca aminte ce i-am spus in legatura cu parintii (nu acum, peste vro` 10-15 ani)
Am primit corali si damselul albastru donati de 2 smokes, i-am aclimatizat si i-am pus in acvariu, pestele l-am pus in acvariul cu piatra care de cateva zile are no3 5, deci ciclarea s-a incheiat.
Au fost ambalati foarte bine, intr-o cutie de polistiren de la whitecorals in pungi de transport jbl, puse cate 2, mi-a dat si un frumos gorgonian mov pe langa sarcopytonul verde, zoasi si cele 2 ciuperci plus pestele.
Urmeaza sa pun poze!
Nu se mai poate indoi nimeni ca nu are acvariu marin are si un topic deschis pe un alt forum si mi-a trimis si un rotor de koralia nano acum cam o luna si coralii astia acum.