Message |
|
|
 |
|
Eu zic in cazul in care nu vrei sa investesti mult in lampa sa iti comanzi leduri de 3w de pe ebay, niste komatex, un radiator mic si o sursa de pe ebay, o sa iasa foarte ok, durabila si suficienta (cu 15-20 leduri de 3w ieftine chinezesti acoperi super bine acvariul si cu komatex poti sa ii faci o carcasa exceptionala lampii.....nu te costa mult si te ajuta pe viitor sa pui plante ok (as zice sa pui niste anubiasi, are vecinul meu acvariu fara lampa pus la 4 metri de fereastra si anubiasii arata foarte bine.....
11w la 81 litri e trist rau......
|
 |
|
Stie cineva de unde pot sa cumpar sticla ultraclara (nu neaparat din Cta, o comand daca e....), am nevoie pentru un acvariu dulce (am bazin din float si ii schimb doar fatada)......s-ar putea sa imi fac un nano de creveti.......
|
 |
|
florian.n wrote:iti dau eu unul imprumut.
Am fost in acceasi situatie ca tine apoi mi-am luat 3 buc
Nu am neaparata nevoie ca tata a zis ca hraneste el......daca e sa vreau pana la urma iti zic, multumesc!
|
 |
|
Mi-a promis ca hraneste el......deci nu il vreau!
Multumesc oricum!
Se poate inchide acest topic, multumesc administratiei pentru gazduire!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Copile, ai gasit hranitor? Iti trimit cu imprumut unul chinezesc, nou-nout?
N-am gasit......e ok si chinezesc, vorbesc cu tata poate are chef sa dea de mancare, daca nu vorbim!
Multam!
|
 |
|
Bine ai venit!
e super ce ai acolo!
|
 |
|
montez sistemul si as prelungi cablul la senzor, senzorul e alimentat la 12v, deci nu e problema?
|
 |
|
Geplast!komatex de 5mm, dau minim 7/1440 cm.....atata e 9 lei.....
E rezistent komatexul, daca vrei sa fue safe foloseste si profile de aluminiu si doar acoperi lampa cu carcasa sau capacul
|
 |
|
Pompa de recorculare este eheim compact 1000+ cumva?
|
 |
|
La cala nu e frig?, nu ii poti pierde la vama?, adica nu ai nevoie de nu stiu ce aviz........
|
 |
|
Cand ai zis grav credeam ca 2000 litri!
Succes!, ai un acvariu foarte frumos, superb!
|
 |
|
Laurentiu A wrote:Ai avut dreptate. Varianta Long e mai mult decat de ajuns. Dar cel mai ok e cu lama montata, pentru indepartat coralina.
Cu lama, cu nelama e foarte bun!
|
 |
|
Mai, voi ma faceti pe mine sa imi fac pana la urma un dulcicol.....nu stiu cat mai rezist fara dulce......
|
 |
|
Acum un an jumate aveau la zoomania 35 de borrarars briggite, eu eram cu un prieten si nu am avut bani suficienti la mine sa ii iau pe toti asa ca am luat doar 3 si i-am rugat sa mi-i rezerve pe toti, alta data mi-au rezervat si a doua zi i-am luat dar mai tot timpul vedeam pesti morti in sorbul overflowlui.....ma duc a doua zi si mai erau doar 9 si mi-au zis ca pana la urma i-au vandut..,..sigur murisera.......intr-un timp la un animax era o boala in acvarii si le mureau pe zi la pesti.....nici nu ii scoteau din filtru.......
|
 |
|
Nu ar putea sa lipeasca peste sorb ca o cutie interna si sa puna sorb-ul la suprafata ca sa faca skimmare de suprafata?, ca un skimmer de suprafata in dysplay e cam inestetic.....
|
 |
|
oxygen2k8 wrote:
Blue14 wrote: poate pe viitor si un marin.....
Blue esti maxim
Gata eu zic sa trecem toti pe marin ca nu se mai poate.
Am zis poate!, promit ca o sa ma abtin de la acest sfat.....,..
|
 |
|
Salut si bine ai venit!, si eu am 14 ani (in curand 15) si eu fac tot ca si tine, vreau ce e mai bun, deci iti recomand cel mai bun Eheim, chiar si mult supradimensionat daca iti permiti, te va ajuta pe viitor!
Succes si la mai mare, poate pe viitor si un marin.....
Edit pentru Pavelescu: La apa dulce nu sunt ca la marine.......pot sa zic ca stiu destule la apa dulce, am experimentat chiar si cu acvarii de apa dulce low cost si mi-a iesit.....
|
 |
|
darthradu wrote:Da, da problema e ca acum am niste cearceafuri pe balcon puse la uscat = umiditate crescuta = eficienta scazuta la evoporare = 27 grade in display ...
Vad ca am si ceva stropi de umezeala prin sump si as acoperi sumpul cumva, urmand sa pun 4 ventilatoare in display. Trebuie sa modific si plasa aia pe post de pieptan ca mi-a crescut nivelul de apa cu aproape juma de centimetru. Ai mei insista ca e prea multa apa in bazin ... am 4.5 cm de loc liber e chiar asa putin ?
Solutia e sa gauresti stand-ul si sa pui in stand ventilatoare!, am aceeasi problema....
|
 |
|
5 lei/tulpina......la 6 tulpini una gratis!
|
 |
|