[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rocssana
Forum Index » Profile for rocssana » Messages posted by rocssana
am facut testul cu otet si nu a facut spuma....oricum pana nu cumpar plantele,nu pun acvariu la ciclat

am gasit un user pe forum care e din Constanta.sper sa imi raspunda repede sa ma pot intalni maine cu el si sa cumpar plantele
al meu e cam cum e asta http://www.petcity.ro/v2/site/produs/filtus_cuart_1-3_mm_2kg/2388 si are si nuante de gri albastrui... adica asa http://www.casesigradini.ro/oferte/f/41/Pavaje-alei/19345/WASHBETON-PIETRIS-DE-RAU-40X40X4-CM
nu pot sa imi dau seama prea bine ca este poza micuta,dar mi se pare ca asa e cel deschis la culoare...si are granulatia mica 1mm
cum adica pestrit? din ala colorat?
este alb/crem combinat cu gri albastrui
am gasit astazi pietris cu granulatie 1-2mm si am cumparat..pana duminica viitoare sper sa reusesc sa imi cumpar si plantele sa pun acvariul la ciclat
ai fost si de la petshopul care este langa macelaria aia musulmana?are plante foarte frumoase acolo.urmeaza saptamana asta care vine sa ma duc sa imi cumpar si eu de acolo
o sa cumpar manado sa pun peste aqua b. si in caz ca nu am stratul suficient de gros,caut pietris cu granulatia de1-2 mm e ok asa?
pot sa nu pun tot subtratul si in caz ca gasesc manado sa le combin,apoi sa pun pietris?
substrat mi-am luat aqua basic plus 3 pungi de 5l
mi-am gasit 4 pui de guppy sariti din bol acum am pus o farfurie transparenta deasupra
numa` 17 )
chiar cautasem si nu gasisem decat pungi la 1,5 ... o sa ma duc duminca la piata de pesti sa vad ce gasesc...daca nu,vad eu ce iau
eu am cautat prin oras si nu am gasit...
eu cand am cautat,am gasit doar pungi mici si chiar nu imi convenea sa dau atatia bani pe n pungi...cand puteam sa iau 3 pungi mari
nu este o idee rea...o sa mai astept pana duminica sa vad ce mai are pe la piata de animale....ca se gasesc destule chestii interesante pe acolo
este gen canistra filtrul

iar in legatura cu pietrisul m-ai lamurit chiar bine...deci acum am inteles care e diferenta
am inteles ca trebuie sa o tund destul de des....in rest despre celelalte plante pentru start ce parere aveti?
eu m-am gandit la vallisneria gigantea si spirulinas (parca asa ii spune) cabomba aquatica echinodorus ozelot (green si red) cladophora java moss si planta aia gen gazon...nu stiu cum ii spune exact...
sa nu radeti de mine ca intreb...dar racii albastrii mananca pestisori?
ma bag si eu in seama,poate chiar aiurea uneori...insa la constanta o fi piata mai "diversificata",dar sunt niste preturi de ramani
o sa iau doar doi melci comunitari si daca se comporta aiurea nu stiu ce o sa fac cu ei ) dar ceva tot am sa fac...
nu mi-ati raspuns la intrebarea legata de plante... sa cumpar cateva fire si sa le inmultesc/sa astept sa se inmulteasca sau sa imi cumpar din prima sa-mi fac acvariu?ca nu prea am inteles eu chiar asa de bine cate plante sa cumpar la inceput...

Forum Index » Profile for rocssana » Messages posted by rocssana
Go to: