| Message |
|
|
Au crescut frumos, bravo. Frumos si acvariul, daca ai scoate bulele alea ar fi si mai frumos  , parerea mea.
|
 |
|
|
De ce nu pui cu balamale cu arc sau magneti? Iesi ieftin si asa ;)
macar asa imi vad zilnic echipamentele
...dar si le stergi zilnic de praf 
|
 |
|
|
|
Eu am luat din Hornbach. Sunt la raionul de suruburi, dibluri, balamale etc.
Sunt mai multe modele, plastic, aluminiu, ingropat, cu o usa, cu 2 etc.
Modelul meu este din plastic, lungime 2 metri si este ambalat intr-un tub trasparent. Il vezi intr-una din pozele de aici, aia cu materialele.
M-a costat 96 RON. Daca iti iei modelul identic, iti mai trebuie niste suruburi mici, ca sa prinzi sina de stand, caci in ambalaj sunt doar cele cu care prinzi rotitele de usi. Si mai e o chestie, pe prospect arata ca se monteaza rotitele in usi, ingropate, dar te complici. Eu le-am prins direct pe usi, fara sa le ingrop si mi se vede putin din sina pe sub usi din aceasta cauza. Am rezolvat acest neajuns cu putina vopsea neagra , ramasa de cand am vopsit cadrul si am vopsit toata sina in negru.
|
 |
|
|
|
Nu ma incanta asa mult membe deep. Cred ca o sa adaug vreo 10 pui de saulosi si ii aleg cand mai cresc.
|
 |
|
|
|
momentan este rezervat de cineva, daca nu se concretizeaza redevine valabil.
|
 |
|
|
|
REZERVAT !
|
 |
|
|
Bag, bag
Acum nu ma mai opreste decat vremea de afara  )
|
 |
|
|
|
S-au dat 5 bucati.
|
 |
|
|
Am comandat sticla. Astept sa deblocheze drumurile, sa ma duc sa o iau.

|
 |
|
|
|
Sa-ti traiasca domnu'. Felicitari!
|
 |
|
|
Dimensiuni stand: 1006(L)x682(h)x406(l) mm, conform etichetei
Dimensiuni acvariu: 80(L)x45(h)x35(l) cm
Este dotat cu filtru intern EHEIM 2210, incalzitor Jager 100W, termometru, plasa de prins pestii verde.
Acvariul de 25 litri oferit bonus este dotat cu incalzitor Tetra 25W si filtru din burete de firma, JBL cred. Il puteti vedea in stanga acvariului mare.

|
 |
|
|
|
Ii stiu. Nu imi place masculul cum arata
|
 |
|
|
Minnardy, e greu sa imi dau seama din filmulet care e femela si care e mascul. Ai mei ii am de la 3 cm si i-am vazut zilnic. Doi dintre ei au crescut foarte mult pe langa ceilalti, aproape dublu. Masculul dominant e cel mai mare, musculos si vorba lui Gherey, este mai voalat si are dorsala mai mult bleu decat galben. Fetele sunt mai suple si au dorsala complet galbena. Plus ca le-am observat comportamentul si i-am vazut depunand de cateva ori. 6 cm este media, masculul mare are vreo 9 cm de exemplu.
In cazul tau as paria ca pestele mai suplu este femela.
Am vazut ca ai P saulosi red coral, poti sa pui niste poze cu ei, ca nu i-am observat in filmulet? Sunt chiar ca in pozele de pe net, rosiatici ?
Mike, cunosc riscul hibridizarii dintre elongatus si kingsizei, dar nu as renunta la ei. Masculul mic de kingsizei promite multe, are dungile perfecte, complete, forma corpului si culorile armonioase. Vreau sa vad ce iese din el pe la 10 cm
Saulosi ar fi o optiune buna, avand in vedere ca o sa tin mai multe femele(galben) cu 1-2 masculi? Asta ca sa echilibrez galbenul cu albastrul din acvariu.
|
 |
|
|
|
Pana vine sticla nu am ce face, asa ca ma gandeam la ce pesti sa am in el.
Momentan am:
o familie Caerulues, 1M+3F in medie 8cm
o familie Elongatus Mpanga, 1M+3F in medie 7cm
o familie Acei, 2M+3F in medie 6cm
o familie Kingsizei, 1M+2F in medie 4cm
Paleta coloristica este galben cu albastru-mov. As mai adauga o specie, ceva pe galben, ca am prea mult albastru in acvariu sau o alta culoare, diferita de galben sau albastru.
Ce specie ma sfatuiti sa adaug, sa corespunda cu ce am scris mai sus?
|
 |
|
|
|
Am vreo 30 de pui de vreo 1-2 cm. Ii dau pentru ca vand acvariul in care ii tin.
Pret 3 lei bucata, cine ii i-a pe toti o data 2 lei bucata.
|
 |
|
|
|
Acvariul il am de un an, l-am mentinut intr-o stare excelenta.
Acvariul este echipat cu capac, neoane, filtru intern, incalzitor, termometru, plasa, colant negru pe spate. Am si masa speciala de acvariu la el, lungime 100 cm.
Pret pentru acvariu plus masa - 500 RON
Bonus la achizitionare acvariu+masa ofer cateva neoane de rezerva(Hagen Power-Glo, OSRAM 865), pietris si un acvariu pentru puiet de 25 litri, dotat cu incalzitor si filtru.
Acvariu separat - 300 RON
Masa separat - 250 RON
|
 |
|
|
Hehe, acuma pui tu paie pe foc caci eu nu pot sa comand sticla. Trebuie sa astept sa aiba pe stoc.
Ti-a parait parchetul, ti s-a asezat mai bine? 
|
 |
|
|
Sunt necesare toate acele intarituri sau ai pus tu ca sa fii sigur sigur? Ma faci sa am emotii cu el meu 
|
 |
|
|
|
Cu holzsuruburi prinde din interior, prin teava si pal.
|
 |
|
|
In sfarsit am terminat standul.
Acum astept sa vina sticla, care momentan nu e pe stoc
Personajele din poze sunt eu si varul meu, Gherey - competitorul meu
Acvaristica ne uneste pe toti ;)
|
 |
|
|