[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skija
Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
3. difuzorul de la Tropica este ok , doar ca la mine nu a functionat la 0.5 bari , am pus la 1-1.2 bari si functioneaza perfect , am luat un disc de rezerva si le schimb odata la luna .
Eu oricum am valva de siguranta inainte de acest difuzor , a ramas acolo de la "sistemul" vechi , nu am mai dat-o jos . Este ok si valva difuzorului .
Merci
Nu de calitate ma indoiesc ce de cum arata planta , mai exact ce specie este .
Merci, cred ca m-am exprimat eu gresit in legatura cu potul , este vorba despre asta
Salut , are cineva o poza cu aceste plante in acvariu ? Stiu cum arata in poturile producatorului dar sunt curios mai exact ce specie este si cum arata cand creste in acvariu .

Merci
Salut , eu pot sa-ti zic ca acvariul tau nu este ciclat , nu are cum sa se fi ciclat deoarece tu folosesti lampa UV care omoara toate bacteriile , inclusiv cele benefice din acvariu si filtru ceea ce nu este bine .

De cat timp ai pormit acvariul ?
Salutare , la ce inaltime de luciul apei recomandati sa se puna lampa ?

Am observat ca se face GSA si ceva firicele mici si subtiri albe doar in zona unde "bate" lumina pe sticla , adica foarte aproape de lampa .

Acvariul are 80x35x45 si am 3 tuburi T5 de 24 W

Merci
Citeste aici un articol http://www.acvariu.ro/fertilizarea-cu-co2-in-acvariu-despre-instalatie-de-co2

pe scurt , plantele cresc mai repede si au culori mai frumoase daca este utilizat corespunzator sistemul
Uite aici se vede clar , sunt ca niste fire de par subtiri si albe , la mine apar se sticla acvariului impreuna cu GSA odata la 3-4 saptamani si nu stiu ce sunt ,daca le las acolo tot cresc adica se lungesc , poate stie cineva ce sunt , eu nu am reusit sa le fotografiez .
Aveai acei perisori si pe sticla acvariului ? eu asa vad in poza 3
Nu ai cumva o poza mai veche cu acei "perisori fini pe tulpini" sunt curios cum arata .

Merci
Ok , merci
Salut , de cand am pus al doilea filtru (merci Stefan ptr pont , deja se vad diferente ) curentii de aer au crescut in acvariu si imi bat spre difuzorul de CO2 . Adica bulele de aer nu merg direct in sus ce sunt luate de curenti .

Credeti ca este ok sau nu acest lucru ? Ma refer la dizolvarea CO2 in acvariu .

Am postat un video in care se vede cum ies bulele din difuzor .

Scuzati calitatea , este filmat cu telefonul

Merci

Salut , ia canistra externa cum ti-a recomadat si colegul dan .

Incearca Eheim 2213 . Eu as merge pe JBL sau Eheim , depinde ce buget ai .
Salut , la acvariul acela de 120 litri ai nevoie de o filtrare mult mai buna , ai nevoie de un filtru extern . Personal iti recomand un Eheim cu debit de 700 litri pe ora .

Apreciez ceea ce faci , dar doream sa vad "feedback" de la cei care au incarcat , de exemplu de la centrul de pe Calea Borsului deja am feedback negativ .

Sar putea sa merg la Intersting , ei incarca si la noi la servici tuburile de CO2 .

Merci inca odata
Chiar nimeni din Oradea care are butelie de CO2 ?
Da , merci , cred ca este ludwigia repens rubin , http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/plantfinder/details.php?id=218
inca o poza , poate se vede mai clar
Salut , stie cineva ce plante sunt cele din atasament ? Frunzele sunt verzi pe o parte si pe cealalta sunt rosii.

Merci

Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Go to: