[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
darthradu wrote:Azi dimineata am vazut un crevete care se odihnea intr-o pozitie nefireasca. I-am facut cruce si l-am scos din acvariu. Dupa 5 minute mai vad doua jumatati de crevete in coloana apei... Si cand i-am numarat ce sa vezi, erau tontzi!

Au murit toti?, daca vrei dupa canicula iti trimit altii, doar sa platesti drumu.......
Eu cred ca o sa iti reziste, mie mi-au rezistat...
Am vazut ca la acest acvariu folosesti un filtru tunze comline, cum ti se pare, e ok?
dan.pavelescu wrote:Retrag cele spuse mai sus. Palythoa si-a revenit, ca prin minune au reaparut polipii.
Eu nu mai inteleg nimic, toata ziua de ieri a aratat ca o piatra neteda

Pe cand aveam o piatra cu paly (inainte sa renunt la ea deoarece polipii nu se mai deschideau) facea fite ca la tine, am aruncat-o nu neaparat ca nu se mai deschidea, ci ca era plina iremediabil de aiptasia.....
Stiu ca e bun dar pentru mine e placut sa hranesc.....
Daca nu gasesc o sa il sun pe tata in fiecare zi sa ii zic sa hraneasca clownul.....,
Am turnat pe wc, era un maro inchis, culoarea de kkt si avea si unele reziduri de materie organica mai mare, fac o poza dupa ce strang putin skimat.....
Si eu cred ca are ce sa scoata, la cat de bine creste xenia......
Am avut intr-un timp 3 pesti, un crevete, o groaza de viermi d-aia scarbosi deci se subintelege
Am scris bine!
Deoarece urmeaza sa plec in tabara imprumut un hranitor automat......
Il vreau incepand cu zilele viitoare (maxim pe 15) pana pe 1 august.....
Va rasplatesc cu creveti de marea meagra.......
darthradu wrote:Adica e plin? Mi se pare mult pt o zi

Foarte mult-am scazut nivelul apei si scoate ca inainte (cam 10%/cupa/zi).......cred ca am scos o parte masiva din materia organica prezenta in bazin.....
Daca il cureti, cel putin pe asta cred ca vei lua premiu.....
Succes!
am dat skimmerul mai jos si iete cat a skimmat de azi dimineata pana acum..,
um02122 wrote:N-am emotii ca nu pun exact poza asta, am una cu doi de astia care se pupa pe gura ;;)

Trebuie si ansamblu....dar sigur o s aiei vreun premiu la ce bine arata acvariile tale.....
darthradu wrote:E typo ca-s una langa alta, zevzecule!
BLUE, TE ROG EU MULT, ASCULTA PE VIITOR!

Bine, ascult cum am ascultat si acum si mi-a iesit, tre sa mai imi cumpar baton de lipici pentru jucaria cu hot glue ca vreau sa lipesc releul intr-o carcasa de sursa de led-uri...
um02122 wrote:
um02122 wrote:One of my favorite fishes.

Ca sa revenim, asta trebuia sa fie intrarea mea pentru concursul de fotografie. Se mai tine sau s-a si terminat deja?

Se tine dar mai tarziu...
Merge!,multumesc!
Acum trebuie doar sa cumpar furtun de aer si un bidon si il pun in functiune!
Sunt mandru de mine ca nu am mai gresit!
am grija....izolez tot si dupa o sa le bag in cutie..,
e deja stricat cablul...tacanae deci termin montajul...
tacane
spatele
mi-am luat releu, cum conectez firele?
ok!, de unde ai luat piatra ca vad ca arata foarte bine?

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: