[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incepator acvariu plantat  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

nu mai cauta la petshopuri ,dute la un magazin de materiale de constructie sigur au,eu ieri mi-am cumparat autocolant albastru cu 6 lei 1 metru pe 45 cm aaa si eram sa uit pune si tu un strat mai mare de substrat peste aqua basis

This message was edited 2 times. Last update was at 07/04/2012 11:25:55

[Yahoo!]
rocssana
Junior member
[Avatar]

IP:

daca stiam ma uitam de ieri...ca am luat de la un magazin cu materiale de constructii izolatie de parchet si o placa de polistiren..am pus mai intai placa de polistiren,apoi am lipit pe fundul acvariului (pe exterior) izolatia de parchet...

echilibrul in viata e ca fuga pe gheata!
[Yahoo!]
kill
Junior member

IP:

magazinele de bricolaj sunt prietenul avaristului , doar putina imaginatie sa ai si gasesti tot ce ai nevoie la gradinarit gasesti fitinguri si furtune ,la decoratiuni autocolant la electrioce neoane si restu .. la izolatii komatex . la constructii nisip si pietris si pot continua
1 SCAPA DE autocolant E CRIMINAL
2 fa putina panta la substrat , nisip , e cam pestrit dar cu ceva gazon se rezolva dar fara panta vei avea probleme la curatare
3 sar putea sa ma insel dar in stanga pare ca acvariul nu sta pe blat ???

in rest e destul de bine pentru inceput nu imi pot da seama ce plane ai din cauza colantului dar par destul de bine
[Email] [Yahoo!]
rocssana
Junior member
[Avatar]

IP:

mi-am cumparat colant negru astazi si o alta placa de polistiren.. e din acela mai subtire,albastru daca nu am timp astazi,maine sigur fac micile modificari

echilibrul in viata e ca fuga pe gheata!
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: