Message |
|
darthradu wrote:Azi dimineata am vazut un crevete care se odihnea intr-o pozitie nefireasca. I-am facut cruce si l-am scos din acvariu. Dupa 5 minute mai vad doua jumatati de crevete in coloana apei... Si cand i-am numarat ce sa vezi, erau tontzi! 
Au murit toti?, daca vrei dupa canicula iti trimit altii, doar sa platesti drumu.......
|
 |
|
Eu cred ca o sa iti reziste, mie mi-au rezistat...
|
 |
|
Am vazut ca la acest acvariu folosesti un filtru tunze comline, cum ti se pare, e ok?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Retrag cele spuse mai sus. Palythoa si-a revenit, ca prin minune au reaparut polipii.
Eu nu mai inteleg nimic, toata ziua de ieri a aratat ca o piatra neteda
Pe cand aveam o piatra cu paly (inainte sa renunt la ea deoarece polipii nu se mai deschideau) facea fite ca la tine, am aruncat-o nu neaparat ca nu se mai deschidea, ci ca era plina iremediabil de aiptasia.....
|
 |
|
Stiu ca e bun dar pentru mine e placut sa hranesc.....
Daca nu gasesc o sa il sun pe tata in fiecare zi sa ii zic sa hraneasca clownul.....,
|
 |
|
Am turnat pe wc, era un maro inchis, culoarea de kkt si avea si unele reziduri de materie organica mai mare, fac o poza dupa ce strang putin skimat.....
Si eu cred ca are ce sa scoata, la cat de bine creste xenia......
Am avut intr-un timp 3 pesti, un crevete, o groaza de viermi d-aia scarbosi deci se subintelege
Am scris bine!
|
 |
|
Deoarece urmeaza sa plec in tabara imprumut un hranitor automat......
Il vreau incepand cu zilele viitoare (maxim pe 15) pana pe 1 august.....
Va rasplatesc cu creveti de marea meagra.......
|
 |
|
darthradu wrote:Adica e plin? Mi se pare mult pt o zi
Foarte mult-am scazut nivelul apei si scoate ca inainte (cam 10%/cupa/zi).......cred ca am scos o parte masiva din materia organica prezenta in bazin.....
|
 |
|
Daca il cureti, cel putin pe asta cred ca vei lua premiu.....
Succes!
|
 |
|
am dat skimmerul mai jos si iete cat a skimmat de azi dimineata pana acum..,
|
 |
|
um02122 wrote:N-am emotii ca nu pun exact poza asta, am una cu doi de astia care se pupa pe gura ;;)
Trebuie si ansamblu....dar sigur o s aiei vreun premiu la ce bine arata acvariile tale.....
|
 |
|
darthradu wrote:E typo ca-s una langa alta, zevzecule!
BLUE, TE ROG EU MULT, ASCULTA PE VIITOR!
Bine, ascult cum am ascultat si acum si mi-a iesit, tre sa mai imi cumpar baton de lipici pentru jucaria cu hot glue ca vreau sa lipesc releul intr-o carcasa de sursa de led-uri...
|
 |
|
um02122 wrote:
um02122 wrote:One of my favorite fishes.
Ca sa revenim, asta trebuia sa fie intrarea mea pentru concursul de fotografie. Se mai tine sau s-a si terminat deja?
Se tine dar mai tarziu...
|
 |
|
Merge!,multumesc!
Acum trebuie doar sa cumpar furtun de aer si un bidon si il pun in functiune!
Sunt mandru de mine ca nu am mai gresit!
|
 |
|
am grija....izolez tot si dupa o sa le bag in cutie..,
|
 |
|
e deja stricat cablul...tacanae deci termin montajul...
|
 |
|
tacane
|
 |
|
spatele
|
 |
|
mi-am luat releu, cum conectez firele?
|
 |
|
ok!, de unde ai luat piatra ca vad ca arata foarte bine?
|
 |
|