[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
incepe cu 2 tuburi , pentru 2 saptamani, apoi le cresti treptat.
Lasa-le primele 2 saptamani 6 ore, dupa care cresti treptat pana la 8
apoi la inceput fertilizarea incepeo cu 1/3 doza recomandata, si dupa nevoi cresti treptat
m-am decis sa elimit denivelarile alea care le aveam in minte, e prea multa bataie de cap... si nu ajung nicaieri, mai bine modelez doar din pietris.
O intrabare :
sa folosesc fund dublu ? parerea mea este ca nu e nevoie, dar va cer un sfat
acestea sunt dimensiunile ramase.
90Lx50lx42H
sticla de 8 mm
cum sa nu ajunga ?????????
Si tu ai o parte de circa 20 fire de blyxia + o mana de cuba
pe langa toate astea, a mai fost un bucurestean, care a primit altceva de la mine , inafara de ce am anuntat.
uite ce zice Humbert"
Humbert wrote:am primit plante sanatoase si frumoase de la Radu. catalos o sa le primeasca pe ale lui diseara.
multumim frumos!
"
Posteaza poze cu ce ai primit dupa ce intri in posesia lor.
detaliaza putin ce in cutia aia de plastic.
oricum 3-4 grade e destul de bine
ma bucur ca au ajuns cu bine, mai ales la ce caldura a fost zilele astea.
Cred ca in acest moment se declara topicul inchis.
Multumesc
pai odata ce le donez, era clar ca le trimit.
Banii nu ma interesau , era sub forma de donatie.
eu zic sa lasi piatra pe buturuga, ca se vede bine
exxact ce a zis #snakefishmike, pozitionezi pipa , astfel incat sa produci valuri si gata
80 % e bacopa caroliniana
100 % e bacopa, si nu rotala
da
pai nu ii merge chiar asa de bine, Are ceva firicele de alge chiar daca sunt micute, Sau poate de atunci au mai crescut, cine stie :-) eu iti zic sa scazi putin fertilizarea, daca ai calculat gresit.
Oricum nu vei ajunge nicio data la un acvariu fara urma de alga
felicitarile mele pentru indrazneala de a le aduce in romania, acuma sper sa nu fie exagerate preturile fata din strinatate.
am votat ca "da" sunt foarte curios ce potential are acest brand.
Cand mi se termina ce am in achizitie, va urma ada
tocmai am trimis coletul, Maine ar trebui sa ajunga
awb: SPR 02285068
cu ajutorul returului de la filtru, pozitionezi in asa fel incat sa produci cateva valuri la suprafata.
cunosc problema. Eu am folosjt o o bucata de punga intinsa deasupra zonei unde se ridicau bulele si pocneau.O Alta varianta ar fi sa dai mai slab puterea aerului printr-un robinet
m-am hotarat pana la urma in privinta luminei
atat giesemann cat si dennerle sunt considerate de top asa, ca aleg midday +aquaflora 2x2
mc pentru info in legatura cu clamele
catalos wrote:pt cel ce v-a primi plantele, nr meu este 0742410326 si locuiesc aprox in vecinatatea auchan titan

cred ca va trebui sa iei legatura cu # Humbert deoarece la el ajunge.
Pachetul e pe drum.
Pentru bucuresti ajunge maine
Pentru Olt posibil maine 30 % (incearca un telefon la sprint curier) daca nu miercuri
Vreau sa-mi mai fac un acvariu cu aceste dimensiuni
90Lx50lx45H

Lumina
ca lumina as merge pe :
2x Giesemann T-5 aquaflora, 39W
si 2 tuburi dennerle.
Acum am o nelamurire.
Tubul Amazon Day bathes aquaria in brilliant daylight with a luminous power of 6000 K , dar
Tubul Special Plant offers the ultimate growing light for aquarium plants At 3000 K. nu e cam putin 3000 ? vad ca dupa denumire e destul de bun tubul.

Sa fac o combinatie pe langa cele 2 giesemann cu 1 amazon day si 1 Special plant ? va rog sa -mi dati o parere ca nu stiu.

Reflectoare
as incerca JBL Solar Reflect 80 for 39 W 850mm , vad ca la pachet vin si cu clame de plastic, A avut cineva de plastic ? nu sunt fragile ?
Va rog spuneti-mi care ar fi latimea care ar ocupao un asemenea reflector.

Ca hard scape ma gandesc la ceva de genu asta.
Doar ca terasele alea, nu stiu din ce sa le fac.... plastic/polistiren ?
in partea dreapta mi a iesit cam inalta, in realitate vreau sa o fac de 10 punctul inalt

image
By saw86

Sticla va fi lipita cu bison negru, Aveti o idee cum se pot detecta bulele de aer usor cu acest silicon negru ?
2x osram fluora 36 w (mai merg folosite 4 luni)
2x osram 865 36 w (mai merg folosite 4 luni)
1x philips aquarele 36 w Nou

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: