| Message |
|
|
Gata, tati, hai ca mai plasam, mai plasam.... 
|
 |
|
|
|
du-te la magazinul ala vizavi de parangul si vezi ca are filtre externe, cel putin acum o sapt. aveau. Intreaba sau uita-te in dreapta fata.Tipu' ala cu mustata ia si comenzi, dar sunt sigur ca am vazut vinerea trecuta doua fluvale acolo, numai sa te tina buzunarul.
|
 |
|
|
Iti sugerez trei metode, da' sa nu vii cu pm-uri cum ca ba omule n-am facut nimic, ca nimic nu mai e sigur in ziua de azi  :
-schimburi de apa, 20-25 %, la doua sau trei zile, fara adaos de fertilizanti, cu mancare f. putina si lumina mai cu zgarcenie;
-apa oxigenata, 100ml/100l, de 3%, cu schimb de apa la doua ore dupa tratament, trei zile la rand;
-scoate plantele si lasa-le cateva zile in apa rece si la intuneric, dupa care replantezi.
Bafta!
|
 |
|
|
|
E foarte posibil sa fie din flori, mai ales daca n-ai nici o femela in acvariu. Daca puii nu sunt negri si daca xipho are coada ca o sabie, atunci verdictul este : Guppy! Daca ai cumparat plante de suprafata la pungulita, cum se vand p-aici, e posibil sa fi primit si puii cadou.
|
 |
|
|
|
Spune ce n-ai inteles din raspunsurile forumistilor si ti se va explica din nou.
|
 |
|
|
|
Oameni buni, de ce sa bage si nu sa scoata? Sper ca n-o sa faca nimeni vreo analogie cu ventilatorul de Dacie...da' astazi sunt mai greu de cap; de ce sa nu scoata?
|
 |
|
|
|
Koala, uite ma roade o intrebare: la ISO 200 ai nevoie de NEAT? La ISO 400 ai efect pe sharpness? (na ca-s doua)
|
 |
|
|
|
Eu zic sa stai cuminte cu fertilizantu' ala...poti sa incerci sa o pui in alt recipient, fara lumina, vreo doua zile si apoi la loc in acvariu. La mine a mers.
|
 |
|
|
|
O bucata de PAL de 18 de 100/100 cm cica tine 400 kg in poz. verticala. Kestiunea este ca daca apar solicitari in alte directii poti sa te arzi. Trei bucati de PAL, in forma de U, folosite ca picioare de sprijin, ar trebui sa tina. De fapt sunt convis ca tin, cu conditia sa fie bine fixate intre ele. Daca nu, hai ca platesc io covoru.
|
 |
|
|
|
Calistusii
|
 |
|
|
|
Sorry ca sunt off-topic dar:
DOLLY, scoate-ti dom'le catelul de la intretinere, ia vezi nu cumva textul ala de reglementare s-a scos?
|
 |
|
|
|
Nu. Nici o sansa.
|
 |
|
|
|
Daca balastul electronic este chinezesc si scrie pe el MADE IN GERMANY, atunci merg, legate in paralel. Daca e un balast de firma, nu. Oricum , nu incercati. Rugati-i pe altii. Parerea mea.
|
 |
|
|
Cred ca cea mai buna metoda este sa lipesti intai fundurile intre ele, fara sa faci nici un pic de economie de silicon, fie prin puncte multe si foarte dese fie prin linii paralele, ca la caietul de romana.apoi vor veni in mod firesc laturile, cu silicon in toate zonele de contact. Cred ca asta e ideea fundului dublu. Nu am incercat, nici macar nu am vazut, astept si parerea veteranilor in domeniu, se stiu ei care sunt 
|
 |
|
|
|
Un balast electronic nu poate fi mai prost decat unul electromagnetic. Ceva sugestii pentru incepatori sau nestiutori sunt date chiar pe cutia de plastic a acestora: prelungeste durata de viata cu spe la suta blablabla....acu sa fim seriosi, nici televizoarele alb negru nu sunt mai bune ca astea color si dacia nu-i mai buna ca loganu, e o tendinta mondiala, lumea avanseaza...
|
 |
|
|
|
Apa oxigenata functioneaza 100 %. Problema e ca atunci cand crezi ca ai scapat si esti pe cale sa te feliciti, alga o sa apara din nou. O alta solutie e sa scoti plantele si sa le tii catevca zile in apa sub 20 de grade. La mine a mers.
|
 |
|
|
|
Liviule DE CE N-AI SPUS TATI CA-TI DADEAM IO GEAM DE PATRU, GRATIS...
|
 |
|
|
De ce-l vinzi, omule? Sper ca n-are legatura cu insuratoarea; fyi nu e un lucru chiar asa de rau...s-au mai insurat si altii...be cool 
|
 |
|
|
|
maxule intreaba-l pe baiat daca are lumina la acvariu. Lumina din aia electrica.
|
 |
|
|
|
Pune apa oxigenata 3% 100ml la 100 l apa. Dupa cateva ore toti melcii se vor ridica la suprafata morti. Ai grija la sanitari si ancistrusi, astia mai mor din caza apei. In rest nici un pericol.
|
 |
|
|