[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Coltul meu de recif  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Am fost la Mosu si am avut ocazia sa casc ochii la acvariul lui (spre rusinea mea, nu prea am vazut acvarii marine pe viu, doar in poze)

Am ramas foarte impresionat de varietatea de pesti si corali, iar cu ocazia asta mi-am format o parere (pur personala): punctul focal intr-un acvariu marin sunt pestii. Coralii sunt asa, completare de decor

Sa-ti traiasca pestiucul si sa fie sanatos. Sper ca l-ai botezat Dan Pavelescu

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Marci, dar inca nu m-a suparat ca sa-l pedepsesc ... , dar uite, ca sa-ti fac catarul lui Banel o sa-i zic Batmanel ...

This message was edited 1 time. Last update was at 18/05/2015 10:23:08

Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
[WWW]
darthradu
Senior member
[Avatar]

IP:

si poate vezi ca-si face batmanel-pestera pe-acolo de ajunge ditamai imperiul ))

Multe Urari si Incantatii
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Asta al meu mai mult zboara ...

This message was edited 1 time. Last update was at 18/05/2015 11:21:54

Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
[WWW]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Uite-l pe Batmanel, l-am filmat sambata in Animax

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Ce papagal ...

[WWW]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Sa-i visezi tartitza la noapte

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Papagalul a fumat semintele de canepa in loc sa le manance ...

[WWW]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Ma incanta maxim felul de a fi a royal gramma...
Am citit zile întregi ceea ce-mi ofera el inca de la inceput.
Bataie si-au luat chirurgi mari, dar el stie ca atacul e cea mai buna aparare, asa ca aplica metoda intimidarii cu real succes la pesti care mi-i doream uscati pe covor si nu cu noii veniti in vizor ... , dar in limitele decentei finute si doar in fata grotei proaspat revendicate
Sper sa-l prind intr-un (prim) filmulet

[WWW]
elven
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

sincer mi-e mila de el...
un asemenea exemplar superb....

My "Black Water" reef 300L
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/28045.page
image
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Mie mi-e mila de cei care nu au trecut de comitetul de primire, acest superb pestisor s-a descurcat mai mult decat onorabil, mananca, lupta cand e nevoie, face cinste speciei lui.
Asa ca nu are de ce sa-ti fie mila ... poate doar de cei care se credeau jupani in acvariu si acum dau nas in nas cu Nash-ul

[WWW]
ionutlatcan
Senior member
[Avatar]

IP:

Mah...la mine statea cu clovni si un decora. Nu am vazut agresivitate dar probabil nici nu avea adversari.
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Mai e si dupa sufletul omului

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
elven
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

mugurel wrote:Mie mi-e mila de cei care nu au trecut de comitetul de primire, acest superb pestisor s-a descurcat mai mult decat onorabil, mananca, lupta cand e nevoie, face cinste speciei lui.
Asa ca nu are de ce sa-ti fie mila ... poate doar de cei care se credeau jupani in acvariu si acum dau nas in nas cu Nash-ul

ma refeream la papagalul ala Ara

My "Black Water" reef 300L
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/28045.page
image
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

elven wrote:

ma refeream la papagalul ala Ara

Ahaaa ....

Mai e si dupa sufletul omului

Cum e turcu si pistolu`, ce voiai sa faca saracu` cand Pavelescu ii tot zambea ca Iliescu ...

This message was edited 1 time. Last update was at 20/05/2015 10:03:51

[WWW]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Am si eu o problema (in afara de caldura) ca se apropie concediile.
Al meu overflow :
http://www.fish-street.com/aquarium_overflow_box_jb300?search_string=overflow
nu stiu ce face de-l gasesc cu mult aer in partea superioara. Pana acum se acumula pana intr-un cm in 2-3 saptamani, acum in 2-3 zile.
O fi necuratat (deh, l-am placat cu GSP si anthelia blue ), poate scapa robinetul de la furtunasul de amorsare ...
Dragos zicea de o peristaltica sa traga din acel furtun ...
Intrebari ... de care, cum si unde o montez?

[WWW]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Cumperi cea mai ieftina pompa peristaltica, am vazut una de la Grotech la vreo 60 de euro,
si o conectezi sa traga din furtunasul din care amorsezi overflowul. Iar furtunasul celalalt de
la pompa il bagi in apa in sump sau in al doilea compartiment al overflowului. Dupa care programezi
pompa sa functioneze cate 2-3 minute odata la cateva ore. Daca nu are controller o poti pune
pe o priza programabila sa functioneze 15 minute odata la 6 ore sa zicem.

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

kirucd wrote:Cumperi cea mai ieftina pompa peristaltica, am vazut una de la Grotech la vreo 60 de euro,
si o conectezi sa traga din furtunasul din care amorsezi overflowul. Iar furtunasul celalalt de
la pompa il bagi in apa in sump sau in al doilea compartiment al overflowului.

Eu as spune ca sa pui furtunasul (iesirea) sa fie la acelasi nivel cu bazinul,overflow etc., pentru ca daca-l pui in sump ,de obicei situat sub bazin, in caz de pana de curent capilaritatea si gravitatia combinate sa nu dea o baita
[Email]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc Dragos, multumesc Gelu, iesirea din peristaltica o bag in compartimentul final al overflow-lui.
Deja e tarziu sa mai incerc cu un burete grosier sub pieptene sa elimine bulele de aer ...

[WWW]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Si totusi, pana procur peristaltica, ce fel de material pot incerca in primul compartiment al overflowului pentru a elimina bulele de aer, o posibila cauza ...

[WWW]

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: