[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
AM icre din femela de Synspilum si mascul de GT
Lumea traieste cu impresia ca Betta trebuie tinut intr-un litru de apa si carasii in vaze cu flori, cam asta e cultura acvaristica pe la noi .

Daca ai intrebat eu ti-am raspuns sincer. Demasoni sunt printre cele mai agresive ciclide africane. Iti spun eu ce se va intampla in cateva luni. Dupa ce se stabileste familia dominanta ceilalti pesti vor fi hartuiti non stop si neavand unde sa se retraga sau sa se ascunda din cauza acvariului foarte mic, vor fi terminati psihic in cateva zile, ca fizic rezista destul de bine. Odata ce un peste cedeaza psihic nu mai ai ce ii face si va muri in cateva ore. End of story!

Ca sa iti fac o analogie inchipuie-ti ca stai intr-o garsoniera cu mama, tata unchiul sora etc (alege si tu vreo 20 de persoane din familie, care vrei tu). Cate zile crezi ca ati rezista toti in garsoniera pana sa va ......
Se vor impaca bine pe naiba... de unde le scoateti fratilor? 20 de ciclide in 200 de l brut e prea mare inghesuiala. Auzi sa le mai faci si teritorii sa aiba pe ce se bate
Poate o familie de Demasoni 1 mascul si 3 femele si una de Caeruleus fara grote sa nu aiba pe ce se bate. Chiar si asa acvariul va fi mic.
Cris un update ceva???
Eu as incerca mai degraba cu un polizor sa il aduc la dimensiunea dorita.
Maestre plecasi in vacanta prin Grecia la recoltat vietuitoare pentru acvariu?? Ceva noutati?
Decat asta mai bina fara
Buna

Imi spuneti si mie va rog care sunt simptomele demagnetizarii rotorului la un filtru extern?

Multumesc!
Inca doua ;)
Un mic update!
Astia cresc ca Fat Frumos !
Dumnu' Calin cand e de pantofi, cu ce va ameninta soata?
@Alcatraz vine vara vezi ce concediu ii pregatesti sotiei sa fie relaxata cand reluati discutia ;)
Pasu' unu completed . Urmeaza pasul doi 130x60x60 pe care ti-l recomand cu grija. Daca te grabesti calci pe bec si no sa-ti fie bine

Cine stie cunoaste "Toti avem aceleasi probleme, nu esti singurul insurat ... "
Ce-ti mai place sa intorci cutitu' in rana
Las' ca nu sufar prea tare. De la inceput stiam ca nu prinde majoratul la mine . Desi sunt cam impulsiv cand vine vorba de cumparat pesti ma documentez temeinic inainte (le fac profilul psihologic)
Am renuntat la Labiatum ca incepuse sa isi arate coltii prin acvariu si am decis ca e mai bine pentru toti pestii sa plece. Deja ajunsese la 14 cm si facea legea agresiv printre cei mai mici decat el. Era oricum de asteptat. L-am luat in leasing si l-am dat inapoi
Masterchef-i va faceti voi astia cu saramuri
Ca tot circula pe net ... ma gandeam ca are legatura cu topicul
Frumos "grasanul" cat de mare e acum?
Cata rautate dom-le, iti promoveaza astia acvariul gratuit fara sa iti precizeze numele si tu te mai si superi Daca-ti trimiteau factura de promovare ce mai ziceai?

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: