| Message |
|
|
|
Petele la Caeruleus apar in general din cauza stresului. Ai alti masculi care il tin la respect ?
|
 |
|
|
|
Probabil ai schimbat prea mult din apa, ai pus prea rece de aia se freaca de pietre. Daca in 2-3 zile nu revin la normal, inseamna ca e ceva mai grav, o boala gen GRIS.
|
 |
|
|
|
Super, mai baga ;)
|
 |
|
|
A vazut cineva pe la vreun petshop hrana asta ?
|
 |
|
|
|
...mare chinuiala cu downloadu' dar merita.....
|
 |
|
|
|
Hikari Cichlid Excel
JBL Novo Rift, Granovert
|
 |
|
|
|
Carnita?! Vezi ca mbunele o sa dea coltu mai devreme sau mai tarziu daca le dai carnita. Asta e unul dintre motivele pentru care nu se tin impreuna cu lifalili.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Cand am vazut bolduit am zis ca mai vedem niste poze ceva
Mai asteptam ...
PS. Suna si tu la matusa Tamara...
|
 |
|
|
|
S-a dat tot. Se poate inchide.
|
 |
|
|
Crezi? Eu sunt sigur ca are 
|
 |
|
|
|
Varsta nu o stiu, intreaba-l pe "tata" lor. La dimensiunile acvariului in care au crescut si mancarea cu care au fost hraniti nu cred ca au mai mult de 4 luni.
|
 |
|
|
Aham, atunci raman doar cu amuzamentul de a vedea 2 "dungi" albastre care se iau la hartza in acvariu. Sper sa nu se raneasca.
Apropo, baietii de pe cichild-forum nu au auzit sau vazut mbune la 3 cm cu gusa. Eu zic sa postezi un filmulet cu ai tai acolo, sa vada si ei de la ce marime se inmultesc pestii in Romania
|
 |
|
|
Uitati-va cum se cearta 2 femele de elongatus mpanga de numai 3 cm. Sunt femele sigur ca atunci cand le-am luat, de la Lofty, aveau gusa. E prima oara cand se bat de cand le am, dar nu am idee pentru ce se cearta, caci locul ala e teritoriul mascului cel mare. Acesta mai "intra in ele" din cand in cand dupa cum vedeti.
Eu m-am amuzat la culme cand le-am vazut asa mici si bataioase. Am motive sa ma ingrijorez?
Aici e filmuletul: http://www.youtube.com/watch?v=pIUis-43768
|
 |
|
|
|
O sa trec pe la locul faptei cand ma duc pe la varu'
|
 |
|
|
|
As vrea 1 mascul si 1-2 femele. Am citit ca nu sunt foarte agresivi si nu necesita o ratie mare m/f. Problema e ca nu esti din Bucuresti.
Poti sa pui niste poze ceva cu ai tai, sa vad cum arata, ca idee ?
|
 |
|
|
Am gasit asta pe youtube si imi place mult cum arata masculii.
http://www.youtube.com/watch?v=mKTcJ3D6u9A&feature=related
Arata asa tot timpul sau doar cand se bat? Are cineva poze cu ai lui ?
|
 |
|
|
|
... dar ii schimb pe amandoi pe o femela de caeruleus, pentru ca am prea multe nuante de albastru in acvariu si prea putin galben.
|
 |
|
|
|
Si eu am ajuns la concluzia ca e ceva Zebra....
|
 |
|
|
|
Am schimbat cu cineva.... nu i-am cumparat.
|
 |
|
|