[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Antoniot
Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
Vand o portie suficienta pentru a acoperi o suprafata de 10x10 cm
Nu sunt ramuri taiate, sunt iesiti din "samanta"
poza demonstrativa cum arata o ramura:

image

Uploaded with ImageShack.us

Se poate planta pe lemn, roca, pietris, etc
Se dezvolta repede, adaptata la temperatura 24 grade, se ramifica frumos.
pret 10 ron
vandut
Superb!

Exact cum imi place mie sa arate un acvariu! Ar arata si mai bine cu o turma de creveti rosii pe acel covor perfect.
pret 50 ron
image

image

image

image

image

vand filtru intern eheim, are 3 bureti, 2 mari si unul mic

image

se gaseste de cumparat membrana, dar la pretul asta se poate cumpara din nou aparatul oricum.

Se lasa non stop ca un filtru in functiune sau se pune la o priza programatoare pentru cateva ore?
Multumesc pentru ajutor la toti.
scificuss wrote:Poti folosi un mist maker - generator de ceata. Se poate pune pe priza programabila, are senzor de nivel apa, silentios, se poate ascunde foarte usor.

Eu credeam ca acele generatoare de ceata sunt doar de efect, sau ce am vazut eu cam de asta mi a dat impresia.
O sa ma documentez mai bine despre el....

Intre timp mi am cumparat un tub de spuma, voi construi o cascada cu ajutorul ei.

Vreau sa mi fac un paludariu intr un acvariu.
pana acum am achizitionat un acvariu cu stand :
80x40x45 cu capac 2 neoane 18w
filtru extern
nisip
oua triopsi

Am nevoie sa mi bricolez un sistem ca jumatatea de acvariu fara apa sa fie umeda.
Am achizitionat niste stropitori(gen picuratoare) de la gardena dar puterea pompei de apa nu face fata sa stropeasca apa cu ele, stiti cum sa bricolez un sistem sau un produs dedicat.
Multumesc anticipat!
Imi place foarte mult "muschii" acvariului tau, mai ales monosolenium tenerum da foarte bine pe langa copacei, un adevarat boschete.
Muschii de pe roca de langa buretele de la filtru din prima poza ce tip este?

Dolly wrote:O floare de Anubias! Superb! Acvariul arata oricum exceptional, dar ea e cireasa de pe tort.

Multumesc pentru apreciere, floarea intre timp s a ofilit, a tinut cateva zile.Astept sa infloreasca celalalt boboc!
Stiti daca celelalte tipuri de anubia infloresc?
image

image

image

image

Foarte frumosi scalarii!
Neon 30 w,t8
instalatia electronica chinezeasca
neonul este fluora osram plus instalatie:pret 25 ron,produsele sunt noi!
reductorul si electrovalva vandute
image

reductor de presiune jbl-200 ron
electrovalva dupla-120 ron
numarator bule cu valva-50 ron
pomi wrote:Daca pui o poza cu piatra, ar fi perfect, sa vad cum ar veni in acvariu si daca se potriveste.

Am o "bordura" giganta de granit, din care mai sparg periodic cu barosul si dalta bucati.
Daca ti place culoarea granitului eu iti sparg o bucata cat de mare vrei.
pomi wrote:Am o mica problema. Nu gasesc piatra care sa-mi completeze peisajul. Am fost prin tot Bucurestiul, parcuri, petshopuri, magazine de gradinarit, etc...

Stie cineva vreun depozit de piatra sau ceva in genul, la care as putea gasi ce-mi trebuie? Sau poate are cineva prin casa si vrea sa le dea?

Mie imi trebuie ceva inchis la culoare, stancos, cam de 30cm inaltime, maxim 20cm latime si vreo 10 in adancime.

In acvariu am pus momentan una mica, ca sa nu se intinda Parvula pana gasesc ce-mi trebuie.

Daca te ajuta piatra granit, te pot ajuta!
daca mai ai m ar interesa si pe mine un fir de ranunculus, multumesc!

Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
Go to: