[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Vlad27 wrote:La medii filtrante am uitat sa zic ca am si 1 L de antiphos si 2 L de siporax

Ce antiphos?
Nu se pune atât!
edit: Am rezolvat cu tastatura....!
CatalinBarbu wrote:Arata foarte bine bazinul !
Cat despre magnetul Tunze, intr-adevar am ajuns cu el in locuri greu accesibile insa ieri am observat o chestie ciudata: dupa doar doua saptamani lama a ruginit, in conditiile in care magnetul nu a stat in apa decat in perioada in care am curatat geamurile. Dar in rest, super magnet!

Trebuia sa cureti cu apa dulce lama dupa folosire si nu ruginea.......eu folosesc lame din plastic si sunt foarte ok!
Adevarat, e o inovatie acest magnet!
Ai un acvariu foarte frumos!
Doar ce am vazut ceva superrrrr, uitati-va pe tot topicul si o sa vedeti pana si ce masina are omul in garaj: http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2292029
A urcat acvariul cu macaraua.....
dan.pavelescu wrote:Mi-o pot da si gata taiata la dimensiuni?

Da!, iti taie pe loc!
dan.pavelescu wrote:Standul meu e din rectangulara de 3cm, imbracata in lemn pe exterior (brad si multumita lui George, stejar), iar pe interior dublat cu pal.
In decursul vremii, datorita unor greseli, standul a luat apa (suficienta cat sa dea pe afara). Pal-ul e varza, umflat tot, lemnul n-a patit nimic.
Acum, daca voi fi capabil sa gasesc, am sa captusesc standul pe interior cu komatex.

Chiar, unde gasesc o firma care sa vanda si en detail komatex?

La geplast, sunt foarte ok!
georgemonda wrote:intr-o locuinta din lemn e cel mai bun
pur comercial(industrial) aluminiul e mai bun pentru ca nu limiteaza ca marime,rigiditate.

+1!
georgemonda wrote:un stand executat din lemn de stejar sau frasin, prelucrat la o umiditate de 12-13% umiditate,il lasi mostenire copiilor chiar tinut afara in intemperii(netrat cu nici un fel de lac),
atata doar ca lemnul la exterior isi schimba foarte mult textura .
aluminiul intr-o locuinta este total contraindicat.

Eu oricum vreau lemn!
kirucd wrote:
georgemonda wrote:pentru acvariu marin cel mai bun stand este din lemn!(total din lemn)!!!!!
foarte greu poti stapani apa sarata sa nu atace metalele :-
plus ca scapi de toate elementele nocive pe care le elimina metale in contact cu apa

Cel mai bun stand este din aluminiu, iar usile se pot face usor din komatex cu magneti.
Lemnul in timp va trage umezeala, oricat de bine tratat este.

@Radu daca nu iti convine reclama la controller du-te cu jalba la conducerea forumului...

Sa stii ca m-am gandit sa imi fac un stand acoperit cu komatex si blat de lemn.......dar arata mai bine lemnul....
Am de exemplu si un stand de 90/45/100 dar e culoarea cam plo?ni?a (a?a L-a f?cut tata cu diverse solu?ii si se poate renun?a la sertare....

De unde tre sa dau in set?ri tastatura in Engleza?
Când cresc si se înmultesc m-a abonez la câte un frag din fiecare!
Acvariul începe sa arate super bine!
dan.pavelescu wrote:Pana una-alta, da cu niste lac protector peste balamale si ce mai ai metalic acolo in sump.

Da, sa dea, când ajung acas? ii arat cum s-au f?cut la mine balamalele!
dan.pavelescu wrote:
Blue14 wrote:Da, mi?to, ai de gând sa î?i faci si un fluvial este Reef?, eu mi-as face un fluvial este 46 Marin cu sump (se poate face o cutie externa) dar nu g?sesc in ?ara.....

dan.pavelescu wrote:1 - tine telefonul invers cand faci poze
2 - fa disable la autocorect
3 - schimba keyboard language in en_US, aici nu e loc pentru diacritice

Blue14 wrote:OK!

I-l schimb....
Mi-am testat apa de osmoza, am tds 0!
Da, mi?to, ai de gând sa î?i faci si un fluvial este Reef?, eu mi-as face un fluvial este 46 Marin cu sump (se poate face o cutie externa) dar nu g?sesc in ?ara.....
OK, oricum luam lemnul gata t?iat si cantuitt ca la Dedeman i-l si taie la dimensiuni, dar mi-e ca m-a ia o mie de ani si îmi iese foarte prost....deci m-a ab?in sa fac a?a ceva...
Ai pm!
OK, deja m-am speriat a?a ca m-a las de f?cut stad-URI....vorbesc cu George, a?tept sa îmi r?spund? la mesaj!
E ok lemnul asta: http://www.dedeman.ro/constanta2/constructii/produse-din-lemn/placi-lemn-natur/panou-lemn-b-800x400x18mm.html
Sau mai bine asta http://www.dedeman.ro/constanta2/constructii/produse-din-lemn/placi-lemn-natur/placa-lemn-fag-800x400x18-mm.html
OK!
Scuze ca sunt întoarse...
Da?i click pe ele si se deschid pe verticala...

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: