Message |
|
mi-am cumparat colant negru astazi si o alta placa de polistiren.. e din acela mai subtire,albastru  daca nu am timp astazi,maine sigur fac micile modificari
|
 |
|
daca stiam ma uitam de ieri...ca am luat de la un magazin cu materiale de constructii izolatie de parchet si o placa de polistiren..am pus mai intai placa de polistiren,apoi am lipit pe fundul acvariului (pe exterior) izolatia de parchet...
|
 |
|
eu am gasit negru doar la Zoomania si nu dadea cat aveam eu nevoie,trebuia sa cumpar tot pachetul... era in jur de cateva milioane,dar o sa mai caut zilele acestea pe la petshopuri si daca nu gasesc o sa merg la baumax
|
 |
|
zilele astea schimb fundalul cu unul negru  trebuie sa mai caut fundal negru 
|
 |
|
|
 |
|
sunt  adorabili
|
 |
|
e bine de stiut pentru urmatorul proiect
am pus acvariul la ciclat
|
 |
|
va multumesc frumos pentru raspunsuri
maine pun acvariul la ciclat
|
 |
|
atunci pentru viitorul nano am sa iau niste neoni...  mi-ar placea mult un acvariu cu Red Cherry
cu ce trebuie sa ii hranesc pe mitititei?
|
 |
|
daca imi fac un nano acvariu cu creveti ce pesti as putea sa pun in acvariu?
|
 |
|
mai am o intrebare: crevetii RCS sunt compatibili cu xipho,zebre,cory,kuhlii,guppy si neoni?
|
 |
|
nu am stiut
era oricum batrana...dar mai am un rand de pui de la ea...
|
 |
|
astazi inainte sa fete mi-a murit femela de guppy in maternitate 
|
 |
|
Nucusi,cryptocoryna green si red,valisneria si hemianthus
|
 |
|
mi-am cumparat plante astazi...maine sau poimaine pun plantele si dau drumul la ciclat 
|
 |
|
nu am acvariu la mine acasa momentan...insa urmeaza sa il aduc zilele acestea,asa ca o sa ma uit ceva mai atenta si am sa va spun
|
 |
|
am vazut acum poze cu plantele  arata foarte bine sunt sanatoase si ieftine...sper ca am de unde sa ma imprumut maine in caz ca nu imi ajung banii
|
 |
|
 erau din aia care se inmulteau rapid si mancau din plante...oricum plantele care le-am vazut la zoomania erau sub orice critica...am reusit sa iau legatura cu userul din Constanta si imi face un pachet de plante easy...si maine cred ca ma duc sa il cumpar...si daca cumpar plantele maine,pun acvariul la ciclat...
|
 |
|
da,am vazut la zoomania numai plante uscate si pline de melci....
|
 |
|
aham  ai idee cam care sunt preturile la plante?
|
 |
|